آسیب شناسی خشم و راهکارهای کاهش خشونت در جامعه کشف راز قتل جوان ۴۰ ساله به دست بادیگاردها در مشهد کشف ایمپلنت‌های قاچاق در تهران قتل خونین مدیر یک شرکت‌ لوازم آرایشی در برج ۲۰ طبقه‌اش به دست دوست صمیمی! ممنوعیت عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای|مشهد، شهر پیشگام در مدیریت پسماند است سرگردانی مسافران «فلای دوبی» در فرودگاه مشهد دستگیری یک قاچاقچی و کشف ۵۶۶ کیلوگرم مواد مخدر از یک دستگاه تریلی در هنگ مرزی تایباد یک کشته و چهار مصدوم بر اثر تصادف با تریلر در جاده تربت حیدریه (۳۰ فروردین ۱۴۰۳) کشف ۲ کیلو و ۸۵۰ گرم مواد مخدر صنعتی در گمرک دوغارون کمبود ۶ هزار لیتر آب برثانیه در مشهد برای تابستان ۱۴۰۳ طبیعت‌گردان گرفتار در قوچان امدادرسانی شدند (۳۰ فروردین ۱۴۰۳) جان باختن ۶ نفر براثر انفجار کپسول گاز در ترمینال شرق تهران (۳۰ فروردین ۱۴۰۳) وضعیت مطلوب واکسیناسیون دام در خراسان‌رضوی طی سال گذشته تنهایی خطر مرگ را دو برابر افزایش می‌دهد دستگیری متهمان سایبری کنکور که ۱۰۰ هزار «تتر» از داوطلبان دریافت کرده بودند ویدئو | اصلاح احکام رتبه‌بندی ۱۰۰ هزار معلم بازنشسته پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (٣٠ فروردین ١۴٠٣) | بارش باران در اوایل هفته آتی دو کارمند شرکت حفاظتی قتل مرد معتاد در مشهد را انکار کردند + عکس همه چیز درباره «چای»، اصیل‌ترین نوشیدنی ایرانی اعتبارات قطره‌چکانی، زخم‌های بخش درمانی مشهد را التیام نمی‌دهد | بودجه پروژه‌های بیمارستانی امسال فقط ۲۴۰ میلیارد تومان
سرخط خبرها

ماجرای برندگانِ بازنده | تشریح شگرد جدید شیادان برای سرکیسه کردن شهروندان

  • کد خبر: ۶۳۸۹۳
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۱
ماجرای برندگانِ بازنده | تشریح شگرد جدید شیادان برای سرکیسه کردن شهروندان
اولش باور نکرد و از دیگران خواست تا مبلغ را برایش بخوانند. وقتی مطمئن شد برای خط تلفن همراهش ۳۲۵ هزار تومان قبض صادر شده، شاکی شد.
محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ اولش باور نکرد و از دیگران خواست تا مبلغ را برایش بخوانند. وقتی مطمئن شد برای خط تلفن همراهش ۳۲۵ هزار تومان قبض صادر شده، شاکی شد. او با اطمینان از اشتباه در صدور صورت حساب برای تلفن همراهش، با مراجعه به یکی از دفاتر پیشخوان دولت از آن‌ها خواست تا بررسی کنند که چطور این اشکال فاحش پیش آمده است.
 
اما بررسی‌های اپراتور نشان می‌داد که این صورت‌حساب صحیح است و علت افزایش بها نیز، تماس این زن جوان با خارج از کشور بوده است. علتی که در نهایت او را برای شکایت از عده‌ای شیاد، روانه پلیس فتای خراسا‌ن رضوی کرد.
با شکایت زن جوان در پلیس فتای استان مبنی بر کلاهبرداری تلفنی از او، پرونده‌ای در این باره تشکیل شد. بررسی‌های شاکی نشان می‌داد که او با توجه به تبلیغات دروغین در فضای مجازی، قربانی یک عده شیاد شده است.


رونمایی از یک شگرد مکارانه

براساس اظهارات شاکی مشخص شد که این فرد در فضای مجازی با یک آگهی روبه‌رو می‌شود که مرتبط با یکی از شرکت‌های ایرانی با عنوان زمزم بوده است. آگهی‌دهندگان با این موضوع که اگر این تبلیغ را برای ۱۰ نفر ارسال کنید، اسم شما در قرعه‌کشی یک دستگاه گوشی هوشمند گرا‌ن‌قیمت قرار می‌گیرد آن‌ها را اغوا می‌کردند. وقتی این فرد به اصطلاح می‌بیند که سنگ مفت و گنجشک مفت است، اقدام به انتشار این تبلیغ برای ۱۰ نفر از مخاطبانش می‌کند و موضوع را به شماره اعلام شده در آگهی اعلام می‌کند. پس از چند روز پیامی برای شاکی می‌آید که شما برنده این قرعه‌کشی شده‌اید و برای راهنمایی و دریافت جایزه با شماره زیر تماس بگیرید.

