نحوه دریافت گوشت تنظیم بازار مورد نیاز هیئات مذهبی اعلام شد (۱۰ فروردین ۱۴۰۳) کشف و معدوم سازی ۲۹ تن مواد غذایی فاسد در مشهد (۱۰ فروردین ۱۴۰۳) با مشارکت اوقاف زمین نهضت مسکن برای ۲ شهر خراسان رضوی فراهم شد ادامه نگرانی‌ها از وضعیت ذخایر آبی سد‌ها در شروع سال ۱۴۰۳ + جدول کاهش زمان تحویل کارت سوخت از یک ماه به یک هفته لایحه اصلاح قانون کار برای تعیین مزد کارگران به هیات دولت می‌رود (۱۰ فروردین ۱۴۰۳) پیدا شدن گوشت الاغ در یکی از هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی برنامه افزایش ظرفیت تولید روزانه پارس در سال جدید بیش از ۹۰ تن تخم مرغ غیر بهداشتی در شهرستان مشهد کشف و توقیف شد کم فروشی یک نانوایی در مشهد را به پلمب کشاند (۹ فروردین۱۴۰۳) جزئیات افزایش ضریب حقوق کارمندان و بازنشستگان دولت در سال ۱۴۰۳ + جدول ۴۲ واحد گرانفروش و متخلف در مشهد پلمب شدند (۹ فروردین ۱۴۰۲) آغاز حراج‌های خرده‌فروشی اموال تملیکی از ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ حقوق ورودی تلفن همراه بالای ۶۰۰ دلار مشخص شد تعریف ۱۶ پروژه برای تامین آب شرب مشهد در سال جدید | اختصاص بیش از ۴ هزار میلیارد تومان برای این پروژه‌ها مالیات بر ارزش افزوده رسما ۱۰ درصد شد! (۸ فروردین ۱۴۰۳) مصرف بنزین دوباره اوج گرفت (۸ فروردین ۱۴۰۳) اعمال افزایش حقوق بازنشستگان از فروردین + ویدئو ۲ کافی شاپ به دلیل تخلفات صنفی در مشهد پلمب شد (۸ فروردین ۱۴۰۳)  ۲۲ مرکز متخلف در خراسان رضوی پلمب شد  نگرانی طلافروشان از گرایش مردم به خرید طلای مستعمل رشد ۳ درصدی بورس در اولین هفته کاری سال جدید (۸ فروردین ۱۴۰۳) وزیر اقتصاد: دولت با افزایش ۱۰۰ هزار میلیاردی بار مالیاتی بودجه توسط مجلس مخالف است آخرین قیمت گوشی‌های روز در بازار | آیفون ۱۳ حداقل ۴۰ میلیون تومان شد + جدول (۸ فروردین ۱۴۰۳) آخرین قیمت محصولات سایپا + جدول (۸ فروردین ۱۴۰۳) آخرین قیمت محصولات ایران‌خودرو + جدول (۸ فروردین ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

سهم زیر یک درصدی انرژی‌های تجدیدپذیر از سبد مصرفی انرژی خراسان‌رضوی

  • کد خبر: ۶۸۹۵۲
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۴
سهم زیر یک درصدی انرژی‌های تجدیدپذیر از سبد مصرفی انرژی خراسان‌رضوی
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری خراسان‌رضوی گفت: سهم تولید نیروگاه‌های تجدیدپذیر از انرژی مصرفی در استان در سال ۱۳۹۹ بسیار کم و زیر یک درصد بود.
طنین همتی|شهرآرانیوز، ایران کشوری است که به‌گفته متخصصان با وجود ۳۰۰روز آفتابی در بیش از دوسوم مساحت آن و متوسط تابش ۵/۵ و ۴/۵ کیلووات ساعت بر مترمربع در روز، یکی از کشور‌های با ظرفیت زیاد در زمینه انرژی خورشیدی معرفی شده است. براساس آمار‌های جهانی میزان تابش خورشید و کریدور‌های بادی متعدد موجود در ایران بیشتر از میانگین کشور‌های اروپایی فعال در این حوزه است که نشان‌دهنده استعداد بی‌اندازه ایران در تأمین انرژی‌های نو است.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری خراسان‌رضوی با اشاره به ظرفیت حدود ۴۲ مگاواتی نیروگاه‌های تجدیدپذیر و تجدیدناپذیر متصل به شبکه استان خراسان‌رضوی در سال ۱۴۰۰ اظهار کرد: مجموع ظرفیت تولیدی نیروگاه‌های تجدیدپذیر و تجدیدناپذیر در شهرستان‌های استان خراسان‌رضوی که هم‌اکنون متصل به شبکه بوده است و درحال تولید برق‌اند، حدود ۴۲ مگاوات است.

سهم زیر یک درصدی تولید نیروگاههای تجدیدپذیر از انرژی مصرفی

به‌گفته مهدی تقوایی، علاوه بر ظرفیت فوق، حدود ۲۰ مگاوات دیگر نیروگاه کوچک‌مقیاس CHP درحال افزایش ظرفیت یا احداث جدید بوده است که ان‌شاءاللّه تا پایان سال ۱۴۰۰ به بهره‌برداری خواهد رسید.
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری خراسان‌رضوی گفت: ظرفیت نیروگاه‌های متصل به شبکه توزیع در استان شامل ۲۴ مگاوات نیروگاه CHP و ۶ مگاوات نیروگاه بادی و حدود ۱۲ مگاوات نیروگاه خورشیدی است که سهم تولید نیروگاه‌های تجدیدپذیر از انرژی مصرفی در استان تا پایان سال ۱۳۹۹ بسیار کم و زیر یک درصد بود.

