اولین عرضه خودرو‌های برقی در روز‌های آینده انجام می‌شود (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) کاهش قیمت به بازار خودرو هم رسید + قیمت روز خودرو (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) مزد‌های پرداختی، به هیچ وجه کفاف تامین حداقل سبد معیشت کارگران را نمی‌دهد خودرو شاسی‌بلند چینی در بازار ایران، ۷۸۰ میلیون تومان شد + جدول با فروشندگان طلای با عیار پایین برخورد قانونی می‌شود بالاخره با تعطیلی پنجشنبه‌ها، حقوق کارگران چه می‌شود؟ صدور یک روزه گواهینامه رانندگی فقط با ۵۷۰ هزار تومان! + جزییات افتتاح پروژه عظیم تامین آب و برق سریلانکا با دانش مهندسان ایرانی + عکس دلار به کانال ۶۳ هزار تومان برگشت | روند نزولی قیمت طلا و دلار ادامه دارد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) کنسرسیوم چیست؟ + معروف‌ترین کنسرسیوم‌های ایران و جهان زندگی ۴۹ درصد ایرانیان روی پهنه‌های فرونشست است خوش‌شانسی سهام کوچک‌تر | گزارش وضعیت بازار سهام (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) لایحه اصلاح قانون کار به مجلس می‌رود | هزینه‌ها دلاری، مزد کارگر ریالی قیمت طلا و سکه در بازار امروز مشهد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) بررسی وضعیت بازار اجاره‌مسکن در منطقه عبادی مشهد | وفور فایل‌های رهن کامل + جدول (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) ۴۵ درصد سهمیه تخم نوغان در خراسان رضوی توزیع شد ۱۴ هزار کارگر مشمول بیمه ساختمانی در انتظار سهمیه در خراسان رضوی خراسان‌رضوی در  فهرست استان‌های با کمترین نرخ بیکاری کشور | آیا تعطیلی پنج‌شنبه‌ها تأثیری بر حقوق کارگران دارد؟ قیمت انواع سکه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) | حباب سکه کاهشی شد قیمت طلا، دلار و سکه در بازار امروز (چهارشنبه، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) نگاهی به ادعاهای اخیر درباره اعطای وام با کارت یارانه قیمت دنا پلاس اتومات بالا رفت؛ پژو ۲۰۷ ارزان شد+ جدول قیمت خودرو (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) رونق فروش لباس تاناکورا در مناطق برخوردار شهر مشهد | کاسبی با نداری مردم! تولید قراردادی دام راهی برای رسیدن به خودکفایی گوشت قرمز آغاز خرید و فروش مسکن از خرداد امسال در سامانه خودنویس طلا ارزان‌تر می‌شود | پیش‌بینی اکثر تحلیل‌گران از قیمت طلا و سکه کاهشی است (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

کدام مشاغل همچنان وام کرونا می‌گیرند؟

  • کد خبر: ۷۱۹۱۳
  • ۰۴ تير ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۷
کدام مشاغل همچنان وام کرونا می‌گیرند؟
مشاغلی که تحت تاثیر کرونا آسیبی جدی دیده‌اند تا پایان شهریور۱۴۰۰ از تسهیلات کرونایی بهره‌مند خواهند شد.
به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس اعلام اتاق بازرگانی تهران، ستاد مقابله با کرونا موافقت خود با تمدید تسهیلات برخی مشاغل آسیب دیده از شیوع کرونا را اعلام کرده و معافیت‌های آن‌ها تا پایان تابستان ادامه خواهد داشت.

بر اساس اعلام این اتاق، مراکز آموزشی، آموزشگاه‌ها و مهد کودک‌ها، مراکز فرهنگی، هنری و رسانه‌ای، موزه‌ها، سینما‌ها و تئاترها، مراکز تفریحی، باغ وحش‌ها و شهربازی‌ها، مراکز ورزشی، مراکز مربوط به گردشگری، شرکت‌های حمل و نقل مسافر برون شهری، مراکز پذیرایی، قنادی، آرایشگاه‌های مردانه، زنانه مشمول این بسته حمایتی خواهند بود.

این تسهیلات در حوزه حمایت‌های مالیاتی، بانکی، بیمه‌ای و سایر حمایت‌ها اجرایی می‌شود. یکی از تسهیلات در نظر گرفته شده در این مصوبه برای حمایت‌های مالیاتی، آن است که برای مشاغل و کسب و کار‌های به شدت آسیب دیده از کرونا، بدهی مالیاتی قطعی شده مالیات‌های عملکرد و ارزش افزوده که تاریخ سررسید پرداخت آن‌ها تا پایان سال ۱۳۹۹ بوده است، تا تاریخ ۳۱ شهریور ماه سال جاری بدون محاسبه جریمه دیرکرد برای مدت مذکور امهال می‌شود.

همچنین به موجب حمایت‌های بانکی، اقساط تسهیلات دریافتی این کسب و کار‌های آسیب دیده که موعد پرداخت آن‌ها در چهارماهه اول سال ۱۴۰۰ بوده و در این بازه زمانی پرداخت نشده، منوط به آنکه بدهی آن‌ها به شبکه بانکی تا تاریخ ۱۳۹۹/۱۱/۱ در طبقه جاری قرار گرفته باشد به انتهای دوره تقسیط منتقل می‌شود تا طی چهار قسط پس از آخرین قسط وصول شود.

خسرو فروغان گران سایه – عضو اتاق بازرگانی ایران – در گفتگو با ایسنا، درباره نحوه حمایت از مشاغل آسیب دیده از کرونا، بیان کرد: آنچه برای فعالان اقتصادی بیشترین اهمیت را دارد، اجرای درست سیاست‌های حمایتی و پرهیز از وعده و شعار‌های بی اساس است. در سال‌های گذشته ما بار‌ها شاهد آن بوده‌ایم که وعده‌ای برای بهبود وضعیت بنگاه‌های اقتصادی ارائه می‌شود، اما هیچیک از آن‌ها راه به جایی نمی‌برند.

به گفته وی، وقتی به یک سرمایه گذار وعده کمک داده شده، اما اجرایی نمی‌شود این حتی امکان برنامه ریزی در سطح کلان را نیز از بنگاه اقتصادی می‌گیرد و از این رو چه در حوزه کرونا و چه در سایر بخش‌ها باید تلاش کرد وعده‌هایی را داد که اجرایی شوند.

فروغان گران سایه خاطرنشان کرد: در طول ماه‌های گذشته بخش‌های مختلف اقتصاد از شیوع کرونا آسیب دیده‌اند. باید به شکل دقیق بررسی کرد که کدام صنف و کدام گروه شغلی بیشترین آسیب را دیده و این حمایت‌ها از آن بخش حداکثری باشد. از این رو باید با کنار گذاشتن نگاه کلی نگر به شکل جزئی مشکلات هر صنف را بررسی کرد.
 
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->