عاملان تیراندازی در اتوبان همت دستگیر شدند (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) پلمب کلوپ بازی‌های تصویری متخلف در مشهد دستگیری زورگیران دهه هشتادی قمه کش (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) کشف ۷۳ قطعه سکه تاریخی دوره اشکانیان از مسافر قطار (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) مشاهده پلنگ در حاشیه محدوده آب چمن روستای مشهد میانگین سن مادران و پدران ایرانی در تولد اولین فرزند چقدر است؟ سردار رادان: اصراری به انتقال خودرو‌های توقیفی با جرثقیل نداریم سارق ۴۶ کامپیوتر خودرو در مشهد به دام افتاد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) بازنشستگان تامین اجتماعی همچنان منتظر تعیین تکلیف افزایش حقوق خود هستند (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) پلمب ۱۱ واحد صنفی بدلیل فروش مواد مخدر و قرص‌های غیرمجاز در مشهد  آدمکشی جوان ۱۸ ساله به خاطر غرور جوانی در مشهد + عکس آنچه اخلاق عمومی را کارآمدتر می‌کند نگهداری درست پیاز و جلوگیری از جوانه زدن آن + روش‌هایی کاربردی برای جلوگیری از جوانه زدن سیر و پیاز اینترنت در روز‌های کنکور قطع نمی‌شود تاثیر شبکه‌های اجتماعی مجازی بر گرایش نوجوانان به مصرف دخانیات چقدر است؟ قطع انتقال محلی مالاریا در کشور تا سال ۱۴۰۴ | افزایش مالاریا در خراسان رضوی طی ۲ سال گذشته بروز مالاریا در ۴ استان برای اولین بار | موارد مالاریا در همسایگان شرقی؛ زنگ خطر برای کشور کوتاه‌شدن قد و علائم قوزپشتی، نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند تأکید بر توجه والدین به تزریق واکسن‌های سرخک، سرخچه و اوریون کودکان  پیش‌بینی هواشناسی خراسان‌رضوی (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) | وزش باد و ماندگاری هوای خنک در استان
سرخط خبرها

افزایش نگران کننده تعداد مبتلایان به کرونا در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۴۷۲۶۹
  • ۲۸ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۰
افزایش نگران کننده تعداد مبتلایان به کرونا در خراسان رضوی
دبیر کارگروه مراقبت و درمان بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: افزایش مبتلایان سرپایی و بستری به کرونا در مناطق زیر پوشش این دانشگاه در استان خراسان رضوی طی هفته اخیر هشدار دهنده است.

گروه جامعه شهرآرانیوز | دکتر علی اصغر انجیدنی افزود: در حال حاضر بیش از ۷۰۰ بیمار بر اثر کرونا در بیمارستانهای زیر پوشش دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد بستری هستند و تحت معالجه قرار دارند.


وی ادامه داد: روزانه بین ۱۵۰ تا ۱۷۰ مورد جدید مبتلا به کرونا در بیمارستانهای خراسان رضوی بستری می شوند در حالی که این آمار جدا از تعداد مبتلایان سرپایی است.


دبیر کارگروه مراقبت و درمان بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مردم به محض مشاهده علائم مشکوک به کرونا به بیمارستانها مراجعه نکنند چرا که با این اقدام، سلامت خود و دیگران را تهدید می کنند.


انجیدنی افزود: مراجعه افراد با علائم مشکوک به بیمارستانها در مراحل اولیه،  فرد را در معرض خطر ابتلا به کرونا قرار می دهد و از سوی دیگر امکان استفاده خدمات تخصصی درمان کرونا به افراد مبتلا را سلب می کند.


وی با اشاره به تمهیدات انجام شده و تاکید بر نظام ارجاع در فرآیند درمان بیماران کرونا ادامه داد: بهترین اقدام  مردم با مشاهده علائم مشکوک به کرونا تماس با سامانه ۱۹۱ است.


دبیر کارگروه مراقبت و درمان بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کارشناسان سامانه ۱۹۱، ضمن ارائه مشاوره های لازم به تماس گیرندگان آنان را برای مراجعه به نزدیکترین مرکز درمانی و یا مرکز خدمات جامع سلامت ویژه کرونا راهنمایی می‌کنند.


انجیدنی افزود: ۲۲ مرکز خدمات جامع سلامت سطح یک درمان کرونا در مشهد فعال است و در صورت نیاز مراجعان سرپایی مبتلا به کرونا برای  برخورداری از خدمات تخصصی سطح ۲ به ۱۹ کلینیک تخصصی فعال در این زمینه ارجاع داده می شوند و بیماران نیازمند بستری از این طریق به بیمارستانها معرفی می شوند که این فرآیند از تجمع و مراجعه مستقیم مبتلایان به بیمارستانها جلوگیری می‌کند.


وی ادامه داد: در کنار این تمهیدات به همه درمانگاهها و بیمارستانها ابلاغ شده است که ظرفیت و درمان بیماران کرونایی را داشته باشند و این گونه بیماران را به سایر بیمارستانها انتقال ندهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->