تعطیلی کلاس‌های دانشگاه کلمبیا برای تظاهرات‌های ضداسرائیلی گزارش روزنامه عبری از رسوایی‌های نتانیاهو و کابینه‌اش آمریکا، مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام را رد کرد واکنش عربستان به گورهای دسته جمعی بیمارستان ناصر غزه رسانه‌های صهیونیستی: ارتش اسرائیل در حال آماده شدن برای حمله به رفح است هشدار مصر درباره حمله زمینی اسرائیل به رفح آمریکا دو شرکت و چهار فرد را به اتهام فعالیت‌های سایبری از سوی سپاه تحریم کرد ادامه تظاهرات علیه نتانیاهو در دویستمین روز جنگ علیه غزه (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) حمله موشکی از لبنان به شمال سرزمین‌های اشغالی (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) ارتش رژیم صهیونیستی دستور تخلیه جدید در شمال غزه را صادر کرد حمله موشکی ایران معادلات آمریکا و غرب را تغییر داد دستیار نماینده پارلمان اروپا به اتهام جاسوسی برای چین تعلیق شد تداوم عملیات‌های مقاومت فلسطین در غزه (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت مدرک دکترای افتخاری دانشگاه کراچی به رئیسی اعطا شد فشار آلمان بر آمریکا برای ارسال پاتریوت به اوکراین جزئیات طرح جنجالی دولت انگلیس برای اخراج پناهجویان پایگاه‌های اشغالگران اسرائیلی زیر آتش سنگین حزب‌الله (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) روز تحلیف پوتین مشخص شد ابوعبیده: پاسخ ایران به اسرائیل قواعد جدیدی را وضع کرد | اسرائیل در شن‌های غزه گیر افتاده است
سرخط خبرها

وزیر خارجه روسیه: خروج آمریکا از افغانستان بسیار عجولانه بود

  • کد خبر: ۷۴۰۶۲
  • ۲۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۴
وزیر خارجه روسیه: خروج آمریکا از افغانستان بسیار عجولانه بود
وزیر خارجه روسیه امروز (دوشنبه) گفت، خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان "بسیار عجولانه" است و سربازان، بسیاری از تجهیزات و ماشین آلات خودشان را پشت سر جا می‌گذارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه در کنفرانس مطبوعاتی خود گفت: آمریکایی‌ها ظرف ۲۰ سال حضور خودشان در افغانستان چیزهای زیادی آموختند؛ آنها با اعلام پیروزی دموکراسی آغاز و با چنین خروج عجولانه‌ای که با جا گذاشتن حجم انبوهی از تجهیزات و ماشین آلات همراه شده است، کارشان را به اتمام می‌رسانند.

 

لاوروف همچنین گفت، حضور نظامی خارجی در کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی (CSTO) به تایید این سازمان نیاز دارد و ظهور پایگاه های جدید منافع امنیتی در آسیای میانه را محقق نمی‌کند.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه افزود: ما نباید از آمریکایی ها بپرسیم که کشورهای آسیای میانه چه نقشی دارند، بلکه باید از کشورهای این منطقه سوال کنیم. دیگر کشورهای آسیای میانه نظیر قرقیزستان، تاجیکستان، قزاقستان، بخشی از سازمان پیمان امنیت جمعی هستند. تمام سوالات مربوط به حضور پرسنل نظامی خارجی در اراضی هر کدام از اعضای این سازمان طبق منشور، منوط به تایید داخل این چارچوب است.

 

به گفته وزیر خارجه روسیه، ظهور پایگاه های نظامی جدید آمریکا در آسیای میانه منافع امنیتی این منطقه را تامین نمیکند. لاوروف تاکید کرد: به احتمال زیاد، آمریکا تمایل دارد از حضور نظامی خود در این منطقه اطمینان حاصل کند تا روی اوضاع اینجا نفوذ داشته باشد. فکر میکنم همه این را درک میکنند و از تعهداتی که در چارچوب ساختارهای مختلف وجود دارد، تبعیت خواهند کرد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->