تردد از کرج و آزادراه تهران -شمال به سمت مازندران ممنوع شد (۹ فروردین ۱۴۰۳) درگیری خونین در قبرستان یاسوج دو کشته برجای گذاشت (۹ فروردین ۱۴۰۳) ورود مسافران به مشهد از ۷ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر عبور کرد | میانگین ظرفیت اشغال واحد‌های اقامتی مشهد به ۴۱ درصد رسید ٣٨ خودرو طی ٢۴ ساعت گذشته در مشهد توقیف شد (۹ فروردین ۱۴۰۳) افزایش تعداد کشته‌شدگان تصادف ۲ خودرو در محور دامغان - جندق به ۹ نفر + تصاویر (۹ فروردین ۱۴۰۳) ثبت نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی از ۱۸ فروردین آغاز می‌شود فروش بلیت قطار‌های نیمه دوم فروردین از امروز آغاز شد (۹ فروردین ۱۴۰۳) فرودگاه مشهد در رتبه دوم پر ترددترین فرودگاه‌های کشور در نوروز ۱۴۰۳ قرار گرفت بانک شیر مشهد در روز‌های کاری ایام نوروز فعال است خدمات‌رسانی به بیش از ۱۰۰۰ مسافر نوروزی در داروخانه‌های هلال احمر خراسان رضوی چرا مبالغ جریمه‌های رانندگی ۵ برابر شد؟ ۴۰ درصد مراجعه کنندگان به داروخانه‌های مشهد غیربومی هستند تصادف مرگبار پژو پارس و سوناتا در جاده‌های سمنان (۹ فروردین ۱۴۰۳) ویدئو| جزئیات پرونده زمین خواری به ارزش ۳ هزار میلیارد تومان در آستارا واژگونی پراید در جاده نیشابور به سبزوار ۴ کشته و مصدوم برجای گذاشت (۹ فروردین ۱۴۰۳) ممنوعیت ترافیکی شب‌های قدر سال ۱۴۰۳ در مشهد اعلام شد ظرفیت قطار‌های منتهی به مشهد در شب‌های قدر افزایش می‌یابد؟ (۹ فروردین ۱۴۰۳) کاهش ۸ درصدی تردد خودرو‌ها در ورودی‌های خراسان رضوی (۹ فروردین ۱۴۰۳) اولین واکنش فرزند آیت الله علم الهدی به شایعه مشارکت در یک هلدینگ گردشگری مه گرفتگی و غبار محلی در جاده‌های خراسان رضوی (۹ فروردین ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

هم‌زمانی کرونا و آنفلوانزا تهدیدی جدی برای سلامت جامعه

  • کد خبر: ۳۵۲۸۵
  • ۳۱ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۰
هم‌زمانی کرونا و آنفلوانزا تهدیدی جدی برای سلامت جامعه
متخصص عفونی با بیان اینکه هم‌زمانی شیوع آنفلوانزا و کرونا سلامت جامعه را بیش از پیش در معرض تهدید قرار خواهد داد، تصریح کرد: در صورت وقوع این اتفاق، کودکان، زنان باردار، سالمندان و افرادی که بیماری‌های زمینه‌ای دارند، حتما باید واکسن آنفلوانزا تزریق کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالله کریمی افزود: با توجه به اینکه کرونا و آنفلوانزا هر دو ویروس هستند و علایم بروز آن‌ها شبیه هم است، هم زیستی این دو ویروس در فرد بسیار خطرناک بوده  شرایط سلامتی فرد مبتلا در معرض خطر قرار می‌گیرد.

وی اظهار داشت: این دو بیماری ریه را درگیر کرده و فرد مبتلا را دچار تب و لرز، سردرد و سایر علایم مشابه خواهد کرد به همین دلیل برای پیشگیری از کرونا و آنفلوانزا از مردم می خواهیم اصول بهداشتی را به طور کامل رعایت کرده و کسانی که واجد شرایط هستند حتما واکسن آنفلوانزا را امسال بزنند.

کریمی با بیان اینکه ۲ تا ۱۰ درصد کودکان به کرونا مبتلا می شوند، ادامه داد: آنفلوانزا در کودکان بویژه زیر پنج سال شایع تر است و باید واکسن را بزنند.

به گفته این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، علایم اولیه ویروس های آنفلوانزا و کرونا شامل تب و سرفه است و بدون آزمایش نمی‌توان آن‌ها را از یکدیگر تشخیص داد و  ذات‌الریه بین بیماران مبتلا به کرونا کاملا شایع است.
وی افزود: پس از آلودگی به ویروس‌ها، آنتی‌بادی‌هایی در بدن تولید می‌شود که با ویروس مقابله کرده و مانع ابتلای مجدد به آن می‌شود ولی مشخص نیست که این مصونیت تا چه مدت باقی می‌ماند و ممکن است با ابتلا به سایر انواع ویروس کرونا که موجب سرماخوردگی عادی می‌شود، این مصونیت از بین برود در حال حاضر واکسن آنفلوانزا  حداقل موجب مصونیت در برابر آنفلوانزا می‌شود.

سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی چندی پیش اعلام کرد باید دوران نسبتا طولانی را با کرونا سپری کنیم و هشدار داده است که ممکن است هم‌زمانی کرونا و آنفلوانزا در پاییز ما را غافل‌گیر کند.

به گفته وی، باید چهار تا ۶ ماه دیگر صبر کرد تا رفتار ویروس کرونا را یک مقدار واقع‌ینانه‌تر ببینیم و نه من و نه هیچ کس در دنیا نمی‌تواند پاسخ دهد که این ویروس چه خواهد کرد، ما هر روز شرایط جدیدی را از این ویروس مشاهده می‌کنیم و نمی‌دانیم ویروس به چه سمت و سویی حرکت می‌کند.

 عضو ستاد ملی مقابله با کرونا نیز چمدی پیش بر ضرورت تزریق واکسن آنفلوانزا برای کودکان در فصل پاییز تأکید کرد.

مسعود مردانی افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا و همه‌گیری این ویروس و از آنجایی که آنفلوانزا نیز در فصول سرد سال بسیار رایج است، کودکان امسال باید واکسن آنفلوانزا تزریق کنند تا از ابتلا به این بیماری در امان بمانند.

ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->