اعمال تخفیف ۵۰ درصدی برای عوارض تجدید بنا‌های تجاری ره‌باغ بهشت؛ بهشت آثار تاریخی مشهد ابلاغ دستورالعمل بهره‌برداری و نگهداری بوستان‌ها و سایت‌های بانوان در مشهد اراده قاطعی برای توقف فعالیت پیمانکار معدن دیزدر وجود ندارد | چوب حراج به میراثی ۴۰۰۰ ساله معضل تجمع مراکز درمانی در  احمدآباد مشهد با ابزار‌های تشویقی حل می‌شود استاندار خراسان رضوی: روح معنوی اسلام در بناها بروز می‌کند طراحی داشبورد مدیریتی جرائم و تخلفات شهری در مشهد | اولین داشبورد جرائم شهری در کشور آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگ‌ترین دهکده مدرن ورزشی شرق کشور در مشهد افزایش تعداد عرضه کنندگان لباس‌های مستعمل در مشهد درباره شکل‌گیری بولوار شهید قرنی مشهد| قصه ۶۰ ساله «قرنی» تاسیس چند مرکز خلاقیت و نوآوری تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر در مشهد تخصیص ۴‌میلیارد تومان برای بهسازی پیاده‌رو‌های برخی محلات منطقه ۳ شهرداری مشهد ویژگی‌ شهر ترمیمی وجود المان‌های طبیعی در آن است | المان‌های شهری مشهد به صورت دائم جانمایی شود در یک‌صدوسیزدهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس چه گذشت؟ (۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) | هر ماه ۱۰ تا ۱۵ دستگاه اتوبوس جدید وارد چرخه خدمات‌رسانی می‌شود تصویب طرح تفصیلی ۲ منطقه منفصل مشهد | پایان بلاتکلیفی ۱۲ ساله قرقی و مهرگان اعمال قانون ۱۶۰۸ دستگاه خودرو حادثه ساز در مشهد | ۶۵ دستگاه خودرو متخلف توقیف شدند (۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) جدیدترین آمار ساختمان‌های ناایمن مشهد اعلام شد شهرداری مشهد به حوزه نوآوری و خلاقیت وارد می‌شود+ فیلم تعداد فوتی‌های مشهد در سال ۱۴۰۲ اعلام شد احداث تقاطع غیرهمسطح مشهد-شاندیز-طرقبه در سال ۱۴۰۳
سرخط خبرها
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد:

مشکلات فاضلاب مشهد با اعتبارات قطره‌چکانی حل نمی‌شود

  • کد خبر: ۱۳۶۲۴
  • ۱۴ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۳
مشکلات فاضلاب مشهد با اعتبارات قطره‌چکانی حل نمی‌شود
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: محدودیت اعتبارات از گذشته بوده، اکنون نیز وجود دارد و تشدید هم شده است. فرض کنید ۸ میلیارد تومان اعتبار بخش فاضلاب همان بود و ۲۰ درصد نیز اضافه می‌شد، اما این اعتبارات قطره‌‎چکانی مشکلی را از فاضلاب مشهد حل نمی‌کند.
به گزارش شهرآرانیوز، حسین اسماعیلیان در خصوص سهم بخش آب از لایحه بودجه سال ۹۹، اظهار کرد: اعتبار مصوب امسال برای خط انتقال سد دوستی ۳۵ میلیارد تومان بوده و قرار بود که خاتمه طرح امسال باشد، بنابراین تخصیص نیز صددرصد است.

وی افزود: با توجه به پیگیری‌هایی که صورت گرفت و براساس مطالباتی که داریم و افزایش قیمت‌هایی که صورت گرفت، بعد از پیگیری‌های بسیار زیاد، مکاتبات و همکاری‌های سازمان برنامه و بودجه کشور، مجددا برای سال ۹۹ مبلغ ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار در لایحه پیشنهادی پیش‌بینی شده که اعتبار جدیدی است، زیرا مطابق تصمیمات قبلی، طرح باید امسال خاتمه پیدا می‌کرد.

