سخنگوی وزارت بهداشت: هیچ خوداظهاری یا مدرکی دال بر بیماری روحی دکتر بخشی در دست نبود پشت پرده خرید و فروش اموال دزدی| دستگیری بیش از هفت هزار مالخر در یکسال! شدیدترین تصادفات رانندگی در کدام استان‌ها اتفاق افتاد؟ (۹ فروردین ۱۴۰۳) دغدغه‌ای برای اقامت زائران نوروزی در مشهد وجود ندارد اهدای عضو به سه بیمار در مشهد زندگی دوباره بخشید (۹ فروردین ۱۴۰۳) اعتراف تبعه خارجی به ۳۰ فقره سرقت سریالی (۹ فروردین ۱۴۰۳) کشف جسد زن غرق شده در گنجگون بویراحمد (۹ فروردین ۱۴۰۳) تردد از کرج و آزادراه تهران -شمال به سمت مازندران ممنوع شد (۹ فروردین ۱۴۰۳) درگیری خونین در قبرستان یاسوج دو کشته برجای گذاشت (۹ فروردین ۱۴۰۳) ورود مسافران به مشهد از ۷ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر عبور کرد | میانگین ظرفیت اشغال واحد‌های اقامتی مشهد به ۴۱ درصد رسید+ فیلم ٣٨ خودرو طی ٢۴ ساعت گذشته در مشهد توقیف شد (۹ فروردین ۱۴۰۳) افزایش تعداد کشته‌شدگان تصادف ۲ خودرو در محور دامغان - جندق به ۹ نفر + تصاویر (۹ فروردین ۱۴۰۳) ثبت نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی از ۱۸ فروردین آغاز می‌شود فروش بلیت قطار‌های نیمه دوم فروردین از امروز آغاز شد (۹ فروردین ۱۴۰۳) فرودگاه مشهد در رتبه دوم پر ترددترین فرودگاه‌های کشور در نوروز ۱۴۰۳ قرار گرفت بانک شیر مشهد در روز‌های کاری ایام نوروز فعال است خدمات‌رسانی به بیش از ۱۰۰۰ مسافر نوروزی در داروخانه‌های هلال احمر خراسان رضوی چرا مبالغ جریمه‌های رانندگی ۵ برابر شد؟ ۴۰ درصد مراجعه کنندگان به داروخانه‌های مشهد غیربومی هستند تصادف مرگبار پژو پارس و سوناتا در جاده‌های سمنان (۹ فروردین ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

عفونت مجدد به ویروس کرونا دست‌کم تا ۶ ماه بعید است

  • کد خبر: ۵۰۳۹۸
  • ۰۱ آذر ۱۳۹۹ - ۲۳:۳۶
عفونت مجدد به ویروس کرونا دست‌کم تا ۶ ماه بعید است
مطالعات دانشگاه «آکسفورد» نشان می‌دهد افرادی که دارای آنتی‌بادی کووید۱۹ هستند، دست‌کم به‌مدت ۶ ماه در برابر ابتلای مجدد ایمن هستند.
به گزارش شهرآرانیوز، یکی از مطالعات تحت نظارت سازمان بهداشت جهانی (NHS) نشان می‌دهد، افرادی که یک بار ویروس کرونا را گرفته و دارای آنتی بادی هستند بعید است در طی شش ماه دوباره مبتلا شوند.

تحقیقات انجام شده در بیمارستان‌های دانشگاه "آکسفورد" ۱۲ هزار و ۱۸۰ نفر از کادر درمان را از ماه آوریل تا ماه نوامبر مورد مطالعه قرار داد. آزمایش‌های آنتی‌بادی نشان داد که تا زمان شروع مطالعه، از میان ۱۲۴۶ فردی که قبلا مبتلا شده بودند، تنها تست کووید-۱۹ سه نفر (۰.۰۲۴ درصد) مجددا مثبت شد. کارشناسان می‌گویند این نشانه دلگرم کننده‌ای است مبنی بر اینکه افرادی که قبلاً آلوده شده‌اند بعید است دوباره دچار کووید-۱۹ شوند.

محققان می‌گویند این مطالعه نشان می‌دهد که ابتلای به "سارس کوو- ۲" (SARS-CoV-۲) ایمنی کوتاه مدت در برابر ابتلای مجدد به ویروس ایجاد خواهد کرد.

همچنین آزمایش منظم ۱۱ هزار و ۵۲ نفر نشان داد که ۸۹ نفر از این افراد که پیش از این به کووید-۱۹ مبتلا نشده بودند دچار بیماری شده و علائم بیماری را بروز دادند. ۷۶ عضو دیگر نیز که نتیجه آزمایش‌شان مثبت بود بدون علائم بیماری بودند؛ بنابراین به طور کلی ۱۶۸ نفر (۱.۴۹ درصد) از افرادی که ابتلای قبلی نداشته‌اند، علائم بیماری را بروز دادند و یا نتیجه تست آن‌ها مثبت اعلام شد.
 

این تحقیقات که امروز به صورت آنلاین و پیش از چاپ منتشر شده است، نشان می‌دهد احتمال ابتلای مجدد افرادی که قبلاً به ویروس آلوده شده‌اند بسیار کم است.

پروفسور دیوید ایر، یکی از نویسندگان این مقاله و عضو دپارتمان سلامت دانشگاه آکسفورد، گفت: تحقیقات جاری که شامل گروه بزرگی از کادر درمان می‌باشد نشان داده است که ابتلا به کووید-۱۹ در اکثر افراد حداقل شش ماه ایمنی در مقابل ویروس ایجاد می‌کند.

افرادی که تست آنتی بادی آن‌ها مثبت بوده است علائم بیماری را بروز ندادند در حالی که ۸۹ نفر از کسانی که تست آنتی بادی آن‌ها منفی بود به ویروس مبتلا شدند. این واقعا خبر خوبی است، زیرا می‌توان اطمینان حاصل کرد که اکثر افرادی که به کووید-۱۹ مبتلا می‌شوند، حداقل برای مدت کوتاهی از ابتلای مجدد مصون‌اند.

یک مطالعه قبلاً نشان داده بود که سطح آنتی بادی پس از ابتلا به سرعت کاهش می‌یابد و تنها پس از ۸۵ روز به نصف تعداد اصلی خود می‌رسد. این کاهش همچنان ادامه می‌یابد و میزان آنتی بادی‌ها ۱۳۷ روز پس از زمانی که در بیشترین حالت خود بودند به میزان غیر قابل تشخیصی می‌رسند.

اما پروفسور ایر می‌گوید که آخرین یافته‌ها نشان می‌دهند: مصونیت کمی در افراد مبتلا شده باقی می‌ماند.

منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->