شاکی با اعلام اینکه من فکر می‌کردم، چون نام یک شرکت ایرانی در پایین آگهی آمده است و همین‌طور گمان می‌کردم این شرکت مشهدی است، به آن‌ها اعتماد کردم و با شماره‌ای که خارجی بود، تماس گرفتم. خانمی از آن‌سوی خط جوابم را داد و سؤالات عجیبی پرسید، مانند اینکه نام پایتخت فلان کشور چیست، یا شما به چه رنگی علاقه‌مند هستید. تقریبا حدود ۱۲ دقیقه این مکالمه طول کشید و در نهایت با گرفتن شماره تلفن همراهم، گفتند که به‌زودی با من تماس گرفته می‌شود.
هرچند هیچ تماس دیگری با من گرفته نشد، اما وقتی صورت‌حساب تلفن همراهم صادر شد، متوجه شدم که بابت همان ۱۲ دقیقه حدود ۳۰۰ هزار تومان باید بپردازم. ولی من اصلا نمی‌دانستم که تماس با خارج از کشور این‌قدر گران است.


خطوط اجاره‌ای برای سرکیسه کردن ایرانی‌ها

رئیس پلیس فتای خراسان‌رضوی با اشاره به اینکه دیروز ۲ شهروند برای شکایت مشابه به پلیس فتا مراجعه کرده‌اند، بیان کرد: کارشناسان ما اقدامات خود به منظور شناسایی شگرد به‌کارگرفته شده در این پرونده را آغاز کردند.
سرهنگ جواد جهانشیری افزود: بررسی‌ها نشان داد که عده‌ای سودجو در یکی از کشور‌های خارجی اقدام به اجاره خط تلفن به قیمتی پایین کرده‌اند. این خطوط مانند تلفن‌های قصه‌گو و مشاوره داخل کشور، به گونه‌ای طراحی شده که هر چه تماس بیشتری با آن‌ها گرفته شود، بخش عمده‌ای از سود به افرادی که خط را اجاره کرده‌اند می‌رسد.

به گفته این مسئول انتظامی، این افراد برای رسیدن به سود زیاد با طراحی یک آگهی اغواگرانه با نام یکی از شرکت‌های خوش‌نام ایرانی، افراد را وارد یک قرعه‌کشی خیالی می‌کرده و از آن‌ها می‌خواستند برای دریافت جایزه شان با شماره تلفن اعلام شده، تماس بگیرند. کلاهبرداران در ادامه با معطل کردن افراد پشت خط، از این قربانیان کسب درآمد می‌کردند.


این کلاهبرداری‌ها به شرکت زمزم ارتباطی ندارد

رئیس پلیس فتای خراسان‌رضوی با اعلام اینکه این شگرد قبل‌تر هم با عناوین دیگری وجود داشته و شیادان با تغییر عنوان‌های آگهی قصد پاک کردن ردپای خود را دارند بیان کرد:، اما در مجموع این افراد از برند شرکت‌های مختلف و معتبر ایرانی سوءاستفاده می‌کنند و این آگهی‌ها به هیچ عنوان مربوط به این شرکت‌ها نمی‌شود.
جهانشیری با اعلام اینکه احتمال افزایش قربانیان وجود دارد، بیان کرد: احتمال دیگری که افراد با اعتماد به این آگهی‌ها با آن روبه‌رو می‌شوند، لو رفتن محل زندگی‌شان است که این موضوع می‌تواند مشکلات پیش‌بینی نشده دیگر را برایشان ایجاد کند و درگیر پرونده‌های اخلاقی شوند.

وی از شهروندان خواست تا فریب تبلیغات فضای مجازی را نخورند، چرا که در بسیاری از این تبلیغات افراد به‌ظاهر برنده در تله فیشینگ-سرقت اطلاعات حساب بانکی- می‌افتند و کلاهبرداران حساب‌های آن‌ها را خالی می‌کنند.
به گفته جهانشیری پرونده‌ای برای شناسایی هویت کلاهبرداران در پلیس فتای خراسان‌رضوی گشوده شده است و تحقیقات در این باره ادامه دارد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->