اسماعیلیان بیان کرد: در خصوص ردیف پروژه آب‌رسانی به مشهد از سد ارداک، تقریبا اعتبار ما مقداری بیشتر شده و از ۳.۵ میلیارد تومان به ۴ میلیار تومان افزایش یافته، اما در بخش فاضلاب اعتبار ما کاهش داشته و اعتبار مصوب از ۸ میلیارد تومان به ۶ میلیارد تومان رسیده است. در خصوص پروژه‌های آب‌رسانی مرتبط با این شرکت کاهش صورت نگرفته، زیرا ۲۵ میلیارد تومان نیز اضافه شده است.  

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد با بیان اینکه محدودیت اعتبار وجود دارد و نیاز بیشتر از این اعتبار است، عنوان کرد: در سد ارداک حجم اعتبارات مورد نیاز از ۴ میلیارد تومان بیشتر است. باید تصفیه‌خانه احداث شود که حتما باید سال آینده این کار را شروع کنیم، در حالی که اعتبار ۴ میلیارد تومان کافی نیست. ۱۶ درصد کاهش بودجه در بخش آب استان داشتیم و در سه ردیف خط انتقال آب از سد دوستی،  پروژه آب‌رسانی از سد ارداک و بخش فاضلاب بودجه کاهش نداشته، اما نیاز ما بیشتر است.

وی ادامه داد: محدودیت اعتبارات از گذشته بوده، اکنون نیز وجود دارد و تشدید هم شده است. فرض کنید ۸ میلیارد تومان اعتبار بخش فاضلاب همان بود و ۲۰ درصد نیز اضافه می‌شد، اما این اعتبارات قطره‌‎چکانی مشکلی را از فاضلاب مشهد حل نمی‌کند. پروژه فاضلاب ۳۰ سال است که ادامه دارد. راهکار این موضوع همان‌طور که در سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی و در رویکرد‌های خود دولت و قانون بودجه هست، موضوع ورود و استفاده از فرصت‌های سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است که باید به بخش خصوصی ورود پیدا کنیم تا سرمایه‌گذاری‌های لازم را انجام دهند.

اسماعیلیان اضافه کرد: در این خصوص در بخش فاضلاب دو بسته داریم که یک بسته ۲ هزار میلیارد تومان و دیگری ۴ هزار میلیارد تومان است، بدین منظور بخش خصوصی را ایجاد کردیم تا با مشارکت آن‌ها مشکل را حل کنیم. مهمترین رویکرد ما استفاده از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است که در مشهد این پتانسیل و ظرفیت به طور کامل وجود دارد و اکنون در حال طی کردن تشریفات قانونی هستیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد، خاطرنشان کرد: در بخش فاضلاب یک پروژه تصفیه‌خانه پرکندآباد ۲ با ظرفیت ۲۰۰ هزار متر مکعب در شبانه‌روز داریم که با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حال اجراست. در بخش آب نیز دو پروژه سرمایه‌گذاری بخش خصوصی را داریم که یک پروژه مربوط به کیفی‌سازی آب شرب چاه‌های مشهد و دیگری کاهش هدررفت است و بخش خصوصی سرمایه‌گذاری انجام می‌دهد. راهکار ما سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است که باید پیگیری کنیم. یکی از استفاده‌های بخش خصوصی تامین منابع مالی بوده، اما در افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه و قیمت تمام‌شده و موارد دیگر نیز نقش دارد.

وی با اشاره به اینکه امسال نیز روند پروژه‌های ما مانند قبل خواهد بود، تصریح کرد: اعتباری که اکنون داده شده همانند گذشته است، اینکه ۲ میلیارد کم یا زیاد شود، اتفاق خاصی رخ نمی‌دهد، ضمن اینکه در شرکت آب و فاضلاب مشهد بیشتر پروژه‌های تامین آب متکی بر منابع داخلی خود شرکت بوده و دولت بخشی از تامین اعتبار پروژه‌های ما را انجام می‌دهد، سایر پروژه‌ها که بخش عمده آن را تشکیل می‌دهد، از محل درآمد‌های کسب شده توسط شرکت است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->