سردرگمی و چالش جدید اسراییل مقابل حزب الله محاصره بن گویر در میان معترضان خشمگین صهیونیست + فیلم رئیسی: امروز همگان حقوق فلسطینیان را مطالبه می‌کنند چین، خواهان پایان فاجعه انسانی در غزه شد تظاهرات مجدد شهرک‌نشینان در برابر محل اقامت نتانیاهو ششمین دوره مجلس خبرگان اول خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند واکنش روسیه به کمک‌های جدید آمریکا به اوکراین هشدار مصر و تشکیلات خودگردان درباره یورش احتمالی به رفح حماس: ابعاد سیاسی و راهبردی نبرد طوفان الاقصی محقق شد حزب‌الله لبنان «رویسات العلم» را هدف قرار داد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) ارسال مخفیانه تسلیحات دوربرد آمریکایی به اوکراین کدام بازیگر زن باعث اغفال تتلو شد؟ فرانسه خواستار تحریم روسیه به اتهام انتشار اخبار جعلی شد بایدن: اوکراین نیمی از اراضی خود را از روسیه پس گرفته است حمله موشکی مقاومت فلسطین به اطراف غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) واکنش ایران به بیانیه کویت و اردن در خصوص میدان آرش پشت پرده سفر پنهانی روسای شاباک و ارتش رژیم صهیونیستی به قاهره رئیسی: ایران امروز کشوری پیشرفته است سناریوی زندانی شدن ترامپ روی میز سرویس مخفی آمریکا حمله موشکی و راکتی مقاومت به مواضع نظامیان رژیم صهیونیستی
سرخط خبرها

اسپوتنیک V، سومین واکسن کرونای تایید شده در هند

  • کد خبر: ۶۳۹۸۵
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۳
اسپوتنیک V، سومین واکسن کرونای تایید شده در هند
سومین واکسن علیه کروناویروس در هند تایید شد.
به گزارش شهرآرانیوز، سومین واکسن کروناویروس در حالی در هند مورد تایید قرار گرفت که این کشور با موج دوم بیماری مواجه است.

واکسن کروناویروس ساخت روسیه موسوم به "اسپوتنیک V" ایمن ارزیابی شده و عملکرد آن مشابه با واکسن آکسفورد-آسترازنکاست که در هند با نام کوویشیلد ساخته می‌شود.

در آخرین بررسی‌های انجام گرفته مشخص شد که واکسن اسپوتنیک V در برابر بیماری کووید-۱۹ مصونیت ۹۲ درصدی ایجاد می‌کند.

تاکنون بیش از ۱۰۰ میلیون دوز از دو واکسن تایید شده کروناویروس موسوم به کوویشیلد و کوواکسین در هند تزریق شده است.

تایید واکسن روسی کروناویروس یک روز پس از آن انجام گرفت که هند به لحاظ آمار مبتلایان به کروناویروس از برزیل پیشی گرفت و رتبه دوم جهانی را به خود اختصاص داد.

 دولت هند قصد دارد تا پایان ماه جولای ۲۵۰ میلیون نفر از افرادی را که در اولویت دریافت واکسن قرار دارند در برابر این بیماری مصون کند. اما کارشناسان اظهار کرده اند که سرعت واکسیناسیون کند است و در صورتیکه به همین میزان باشد تحقق این هدف میسر نخواهد بود.
 
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->