کنسول دستی بامزه و خلاقانه Playdate در سال گذشته ۱۵هزار بازی فروخته است شیائومی تلویزیون‌های جدید سری ردمی A را معرفی کرد + مشخصات و قیمت «بوستون داینامیکس» نسل جدید ربات انسان‌نمای «اطلس» را معرفی کرد + ویدئو اندروید ۱۵ برای افزایش امنیت گوشی، اپلیکیشن‌های مشکوک را قرنطینه می‌کند شیائومی ۱۵ با چه پردازنده‌ای عرضه می‌شود؟ ویژگی‌های جدید گوگل مپس برای حمایت از محیط‌زیست عادت شستن دهان بعد از مسواک‌زدن را کنار بگذارید «اطلس»، مشهورترین و چابک‌ترین ربات شرکت «بوستون داینامیکس»، بازنشسته شد + ویدئو Menteebot، ربات انسان‌نمایی با هوش مصنوعی که می‌توانید با زبان طبیعی هدایتش کنید + ویدئو قابلیت همگام‌سازی گروهی تب‌ها به نسخه‌ موبایل گوگل‌کروم اضافه می‌شود واکنش عیسی زارع‌پور به معامله همراه‌اول و دیجی‌کالا کدام بانک‌های ایرانی پرداخت با موبایل یا NFC را فعال کرده‌اند؟ آموزش‌های کاربردی که‌  می‌توانیم با  آن اینترنت را  برای فرزندانمان امن کنیم معرفی بازی «بابالنگ‌دراز» Daddy Long Legs (اندروید و IOS) + دانلود سامسونگ از حافظ رم جدید خود رونمایی کرد | LPDDR5X، راهی برای ورود هوش مصنوعی به گوشی‌های همراه پاول دورف: کاربران تلگرام به‌زودی میلیاردی می‌شوند ژاپن هم از اپل شکایت می‌کند؟ مدل‌های لوکس iPhone 15 Pro معرفی شدند | مافیای اپل جزئیات جدید از تنظیمات اجرای بازی‌ها در پلی استیشن ۵ پرو جزئیات جدید از حمله هکری به سازمان‌های اسرائیلی | مرکز پژوهش‌های هسته‌ای «دیمونا» هدف قرار گرفته است موتورولا از دو گوشی جدید رونمایی کرد
سرخط خبرها

بررسی میزان استفاده از موبایل برای ارزیابی سلامت روان

  • کد خبر: ۳۵۰۸۱
  • ۳۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۴
بررسی میزان استفاده از موبایل برای ارزیابی سلامت روان
یک برنامه (اپلیکیشن) جدید سلامت روان کاربران را با مطالعه میزان استفاده آن‌ها از تلفن همراه خود ارزیابی می‌کند که هر چند که می‌تواند بسیار مفید و کمک کننده باشد، اما نگرانی‌هایی را درباره نقض حریم خصوصی کاربران برانگیخته است.
به گزارش شهرآرانیوز، گوشی هوشمند موجود در دست شما ممکن است کلید سنجش سلامت روان شما باشد.

محققان دانشگاه "دالهوسی" (Dalhousie) یک برنامه موبایل موسوم به "PROSIT" را ایجاد کرده اند که می‌تواند شرایطی مانند اضطراب یا افسردگی را براساس نحوه استفاده کاربر از تلفن همراه خود تشخیص دهد.  
این کار از طریق ویژگی‌هایی مانند میزان ورزش، خواب، فراوانی تماس، تاریخچه پیام‌ها و سلیقه موسیقیایی و دیگر داده‌های ظریف مثل سرعت و نیروی تایپ کاربر که می‌تواند وضعیت عاطفی کاربر را نشان دهد، انجام می‌شود که به راحتی قابل ردیابی هستند.

در این برنامه همچنین از کاربران خواسته می‌شود یک کلیپ صوتی ۹۰ ثانیه‌ای ضبط کنند و هیجان انگیزترین بخش هفته خود را توصیف کنند و احساسات خود را در یک مقیاس پنج نقطه‌ای گزارش دهند.

در حال حاضر ۳۰۰ نفر در حال آزمایش برنامه "PROSIT" هستند که تقریبا نیمی از آن‌ها بیمار هستند.

دانشمندان به خوبی از نگرانی‌های مربوط به حریم خصوصی افراد در ردیابی بسیاری از کار‌هایی که به صورت آنلاین انجام می‌شود، آگاه هستند. استفاده از این برنامه نیاز به امضای فرم رضایت نامه دارد و داده‌ها در یک مکان امن ذخیره می‌شوند.  

با این وجود برنامه‌هایی مانند این می‌توانند برای ارزیابی سلامت روان مردم مفید باشند. در حالی که "PROSIT" تصویر کاملی از سلامت ذهنی یک فرد ارائه نمی‌دهد، اما می‌تواند به روانشناسان کمک کند تا پیشرفت بیماران خود را در خارج از جلسات مشاوره و درمان به خصوص در طول شیوع بیماری همه گیر کووید-۱۹ که بیماران فقط می‌توانند تماس‌های تلفنی دوره‌ای با روانشناسان خود داشته باشند، ارزیابی کنند.  

به گفته سازندگان این برنامه، "PROSIT" می‌تواند برای بیمارانی که با استفاده از این برنامه موافقت می‌کنند منجر به درمان‌های هدفمند و مؤثرتر شود.
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->