هکرها هر دقیقه در ۳۳۵۳ حساب کاربری رخنه می‌کنند خسارت ۹۰میلیارددلاری زلزلهٔ تایوان به صنعت تراشه‌سازی این کشور افشای جزئیاتی جدید از Samsung Galaxy Z Flip 6 و Samsung Galaxy Z Fold 6 ویدئو | گیم‌پلی بازی F1 24، تجربه فرمول یک شایعه‌سازی هوش مصنوعی: «سوپرمن مأمور ۰۰۷ خواهد بود» دستیار هوش مصنوعی در فیس‌بوک و اینستاگرام فعال شد | Meta AI در برابر ChatGPT حذف WhatsApp و Threads از اپ‌استور چین کنسول دستی بامزه و خلاقانه Playdate در سال گذشته ۱۵هزار بازی فروخته است شیائومی تلویزیون‌های جدید سری ردمی A را معرفی کرد + مشخصات و قیمت «بوستون داینامیکس» نسل جدید ربات انسان‌نمای «اطلس» را معرفی کرد + ویدئو اندروید ۱۵ برای افزایش امنیت گوشی، اپلیکیشن‌های مشکوک را قرنطینه می‌کند شیائومی ۱۵ با چه پردازنده‌ای عرضه می‌شود؟ ویژگی‌های جدید گوگل مپس برای حمایت از محیط‌زیست عادت شستن دهان بعد از مسواک‌زدن را کنار بگذارید «اطلس»، مشهورترین و چابک‌ترین ربات شرکت «بوستون داینامیکس»، بازنشسته شد + ویدئو Menteebot، ربات انسان‌نمایی با هوش مصنوعی که می‌توانید با زبان طبیعی هدایتش کنید + ویدئو قابلیت همگام‌سازی گروهی تب‌ها به نسخه‌ موبایل گوگل‌کروم اضافه می‌شود واکنش عیسی زارع‌پور به معامله همراه‌اول و دیجی‌کالا کدام بانک‌های ایرانی پرداخت با موبایل یا NFC را فعال کرده‌اند؟ آموزش‌های کاربردی که‌  می‌توانیم با  آن اینترنت را  برای فرزندانمان امن کنیم معرفی بازی «بابالنگ‌دراز» Daddy Long Legs (اندروید و IOS) + دانلود
سرخط خبرها

احتمال کاهش مرگ و میر کرونا با استفاده از واکسن «ب ث ژ»

  • کد خبر: ۳۳۸۱۴
  • ۲۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۵
احتمال کاهش مرگ و میر کرونا با استفاده از واکسن «ب ث ژ»
طبق تحقیقات جدید واکسن «ب ث ژ» سل که به طور معمول به کودکان در کشور‌هایی با میزان بالای عفونت سل تزریق می‌شود، احتمالا در کاهش نرخ مرگ و میر ناشی از COVID-۱۹ نقش مهمی دارد. هم اکنون محققان مشغول بررسی واکسن ب ث ژ برای جلوگیری از ابتلای کادر درمان به کووید۱۹ هستند.
به گزارش شهرآرانیوز، طبق گزارشی که در ژورنال «Proceedings of the National Academy of Sciences» منتشر شده، واکسن «ب ث ژ» که به طور مرتب به کودکان کشور‌هایی با نرخ بالای شیوع بیماری‌های باکتریایی تزریق می‌شود، به کاهش نرخ مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ منجر می‌شود.

لوییس اسکوبار از دانشگاه ویرجینیا تک و یکی از محققان ارشد این پژوهش، می‌گوید: تحقیقات اولیه ما نشان داد کشور‌هایی با نرخ بالای واکسیناسیون ب ث ژ، شاهد نرخ کمتر مرگ و میر ناشی از کووید۱۹ هستند. اما وضعیت در کشور‌های مختلف یکسان نیست. به عنوان مثال جمعیت گواتمالا از ایتالیا جوانتر است، بنابراین مجبور شدیم اطلاعات را با توجه به این تمایز‌ها سازگار کنیم.

محققان پس از بررسی تمایز در فاکتور‌هایی که احتمالا روی خطر ابتلا به ویروس تاثیر می‌گذارد (مانند درآمد، تحصیلات، خدمات درمانی و سن) متوجه شدند کشور‌هایی که نرخ تزریق واکسن ب ث ژ در آن‌ها بالاتر است، پیک مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا در آن‌ها پایین‌تر است.

نمونه خوبی از این امر کشور آلمان است. این کشور قبل از اتحاد آلمان شرقی و غربی در سال ۱۹۹۰ میلادی ۲ برنامه واکسیناسیون جداگانه داشت. نرخ مرگ و میر کووید۱۹ میان شهروندان سالمند در آلمان غربی حدود ۳ برابر بیشتر از آلمان شرقی بود. بررسی‌ها نشان داد در آلمان شرقی تعداد افراد سالمند بیشتری این واکسن را در نوزادی دریافت کرده بودند.

اسکوبار در این باره می‌افزاید: واکسن‌های ب ث ژ از بدن انسان در برابر بیماری‌های تنفسی ویروسی دیگر نیز محافظت می‌کنند. البته او خاطرنشان می‌کند این امر نتیجه گیری اولیه تحقیق است.

این درحالی است که هم اکنون محققان مشغول بررسی واکسن ب ث ژ برای جلوگیری از ابتلای کادر درمان به کووید۱۹ هستند.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->