تغییر مسیر پرواز تهران- زاهدان- مشهد مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی ادامه دارد| مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) سیلاب به سنگان خواف رسید سلامت روان ایرانی‌ها پایش می‌شود پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم مشاغل ذهنی خطر زوال عقل را کاهش می‌دهند نحوه اضافه کردن دوران سربازی به سوابق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد تخلیه برخی از روستا‌های زیرکوه در خراسان‌جنوبی به‌علت سیلاب + عکس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) فوق‌العاده حقوق معلمان حق‌التدریس از مهر ماه ۲ برابر می‌شود نارضایتی توأمان مردم و متولیان درمان از  تعرفه‌های جدید پزشکی تشکیل باند سرقت پس از آزادی از زندان | دزدی از ده‌ها خودرو پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی و مشهد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارندگی‌ها تا شنبه هفته آینده خوراکی‌هایی که موجب کم‌آب شدن پوست می‌شوند تالاب کجی نمکزار نهبندان در خراسان جنوبی، ۳۰ درصد آبگیری شد همه مناطق آلوده به مواد مخدر در مشهد تا پایان سال برچیده می‌شوند اگر ضد آفتاب بزنیم آیا دچار کمبود ویتامین D می‌شویم؟ | بهترین عدد SPF برای ضد آفتاب زمان پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی مشخص شد؟
سرخط خبرها

هشدار درباره خون مردگی گوشت مرغ

  • کد خبر: ۶۴۳۸۳
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۹
هشدار درباره خون مردگی گوشت مرغ
قسمتی از گوشت مرغ که دارای خون‌مردگی است، تخلیه نشده و ضریب هضم و جذب آن کاهش یافته است، لذا بسیاری از بیماری‌های خونی از آن طریق قابل انتقال است.
به گزارش شهرآرانیوز، کارشناس دامپزشکی گفت: از مصرف قسمتی از گوشت مرغ که دارای خون‌مردگی است، پرهیز کنید.


مرتضی میراسلامی افزود: از آنجاکه خون قسمتی از گوشت مرغ که دارای خون‌مردگی است، تخلیه نشده و ضریب هضم و جذب آن کاهش یافته است، لذا بسیاری از بیماری‌های خونی از آن طریق قابل انتقال است.


وی تصریح کرد: براساس اعلام دفتر بهداشت و مبارزه با بیماری‌های طیور سازمان دامپزشکی کشور گوشت مرغ سالم، تازه و بهداشتی باید فاقد هرگونه خون‌مردگی روی پوست و ظاهر اسکلت باشد، اگرچه وجود خون‌مردگی دلیل مشکل در لاشه نیست، اما گاهی اوقات بر اثر ضربه در هنگام کشتار خون‌مردگی روی پوست و گوشت مرغ ایجاد می‌شود که این مرغ استعداد بیشتری برای عفونت‌زایی دارد.


وی با بیان اینکه گوشت مرغ تازه باید رنگ صورتی مطلوب و روشنی داشته باشد، اضافه کرد: در هنگام خرید یا استفاده از گوشت مرغ، حتما به رنگ ماهیچه ران‌ها و بقیه بدن مخصوصا سینه که سفید رنگ است، دقت کنید.


به گفته وی، مشاهده رنگ‌های غیر عادی در گوشت مرغ چه در هنگام خرید و یا در هنگام پاک کردن نشان‌دهنده کهنگی و معایب دیگری از جمله بیماری‌ها و آلودگی ثانوی میکروبی است.


وی در ادامه افزود: گوشت قرمز و مرغ باید بعد از ذبح سه الی ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری و بعد مصرف شود.


میراسلامی بیان کرد: به منظور رعایت بهداشت و کاهش بیماری‌های احتمالی انتقالی در نتیجه مصرف گوشت مرغ، باید از مصرف گوشت تازه ذبح شده جلوگیری کرد.


به گفته وی، اجازه دهید گوشت مرغ یا گوشت قرمز ۲۴ ساعت در دمای سردخانه قرار بگیرد، چون عضلات بعد از ذبح فرایند‌های انقباضی انجام می‌دهند که در نهایت اسید لاکتیک در گوشت تولید می‌شود و بسیاری از بیماری‌های مشترک در محیط اسیدی از بین می‌روند.


این کارشناس دامپزشکی ساوه افزود: در دمای یخچال تا سه روز می‌توان گوشت مرغ را نگهداری کرد و در سردخانه منزل، حدود ۱۵ روز بیشتر نمی‌توان آن را نگهداری کرد.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->