«ریشا» شیر نر باغ وحش مشهد تلف شد خدمت رسانی هلال احمر خراسان رضوی به ۱۶۰ هزار مسافر نوروزی تصادفات جاده‌ای نوروز تاکنون ۶۱۷ نفر را به کام مرگ فرو کشیده است (۱۰ فروردین ۱۴۰۳) تداوم سرما و بارش در خراسان رضوی (۱۰ فروردین ۱۴۰۳) سخنگوی وزارت بهداشت: هیچ خوداظهاری یا مدرکی دال بر بیماری روحی دکتر بخشی در دست نبود پشت پرده خرید و فروش اموال دزدی| دستگیری بیش از هفت هزار مالخر در یکسال! شدیدترین تصادفات رانندگی در کدام استان‌ها اتفاق افتاد؟ (۹ فروردین ۱۴۰۳) دغدغه‌ای برای اقامت زائران نوروزی در مشهد وجود ندارد اهدای عضو به سه بیمار در مشهد زندگی دوباره بخشید (۹ فروردین ۱۴۰۳) اعتراف تبعه خارجی به ۳۰ فقره سرقت سریالی (۹ فروردین ۱۴۰۳) کشف جسد زن غرق شده در گنجگون بویراحمد (۹ فروردین ۱۴۰۳) تردد از کرج و آزادراه تهران -شمال به سمت مازندران ممنوع شد (۹ فروردین ۱۴۰۳) درگیری خونین در قبرستان یاسوج دو کشته برجای گذاشت (۹ فروردین ۱۴۰۳) ورود مسافران به مشهد از ۷ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر عبور کرد | میانگین ظرفیت اشغال واحد‌های اقامتی مشهد به ۴۱ درصد رسید+ فیلم ٣٨ خودرو طی ٢۴ ساعت گذشته در مشهد توقیف شد (۹ فروردین ۱۴۰۳) افزایش تعداد کشته‌شدگان تصادف ۲ خودرو در محور دامغان - جندق به ۹ نفر + تصاویر (۹ فروردین ۱۴۰۳) ثبت نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی از ۱۸ فروردین آغاز می‌شود فروش بلیت قطار‌های نیمه دوم فروردین از امروز آغاز شد (۹ فروردین ۱۴۰۳) فرودگاه مشهد در رتبه دوم پر ترددترین فرودگاه‌های کشور در نوروز ۱۴۰۳ قرار گرفت بانک شیر مشهد در روز‌های کاری ایام نوروز فعال است
سرخط خبرها

۲ نشانه که فقط مخصوص کروناست نه بیماری دیگری | عارضه‌ای جدید از ویروس مرگ‌بار!

  • کد خبر: ۴۹۶۱۴
  • ۲۲ آبان ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۹
  • ۲
۲ نشانه که فقط مخصوص کروناست نه بیماری دیگری | عارضه‌ای جدید از ویروس مرگ‌بار!
عضو کمیته کشوری بیماری‌های عفونی وزارت بهداشت درباره علائم و عوارض بیماری کرونا توضیحاتی ارائه کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، مسعود مردانی، عضو کمیته کشوری بیماری‌های عفونی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: در اوایل بیماری کرونا اطلاعات زیادی از آن به صورت جامع و کامل نداشتیم.

او افزود: روزانه اطلاعات جامعه از بیماری کرونا افزایش پیدا می‌کند و شاید هیچ بیماری همانند آن باعث افزایش تولید مقالات علمی نشده است.

مردانی تصریح کرد: خیلی از افراد به ویروس کرونا مبتلا شده اند و یا دوره آن را به اتمام رسانده اند، اما در حال حاضر با مراجعه به پزشک ادعا می‌کنند که انرژی، خواب یا تمرکز آن‌ها کاهش پیدا کرده و دیگر همانند روز‌های قبل از ابتلا به بیماری نیستند و آدم دیگری شده اند، در واقع یکی از عوارض مهم بیماری کرونا کم خوابی یا بی خوابی است که درمان‌های متفاوتی برای آن مانند دارو‌های گیاهی، دارو‌های آرام بخش و ... ذکر شده است.

عضو کمیته کشوری بیماری‌های عفونی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: تمامی افراد دچار عوارض کرونا نمی‌شوند و درصد کمی ممکن است آن را تجربه کنند که در اینصورت افراد بعد از بهبود بیماری اگر با کم خوابی، عدم تمرکز یا کاهش انرژی و ... مواجه شدند نباید سریعا تست پی سی آر، سی تی اسکن و ... بدهند یا گمان کنند که مجدد به کرونا مبتلا شده اند بنابراین افراد در این زمان باید خونسردی خود را حفظ کنند چرا که احتمال زیادی دارد که در زمان مراجعه به پزشک دچار بیماری‌های دیگری شوند و سلامت آنان به خطر بیفتد.

