شایعه‌سازی هوش مصنوعی: «سوپرمن مأمور ۰۰۷ خواهد بود» دستیار هوش مصنوعی در فیس‌بوک و اینستاگرام فعال شد | Meta AI در برابر ChatGPT حذف WhatsApp و Threads از اپ‌استور چین کنسول دستی بامزه و خلاقانه Playdate در سال گذشته ۱۵هزار بازی فروخته است شیائومی تلویزیون‌های جدید سری ردمی A را معرفی کرد + مشخصات و قیمت «بوستون داینامیکس» نسل جدید ربات انسان‌نمای «اطلس» را معرفی کرد + ویدئو اندروید ۱۵ برای افزایش امنیت گوشی، اپلیکیشن‌های مشکوک را قرنطینه می‌کند شیائومی ۱۵ با چه پردازنده‌ای عرضه می‌شود؟ ویژگی‌های جدید گوگل مپس برای حمایت از محیط‌زیست عادت شستن دهان بعد از مسواک‌زدن را کنار بگذارید «اطلس»، مشهورترین و چابک‌ترین ربات شرکت «بوستون داینامیکس»، بازنشسته شد + ویدئو Menteebot، ربات انسان‌نمایی با هوش مصنوعی که می‌توانید با زبان طبیعی هدایتش کنید + ویدئو قابلیت همگام‌سازی گروهی تب‌ها به نسخه‌ موبایل گوگل‌کروم اضافه می‌شود واکنش عیسی زارع‌پور به معامله همراه‌اول و دیجی‌کالا کدام بانک‌های ایرانی پرداخت با موبایل یا NFC را فعال کرده‌اند؟ آموزش‌های کاربردی که‌  می‌توانیم با  آن اینترنت را  برای فرزندانمان امن کنیم معرفی بازی «بابالنگ‌دراز» Daddy Long Legs (اندروید و IOS) + دانلود سامسونگ از حافظ رم جدید خود رونمایی کرد | LPDDR5X، راهی برای ورود هوش مصنوعی به گوشی‌های همراه پاول دورف: کاربران تلگرام به‌زودی میلیاردی می‌شوند ژاپن هم از اپل شکایت می‌کند؟ مدل‌های لوکس iPhone 15 Pro معرفی شدند | مافیای اپل
سرخط خبرها

ثبت ۱۰۴ اختراع از ایران در دفاتر بین‌المللی

  • کد خبر: ۳۴۰۷۳
  • ۲۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۷
ثبت ۱۰۴ اختراع از ایران در دفاتر بین‌المللی
معاونت علمی و فناوری اعلام کرد هزار و ۸۹۰ درخواست برای دریافت حمایت در سامانه کانون ثبت شده است. از این تعداد ۲۹۸ پرونده در مرحله ارزیابی حمایت تأیید شده‌اند. همچنین ۱۰۴ پتنت نیز در دفاتر ثبت اختراع خارجی گرنت شد.
به گزارش شهرآرانیوز، ورود محصولات فناورانه به بازار‌های بین‌المللی موضوعی مهم برای هر کشوری محسوب می‌شود. حال که بیش از ۵ هزار شرکت دانش بنیان در کشور فعالیت می‌کنند باید تلاشی تازه و جدی برای شکل گیری بازار‌های جهانی انجام شود.

ثبت اختراع یکی از پیش نیاز‌های دستیابی به این هدف است. شرکت‌ها برای صادرات محصولات دانش‌بنیان به سایر کشور‌ها باید ثبت اختراع آن را انجام داده باشند.

البته ثبت اختراع در دفاتر معتبر بین‌المللی مسیری پرپیچ و خم دارد. کانون پتنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این مسیر همراه مخترعان شده است. مخترعان برای ثبت اختراع بین‌المللی خود بیش از ۹۰ درصد توسط کانون حمایت می‌شوند.

حمایتی که گسترش نوآوری و خلاقیت را به همراه دارد. هزار و ۸۹۰ درخواست برای دریافت حمایت در سامانه کانون ثبت شده است. از این تعداد ۲۹۸ پرونده در مرحله ارزیابی حمایت تأیید شده‌اند. همچنین ۱۰۴ پتنت نیز در دفاتر ثبت اختراع خارجی گرنت شد.

در دنیای امروز رقابتی فزاینده میان کسب و کار‌ها در استفاده از نوآوری وجود دارد تا توسعه فناوری‌های نوین با سرعت پیش رود. در این شرایط حفاظت از دارایی‌های فکری و دستاورد‌های فناورانه اهمیتی دو چندان پیدا می‌کند. کانون نیز در همین راستا به مخترعان خدمات خود را ارائه می‌دهد.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->