آمریکا چهار نهاد چینی و بلاروسی را به اتهام همکاری با پاکستان تحریم کرد امیرعبدالهیان: توسعه دامنه جنگ و تنش به نفع هیچ طرفی در منطقه نیست وزیر خارجه ایران: نتانیاهو باید مهار شود امیرعبداللهیان: رویکردهای سیاست زده و غلط باعث بی نتیجه بودن تلاش‌ها در غزه شده است مقام سابق رژیم صهیونیستی: بازدارندگی اسرائیل فروپاشیده است حمله جنگنده‌های اسرائیلی به غرب و جنوب رفح چندین شهید و مجروح برجا گذاشت (۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) انفجار مهیب در پایگاه نظامی در شمال استان بابل عراق + فیلم (۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) رسانه‌های صهیونیستی: مذاکرات با حماس به بن‌بست رسیده است حمله موشکی مقاومت فلسطین به شهرک‌های صهیونیستی ایران تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ونزوئلا را محکرم کرد حمله پهپادی مقاومت عراق به پایگاه هوایی «عوبدا» اسرائیل + فیلم (۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) معاون دبیرکل حزب الله: از رویارویی با اسرائیل دست نخواهیم کشید کنایه همراه امیرعبداللهیان به خبرنگاری درباره حمله ادعایی اسرائیل + فیلم ابراز نگرانی عراق از حمله به برخی مواضع در اصفهان حمله موشکی حزب‌الله لبنان به تجمع نظامیان صهیونیست (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) حمله به پایگاه نظامیان صهیونیست در شمال کرانه باختری پاسخ منفی انگلیس به «نتانیاهو» درباره سپاه خودسوزی یک فرد مقابل دادگاه ترامپ + فیلم واکنش حکیم به اقدام خصمانه آمریکا در شورای امنیت علیه فلسطین قدردانی امیرعبداللهیان از نقش الجزایر در کمک به توقف نسل کشی اسرائیل در غزه + فیلم ادامه حملات حزب الله لبنان به مواضع اسرائیل (۳۱ فروردین ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

چه کسی کرونا را به قالیباف منتقل کرد؟

  • کد خبر: ۴۸۲۴۴
  • ۰۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۴
چه کسی کرونا را به قالیباف منتقل کرد؟
در حاشیه ابتلای رئیس مجلس به کرونا و طرح این پرسش که چه کسی ویروس را به قالیباف منتقل کرد
محمدناصر حق خواه | شهرآرانیوز؛ انگار در سرنوشت رؤسای مجلس شورای اسلامی، دست کم یک یا گاهی ۲ بار ابتلا به کرونا را نوشته اند! از علی لاریجانی که در ۳ ماه، یک بار هنگام ریاست مجلس و بار دیگر بعد از پایان مسئولیتش به کرونا مبتلا شد تا محمدباقر قالیباف، رئیس جدید مجلس، که دیروز در توئیتر ابتلای یکی از اعضای دفترش و به تبع آن مثبت شدن آزمایش خودش را رسانه‌ای و اعلام کرد که از محل قرنطینه پیگیر انجام مسئولیت‌ها و وظایف خود خواهد بود. اما کرونا فقط با رؤسای مجلس بی رحم نیست. ویروس منحوس تا حالا خیلی از نمایندگان را درگیر کرده و متأسفانه به مرگ ۳ نماینده هم منجر شده است. خبر‌هایی که باعث می‌شود کمی بیشتر روی ماجرای کرونا و مجلس دقیق شویم.


۳ و ۳۸!

هنوز مجلس در دوره یازدهم شروع به کار نکرده بود که فاطمه رهبر، نماینده منتخب مردم تهران، و محمدعلی رمضانی، نماینده منتخب آستانه، به دلیل ابتلا به کرونا جان باختند و هنوز ۲ ماه از شروع به کار مجلس جدید نگذشته بود که عیسی جعفری، نماینده مردم کبودرآهنگ، در تیرماه به کرونا مبتلا شد و درگذشت.
 
کنار این عدد تأسف بار ۳، یک عدد ۳۸ هم وجود دارد که تعداد نمایندگان مبتلاشده به کرونا در مجلس یازدهم را نشان می‌دهد که به هیچ وجه عدد کوچکی نیست. رابطه مجلس و کرونا و حواشی مربوط به مجلس البته فقط مربوط به تعداد مبتلایان و جان باختگان نیست. یک بار در روز‌های آغازبه کار مجلس، پخش بسته‌های مفصل و ماسک و دستکش و مایع ضدعفونی کننده باعث جنجال شده بود و حتی رسانه‌های نزدیک به جناح اکثریت مجلس را به انتقاد وادار کرده بود و بار دیگر هم همین یک ماه پیش خبر پخش واکسن آنفلوانزا بین نمایندگان مجلس حاشیه‌هایی درست کرد، البته بعد‌ها گفته شد مجلس واکسن‌هایی را که برای استفاده نمایندگان فرستاده شده بود، بازگردانده است.

