تامین کامل امنیت آزمون سراسری ۱۴۰۳ در مشهد | گزارشی از تقلب ارائه نشده است کشف بیش از ۷ تن برنج تقلبی در مشهد (۶ اردیبهشت) ایجاد ۳۰۰ هزار طرح اشتغالزایی در سال ۱۴۰۳ | سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد تعرض به زنان عزادار به بهانه شرکت در مراسم ترحیم نوشیدنی‌های مفید برای میان وعده کودکان چیست؟ قانون مهریه چند سالی است که معطل مانده است بی‌خوابی نشانه چه بیماری‌هایی است؟ تاخیر در پرداخت الکترونیکی بیمه‌های تکمیلی + ویدئو با جوراب خوابیدن خوب است یا بد؟ تداوم وزش باد و بارش باران در کشور (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نهایی می‌شود یا فراموش؟ سبزی مقوی برای رشد انفجاری مو‌ها | اسفناج منبع سرشار از فولیک اسید است آغاز نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ | رقابت داوطلبان گروه‌های ریاضی و انسانی در نخستین روز (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) لزوم برنامه‌ریزی‌های کلان در شناسایی زودهنگام کودکان مبتلا به اختلالات تکاملی کلاهبرداری‌های آنلاین | وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید چقدر ایمن هستند؟ از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟ شلیک دلخراش مرد فراری به همسرش استطاعت ٩٨درصد زائران حج تمتع امسال مشخص شد کشف جسد دانشجوی دندان‌پزشکی بعد از یک هفته| دو مظنون بازداشت شدند یک کشته و ۶ مجروح بر اثر طوفان زاهدان(۵ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

داروی ترکیبی ژاپن برای درمان کرونا

  • کد خبر: ۳۳۵۷۸
  • ۱۹ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۳
داروی ترکیبی ژاپن برای درمان کرونا
گروهی از پژوهشگران دانشگاه توکیو بر اساس تازه ترین تحقیقات خود داروی جدیدی را که ترکیبی از دو داروی ضد التهاب لوزالمعده و ضد آنفلوانزا است برای درمان بیماران مبتلا به ویروس کرونا آزمایش کردند.
به گزارش شهرآرانیوز،  این محققان می‌گویند علائم ۱۰ بیمار از ۱۱ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ پس از مصرف ترکیب «فوتان» داروی ضد التهاب لوزالمعده به همراه «آویگان» داروی ضد آنفولانزا کمتر شده است.

این گروه در ماه آوریل / فروردین - اردیبهشت/ بر روی ۱۱ بیمار مبتلا به ذات الریه شدید ترکیبی از دارو‌های فوتان و آویگان را استفاده کردند فوتان معمولا برای ورم حاد لوزالمعده و همچنین بیماری‌های دیگری استفاده می‌شود که موجب لختگی خون در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود.

یک بیمار که مردی ۷۵ ساله و تحت دستگاه تنفس مصنوعی بود درگذشت، اما نشانه‌های بهبودی در ۱۰ بیمار دیگر که بین سنین ۳۶ سال تا ۷۱ سال بودند، آغاز شد. هفت بیمار که با دستگاه جایگزین عملکرد قلب و ریه (ECMO) یا با دستگاه تنفس مصنوعی تحت درمان بودند یک ماه بعد توانستند خودشان تنفس کنند.

در آمریکا و اروپا گزارش‌هایی وجود داشته مبنی بر ایجاد لخته‌های خونی در برخی از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ که موجب وخیم شدن وضعیت آن‌ها می‌شود.

برای تایید ایمنی و کارآیی درمان بیماران کووید-۱۹ با داروی فوتان مطالعات بالینی در بیمارستان دانشگاه توکیو و دیگر موسسات پزشکی در ژاپن در دست انجام است.

ویروس کرونا تا کنون در جهان افزون بر ۱۲ میلیون نفر را مبتلا کرده و باعث فوت ۵۵۰ هزار نفر هم شده است.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->