نحوه اضافه کردن دوران سربازی به سوابق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد تخلیه برخی از روستا‌های زیرکوه در خراسان‌جنوبی به‌علت سیلاب + عکس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) فوق‌العاده حقوق معلمان حق‌التدریس از مهر ماه ۲ برابر می‌شود نارضایتی توأمان مردم و متولیان درمان از  تعرفه‌های جدید پزشکی تشکیل باند سرقت پس از آزادی از زندان | دزدی از ده‌ها خودرو پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی و مشهد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارندگی‌ها تا شنبه هفته آینده خوراکی‌هایی که موجب کم‌آب شدن پوست می‌شوند تالاب کجی نمکزار نهبندان در خراسان جنوبی، ۳۰ درصد آبگیری شد همه مناطق آلوده به مواد مخدر در مشهد تا پایان سال برچیده می‌شوند اگر ضد آفتاب بزنیم آیا دچار کمبود ویتامین D می‌شویم؟ | بهترین عدد SPF برای ضد آفتاب زمان پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی مشخص شد؟ دو کشته بر اثر حادثه رانندگی درمحور قدیم تهران-ساوه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی | خون خشک شده بهتر از خون مایع است تصویب افزایش حقوق نیروهای خدماتی وزارت آموزش و پرورش در لایحه بودجه ۱۴۰۳ تامین کامل امنیت آزمون سراسری ۱۴۰۳ در مشهد | گزارشی از تقلب ارائه نشده است
سرخط خبرها

طرز تهیه نان رول دارچینی

  • کد خبر: ۶۵۷۸۷
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۲
طرز تهیه نان رول دارچینی
نان رول دارچینی از نان‌های خوش مزه‌ای است که اصالت سوئدی دارد و همراه با شیر، یک وعده غذایی کامل برای افطار ما ایرانی‌ها به شمار می‌رود.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ نان رول دارچینی از نان‌های خوش مزه‌ای است که اصالت سوئدی دارد و همراه با شیر، یک وعده غذایی کامل برای افطار ما ایرانی‌ها به شمار می‌رود. این نان شیرینی در اندازه‌های مختلفی پخت می‌شود. کوچک‌ترین آن ۵ سانتی متر و بزرگ‌ترین آن ۱۰ سانتی متر قطر دارد. راستی این نان خوش مزه را اروپایی‌ها نخستین بار زمانی پختند که دارچین از آسیا وارد اروپا شد.

قیمت: ١٠ هزار تومان
 
مناسب برای: ٨ نفر

زمان تهیه: ٦٠ دقیقه
 

مواد لازم برای تهیه نان رول دارچینی: 

  • شیر ولرم: یک لیوان 
  • ۴ قاشق غذاخوری خمیرمایه
  • ۳ قاشق چای خوری شکر
  • نمک: یک قاشق چای خوری
  • تخم مرغ یک عدد + یک زرده
  • روغن مایع: ۶ قاشق غذاخوری
    آرد: ۳ لیوان
  • کره آب شده به میزان لازم
  • دارچین: ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران: به میزان لازم

 

طرز تهیه نان رول دارچینی

به یک لیوان شیر (شیری که گرمای آن دست را نسوزاند) خمیرمایه و یک قاشق چای خوری شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید. آن را ۱۰ دقیقه استراحت بدهید.

 
نان رول دارچینی
 
در ظرف دیگری یک تخم مرغ کامل، نمک، روغن و ۲ قاشق چای خوری شکر را مخلوط و به خمیرمایه اضافه کنید. سپس آرد را کم کم به مواد اضافه و خمیر یکدستی آماده کنید.
 
نان رول دارچینی
 
خمیر را باز کنید و مستطیل شکل برش بزنید. روی خمیر کره بمالید. بعد هم دارچین و ۲ قاشق غذاخوری شکر را که با هم مخلوط کرده اید، روی سطح خمیر بپاشید. خمیر را لول و از وسط نصف کنید و بپیچید. بعد هم دوباره آن را لول کنید.
 
نان رول دارچینی
 
خمیر‌های آماده را داخل سینی بچینید و نیم ساعتی استراحت بدهید. بعد هم روی خمیر‌ها را با مخلوط زعفران، زرده تخم مرغ و ۴ قاشق غذاخوری شیر رومال کنید. خمیر‌ها را ۲۰ دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده است با دمای ١٨٠ درجه سانتی گراد بپزید.
 
نان رول دارچینی
 
نکته: برای خوش رنگ شدن روی نان‌ها چند دقیقه گریل را روشن کنید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->