از روز اول آغازبه کار مجلس، ماسک نزدن بعضی نمایندگان در شرایطی که البته استفاده از ماسک مثل امروز توصیه نمی‌شد، در مراسم تحلیف جلب توجه می‌کرد. این مشکل چندماهی است که پس از توصیه‌های مؤکد برای استفاده از ماسک کمتر دیده می‌شود، اما هنوز هم فاصله گذاری اجتماعی به درستی در صحن مجلس رعایت نمی‌شود و عکس‌هایی از نمایندگان نشسته روی زمین یا جمع شده در گوشه‌ای بدون ماسک یا درحال رایزنی با رئیس و هیئت رئیسه از فاصله‌ای نزدیک بیرون می‌آید که جای تعجب دارد.
 
در عمر چندماهه مجلس، یک بار درخواست برگزاری آنلاین جلسات از سوی یکی از نمایندگان مطرح شده است که این طرح در مجلس رأی نیاورد و هنوز هم بعضی از نمایندگان کج دارومریز و با ماسک‌های گاهی روی چانه و گاهی روی دهان و بینی در صحن دیده می‌شوند و رسانه‌ها هم با شکار این عکس ها، سوژه انتقادی خود را پیدا می‌کنند. انتقاد‌هایی که البته حالا با ابتلای رئیس مجلس به کرونا سفت وسخت‌تر شده و البته سمت وسوی دیگری پیدا کرده است.


کرونای خاص قالیباف!

از ابتلای نمایندگان و فاصله گذاری نه چندان سفت وسخت در مجلس همیشه انتقاد شده است، اما ابتلای محمدباقر قالیباف به کرونا، کمی با بقیه ابتلا‌ها فرق دارد! حالا سمت وسوی انتقاد‌ها نه فقط درباره حفظ نشدن ضوابط فاصله گذاری اجتماعی در مجلس که تاحد زیادی سیاسی است. قالیباف که در یک ماه گذشته سفر‌هایی به استان‌های مختلف را با کلیدواژه نظارت میدانی آغاز کرده است و در این حضور‌ها کاملا بین مردم دیده می‌شود، از همان روز‌های اول بعضی را شیفته این کار خود کرد و بعضی این سفر‌ها را شروع پویش تبلیغاتی و سفرهایش را سفر‌های انتخاباتی خواندند.
 
بیشتر از این سفر‌ها البته حضور قالیباف در دل یکی از مراکز بیمارستانی بیماران مبتلا به کرونا حاشیه آفرید و باعث لغو جلسه سران قوا شد. منتقدان قالیباف، این حضور او را برای ایجاد فضای دوقطبی می‌دانند که یک سرش رئیس جمهور است که ماه هاست در مجامع عمومی حاضر نشده است و سر دیگرش قالیباف که برای کنایه زدن به روحانی این کار‌ها را انجام می‌دهد و مدافعان قالیباف او را مدیری پای کار و وسط میدان و نترس می‌دانند. حالا که آقای قالیباف به کرونا مبتلا شده است، این دعوا‌های سیاسی افزایش یافته است و منتقدان، بیماری قالیباف را نتیجه حضور او در مرکز کرونایی‌ها می‌دانند و مدافعان، این حضور را مربوط به ۳ هفته پیش می‌دانند و ابتلای آقای قالیباف از طریق عضو دفترش را دلیل اصلی می‌دانند.
 
به هرحال بین توئیت‌ها و پست‌های طرف داران و منتقدان، این اتفاق را نتیجه «لشکر مشاوران» می‌دانند که او را روانه سفر‌های به قول آنان انتخاباتی و تبلیغاتی کرد و طرف داران، ابتلای آقای رئیس را «دل گرمی مردم» می‌دانند. آنچه مشخص است، این است که این بیماری بیش و پیش از هر چیزی سیاسی شده است. اما ما جدا از این دعوا‌ها امیدواریم نمایندگان مردم به عنوان کسانی که همیشه زیر نظر رسانه‌ها و مردم هستند، به اصول مراقبت‌های بهداشتی پایبندتر باشند و همه مبتلایان به بیماری از جمله آقای قالیباف بهبود پیدا کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->