علت صدای انفجار در گناوه بوشهر چه بود؟ (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: درمان سرطان در کشور رایگان می‌شود ۸ مصدوم در برخورد ۳ دستگاه خودروی پراید در جاده قدیم نیشابور-مشهد + عکس (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) آغاز انتخاب رشته‌ آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ از اول اردیبهشت سقوط جرثقیل در پتروشیمی رازی | ۲ نفر جان باختند «مجید راهب» پدر گلاب ایران درگذشت + علت فوت آخرین وضعیت آب‌و‌هوای کشور | رگبار پراکنده و وزش باد در مناطقی از غرب و شمال غرب (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) هشدار جدی به شکارچیان برای خروج از منطقه کوهسرخ تردد روان در تمام محور‌های مواصلاتی کشور | محور‌های شمالی بدون محدودیت (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) زلزله ۴.۲ ریشتری، «روداب» خراسان‌رضوی را لرزاند (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) آسیب شناسی خشم و راهکارهای کاهش خشونت در جامعه کشف راز قتل جوان ۴۰ ساله به دست بادیگاردها در مشهد کشف ایمپلنت‌های قاچاق در تهران قتل خونین مدیر یک شرکت‌ لوازم آرایشی در برج ۲۰ طبقه‌اش به دست دوست صمیمی! ممنوعیت عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای|مشهد، شهر پیشگام در مدیریت پسماند است سرگردانی مسافران «فلای دوبی» در فرودگاه مشهد دستگیری یک قاچاقچی و کشف ۵۶۶ کیلوگرم مواد مخدر از یک دستگاه تریلی در هنگ مرزی تایباد یک کشته و چهار مصدوم بر اثر تصادف با تریلر در جاده تربت حیدریه (۳۰ فروردین ۱۴۰۳) کشف ۲ کیلو و ۸۵۰ گرم مواد مخدر صنعتی در گمرک دوغارون کمبود ۶ هزار لیتر آب برثانیه در مشهد برای تابستان ۱۴۰۳
سرخط خبرها

رفتار پر خطر پسران مسری است

  • کد خبر: ۱۳۳۷۳
  • ۱۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۲
رفتار پر خطر پسران مسری است
محققان دریافتند که رفتار‌های پرخطر در بین پسران نوجوان ممکن است، مسری باشد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ نوجوانانی که رفتار‌های مخاطره آمیز سایر نوجوانان را می‌بینند، ریسک‌پذیرتر هستند و بیشتر خود را در معرض خطر قرار می‌دهند.

شاید همه شنیده باشیم که پسران معمولا علاقه به انجام رفتار‌های پرخطر دارند، به عنوان مثال، رانندگان نوجوان به مراتب بیشتر از رانندگان مسن با سوانح رانندگی روبرو هستند.

اما مهمترین سؤوال اینجاست که نقش تاثیرات اجتماعی بر رفتار‌های پرخطر چیست و آیا رفتار نوجوانان در زمان حضور دیگران، خطرناک‌تر می‌شود؟ و اگر چنین است، آیا این تاثیر ناخودآگاه است یا آگاهانه است؟

این مطالعه بر روی نوجوانان پسر و مردان بالغ انجام شد.

به‌طورکلی، نوجوانان گزینه مخاطره‌آمیز را انتخاب نمی‌کنند و به این معنی که انتخاب گزینه خطرناک، احتمالاً اندکی برای نوجوانان استرس‌زاست و نوجوانان تمایل به جلوگیری از قرارگرفتن درخطر را دارند، اما زمانی که می‌بینند، دوست آنان تمایل به انجام رفتار‌های پرخطر دارد، سعی دارند این رفتار‌ها را امتحان کنند.

محققان اظهار کردند: بزرگسالان، معمولا تحت تاثیر افراد برای انجام رفتار‌های پرخطر نیستند و تمایل به دوری از این رفتار‌ها دارند، اما این مطالعه نشان داد که پسران نوجوان، تحت تاثیر رفتار‌های مخاطره‌آمیز همسالان خود هستند و این خطرات را کورکورانه نمی‌پذیرند بلکه می‌دانند که درگیر رفتار‌های پرخطر هستند، ولی باز هم این رفتار‌ها را تقلید می‌کنند.

نتایج این بررسی در مجله Experimental Psychology ارائه شده است.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->