 ۲۰۰ سامانه خورشیدی در خراسان رضوی  درحال اجراست

وی در راستای ترویج استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر بیان کرد: باتوجه‌به اینکه سهم انرژی‌های تجدیدپذیر در سبد انرژی مصرفی استان بسیار ناچیز است، در قانون بودجه سال ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹، قانون‌گذار برای حمایت از این نوع انرژی‌ها، بند هـ تبصره ۱۶ را پیش‌بینی کرده و تسهیلاتی برای استفاده اقشار کم‌درآمد ابلاغ کرده است. در این راستا، از تابستان ۱۳۹۸ با همکاری نهاد‌های حمایتی کمیته امداد و بهزیستی، شرکت‌های توزیع برق و بانک‌های عامل در استان جلسات راهبری طرح خورشید کرامت (جهاد روشنایی) برگزار کردیم تا اینکه در پایان سال ۱۳۹۹ موفق شدیم این موضوع را به مرحله اجرا ببریم. هم‌اکنون حدود ۲۰۰ سامانه خورشیدی در استان درحال اجراست و ان‌شاءاللّه تا پایان شهریورماه در مجموع ۴۰۰ سامانه خورشیدی ۵ کیلوواتی به بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری خراسان‌رضوی گفت: مجموع ظرفیت تولیدی نیروگاه‌های تجدیدپذیر و تجدیدناپذیر در شهرستان‌های خواف، تایباد، چناران، گناباد، قوچان، نیشابور، کاشمر و همچنین سامانه‌های خورشیدی مشترکان برق در ۲۹ شهرستان استان خراسان‌رضوی که هم‌اکنون به شبکه متصل و درحال تولید برق هستند، ۴۰/۶۳ مگاوات است.

به‌گفته مهدی تقوایی، علاوه بر ظرفیت فوق، حدود ۳۶/۵ مگاوات دیگر نیروگاه کوچک‌مقیاس CHP در شهرستان‌های گناباد، قوچان و نیشابور درحال افزایش ظرفیت یا احداث جدید است که ان‌شاءاللّه در سال ۱۴۰۰ به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی اظهار کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۹، موافقت‌نامه نصب ۴ نیروگاه کوچک‌مقیاس CHP در مجموع به قدرت ۶/۹ مگاوات در شهرستان‌های قوچان، نیشابور و گناباد تمدید شده و اتصال به شبکه ۱۵ نیروگاه کوچک‌مقیاس شامل ۲ نیروگاه بادی در خواف و ۱۳ نیروگاه خورشیدی در شهرستان‌های چناران، سبزوار، خوشاب، جوین و مه‌ولات در مجموع به‌قدرت ۲۱/۳۲ مگاوات تأیید شده است.

سهم تولید نیروگاه‌های بادی و خورشیدی از انرژی مصرفی زیر یک درصد

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری خراسان‌رضوی گفت: ظرفیت نیروگاه‌های متصل به شبکه توزیع در استان شامل ۲۳ مگاوات نیروگاه CHP و ۵/۳۶ مگاوات نیروگاه بادی و ۱۲/۲۷ مگاوات نیروگاه خورشیدی است که میزان انرژی تولیدی نیروگاه‌های سی‌اچ‌پی در سال ۱۳۹۹ به‌میزان ۱۰۶ گیگاوات ساعت و در سال ۱۳۹۸ به‌میزان ۱۰۶/۹ گیگاوات ساعت و میزان انرژی تولیدی نیروگاه‌های بادی و خورشیدی خراسان‌رضوی در سال ۱۳۹۸ به‌میزان ۱۷ گیگاوات ساعت و تولید انرژی این نیروگاه‌ها در سال ۱۳۹۹ برابر ۲۴/۴ گیگاوات ساعت بوده است.

تقوایی افزود: سهم تولید نیروگاه‌های CHP از انرژی مصرفی شرکت توزیع نیروی برق خراسان‌رضوی تا پایان سال ۱۳۹۹ به‌میزان ۱/۳۲ درصد و سهم تولید نیروگاه‌های بادی و خورشیدی از انرژی مصرفی این شرکت تا تاریخ مزبور ۰/۳۱ درصد بوده است.

وی اظهار کرد: در حوزه بازار برق و خرید انرژی، نخستین قرارداد خرید دوجانبه انرژی در تاریخ صنعت برق کشور به ظرفیت ۱/۵ مگاوات در مهرماه ۱۳۹۸ و در ادامه ۱/۵ مگاوات دیگر در دی‌ماه ۱۳۹۹ به‌وسیله شرکت توزیع نیروی برق خراسان‌رضوی منعقد شد.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری خراسان‌رضوی، فعالیت‌های سال‌های ۹۸ و ۹۹ در حوزه سامانه‌های خورشیدی مشترکان را شامل تهیه شیوه‌نامه‌ها و چک‌لیست‌ها و رویه‌ها، برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه، بررسی طرح‌های پیمانکاران برای سامانه‌های جدید، بازدید از سامانه‌های خورشیدی کم‌بازده، بازدید از سامانه‌های خورشیدی آماده اتصال به شبکه، بازدید از سامانه‌های خورشیدی مستقل از شبکه، پیگیری اجرای طرح جهاد روشنایی، خورشید کرامت، و نظارت بر سامانه‌های خورشیدی درحال احداث برشمرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->