افزایش سطح استرس و نگرانی یکی دیگر از عوارض کروناست
او با بیان اینکه از عوارض دیگر بیماری کرونا افزایش استرس و نگرانی در میان افراد است، تاکید کرد: بعضی اوقات بیماران کرونایی بهبود می‌یابند و یا عکس ریه آنان کاملا سالم است، اما با مراجعه به پزشک با استرس می‌گویند که شاید به علت این بیماری از دنیا برویم چرا که از آشنایان و اطرافیان ما چنین موضوعی را تجربه کرده اند بنابراین بیماری‌های ویروسی به خصوص کرونا باعث ایجاد افسردگی، اختلالات خلق و خو، استرس و... خواهد شد.

مردانی درباره از دست دادن حس چشایی و حس بویایی در دوران کرونا گفت: از دست دادن حس چشایی و حس بویایی یکی از وجه مشخصه‌های بیماری کروناست و نشانه بروز بیماری دیگر نیست و به دست آوردن مجدد این دو حس حدود ۲ هفته تا ۲ ماه زمان خواهد برد و حتی در موارد نادر بیش از ۳ یا ۴ ماه طول می‌کشد که بهتر است با مراجعه به پزشک گوش، حلق و بینی این معضل را حل کرد.

عضو کمیته کشوری بیماری‌های عفونی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: حتی در مواردی دیگر برخی از افراد ممکن است بو‌هایی عجیب را نسبت به برخی از مواد غذایی و ... حس کنند که تا به حال چنین احساسی را نداشته اند و باید بگوییم که بروز چنین عاملی هم یکی دیگر از علائم ابتلا به کروناست و در چنین زمانی احتیاج به مصرف دارو نیست.

مردانی درباره سندرم خستگی گفت: بیماری سارس به دنبال سفر‌های هوایی اتفاق افتاد و ۷۰۰ الی ۸۰۰ نفر بعد از ابتلا به آن از دنیا رفتند، اما با کوشش سازمان جهانی بهداشت این بیماری در نطفه افراد از بین رفت و دیگر خبری از ابتلای فرد به سارس نبود.

او افزود: در برخی از موارد هم بهبود یافتگان به بیماری سارس دچار کاهش انرژی و افزایش خستگی می‌شدند و متخصصان بعد از بررسی‌های لازم به این نتیجه دست یافتند که این افراد دچار سندم خستگی مزمن شده اند و این موضوع بعد از ابتلای آنان به عفونت‌های ویروسی رخ داده است که در اینصورت افراد باید بدانند که به احتمال بسیار زیاد بعد از ابتلا به ویروس کرونا و در زمان بهبود هم دچار خستگی، بی حالی و ضعف‌های زیادی می‌شوند و تاکنون هیچ درمانی برای این معضل وجود نداشته است و افراد خود به خود بهبود خواهند یافت.

مردانی در پایان یادآوری کرد: افزایش روحیه به مبتلایان کرونایی می‌تواند تاثیر بسیار زیادی در بهبود بیماران داشته باشد.
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
فائزه سادات
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۳
0
0
خب بنده سینوزیت دارم مخصوصا بچه که بودم وقتی تبها و عفونتهای شدید می کردم ، حس بویایی و چشایی من شدیدا دچار اختلال می شد ، بطوری که همین بوهای عجیب و غریب رو حس می کردم و مثلا مادرم برام شوربا درست می کردن ، اصلا مزه ی آب میداد این شوربا ! در صورتیکه می دیدم همه میخورن و از پر مزگی این شوربا تعریف و تمجید فراوان می کنن !!!! الان هم دلیلی نمی بینم تا تب می کنم و حس بویایی و چشاییم دچار اختلال میشه سریعا خودم رو تسلیم این آزمایشات کذایی و پر خرج و زجرآور کرونا کنم که نهایتش هم تخت بیمارستان و آسیو و مرگ باشه !!!البته مرگ که هممون بلاخره میمیریم ولی چگونگی و زمانش خیلی مهمه خب !!!
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۳
0
0
خیلی معذزت میخوام به بیمارستانای خصوصی اول بفرمائید از بیمار وخامتی قبل از بستری تصویر مغزشم بگیرن که در دو روز بعد دچار سکته مغزی میشه فلج نشه حتما دکتر مغز و اعصاب قبلش ببینه و فشار و خون در مغز رو چک کنه بعد نسخه برای مورد بالا بپیچن ... یکسری از فوتی ها بعد از دو یا سه روز در بیمارستان بودن سکته میکنن که فقط متخصص داخلی چکشون میکنه و اصلا تصویر مغزی نمی گیرن که به فوق تخصص مغز نشون بدن پزشکای عزیز جون مردم باید براتون مهم باشه وگرنه پرستار وظیفه ای که بهش گفتین رو عمل میکنه و سوادشم در همون حد هست.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->