گفت‌وگو با نگار نقی‌نژاد، نوجوان پیروز عرصه بدمینتون کشور
  • کد مطالب: ۷۴۴۷۱
  • /
  • ۰۸ شهريور‌ماه ۱۴۰۱ / ۱۳:۳۷

گفت‌وگو با نگار نقی‌نژاد، نوجوان پیروز عرصه بدمینتون کشور

تابستان از نیمه گذشته است و بچه‌ها برنامه‌های اوقات فراغت خود را با لذت دنبال می‌کنند.

شبنم کرمی- تابستان از نیمه گذشته است و بچه‌ها برنامه‌های اوقات فراغت خود را با لذت دنبال می‌کنند.

ورزش، به‌ویژه در زمانی که به‌ دلیل همه‌گیری کرونا و قرنطینه کم‌تحرکی می‌تواند باعث چاقی و بیماری کودکان و نوجوانان شود، یکی از بهترین برنامه‌های تابستانی است که هم شادی‌بخش و هم برای سلامتی مفید است و می‌تواند آغازی برای موفقیت‌های بزرگ باشد.

نگار نقی‌نژاد 12 سال دارد و در کلاس پنجم دبستان سما درس می‌خواند. او تاکنون توانسته است چندین مدال‌ استانی و کشوری در رشته‌ی بدمینتون به‌‌دست بیاورد.

با نگار درباره‌ی راز پیروزی‌اش گفت‌وگو کردیم که در ادامه می‌خوانید.

 

 ورزش را از چه زمانی و با چه رشته‌ای شروع کردی؟

پس از پایان دوره‌ی پیش‌دبستانی، پدر و مادرم پیشنهاد کردند که در برنامه‌ی زندگی‌ام برای حفظ شادابی و نشاط، ورزش را هم قرار دهم.

بدین‌ ترتیب، با هدف بازی با هم‌سن‌و‌سالانم و دوری از تنهایی، از این برنامه استقبال کردم. ابتدا از رشته‌های ورزشی شناختی نداشتم، اما با کمک پدر و مادرم و با توجه به علایق و جثه و قدرت بدنی‌ام، ورزش بدمینتون را انتخاب کردم.

با خرید راکت، در کلاس‌های هیئت بدمینتون استان ثبت‌نام کردم و کلاس‌ها را ادامه دادم.


 از پیروزی‌هایت برایمان بگو.

نخستین باری که هم‌زمان با تمرینات هیئت توانستم یکی از بازی‌کنانی را که چند سال از من بزرگ‌تر بود در یک بازی شکست دهم، احساس کردم اعتمادبه‌نفسم بالا رفته است و اگر بخواهم و تلاش کنم، می‌توانم پیشرفت کنم.

بنابراین نخستین‌بار سال ۹۹ در مسابقات انتخابی استان در رده‌ی سنی کوچک‌تر از ۱۱ سال مسابقه دادم و مقام دوم را کسب کردم.

هفته‌ی بعد هم در رده‌ی کوچک‌تر از ۱۱سال در منطقه‌ی ۳ کشوری دوباره نفر دوم شدم. این مسابقات تجربه‌های خوبی برایم داشت و سبب شد ضعف‌هایم را بشناسم و رقیب‌هایی پیدا کنم که اکنون دوستان خوبی برای هم هستیم.

هم‌چنین توانستم اضطرابم را کنترل کنم و ترسی که از رقابت داشتم از بین برود.


برای موفقیت در رشته بدمینتون چه چیزهایی لازم است؟

برای موفقیت در این رشته ورزشی باید صبر و حوصله داشت و از تمرین کردن و بدن‌سازی غافل نشد. وقتی که شکست خوردیم، برای جبران ضعف‌هایمان و بهتر شدن ضربات باید تلاش کنیم.

برای پیروزی در بدمینتون، بر اساس نظر مربی عزیزم، خانم اقبال، که بیشتر موفقیتم را مدیون او هستم، علاوه بر تمرین بدنی، در خانه برای بازی با حریف، تمرین ذهنی مسابقه هم انجام می‌دهیم.

هرروز جدول سودوکو حل می‌کنیم. تمرین ذهنی با هدف فعال شدن ذهن، برای جاگیری مناسب در زمین و تشخیص بهترین ضربه‌ی ممکن با توجه به محل قرارگیری حریف مهم است.

 

به چه فعالیت یا هنر دیگری علاقه‌مندی؟

جز ورزش، به هنرهای موسیقی و خوش‌نویسی و خط تحریری علاقه‌مند هستم و در کلاس‌های پیانو و خوش‌نویسی شرکت می‌کنم.

سال گذشته هم در آزمون‌های خط تحریری انجمن خوش‌نویسان ایران در سطح مبتدی پذیرفته شدم. هم‌چنین در مسابقات قرآن طرح قدس سما در رشته قرائت در سطح مدرسه و در رشته‌ی ترتیل در استان رتبه اول را کسب کردم.

در مدرسه هم جزو دانش‌آموزان ممتاز کلاس هستم و برنامه‌ریزی دقیقی دارم برای اینکه با کمبود وقت روبه‌رو نشوم.


برای آینده چه اهداف و برنامه‌هایی داری؟

تلاش می‌کنم در آینده داروساز شوم. رشته‌ی ورزشی‌ام را هم به‌ طور جدی دنبال می‌کنم. اکنون هم در دوران قرنطینه، با فیلم‌های آموزشی‌ای که مربی‌ام می‌فرستد تمریناتم را انجام می‌دهم.

با موفق شدن حس خوبی به‌ من دست می‌دهد. بنابراین به همه‌ی بچه‌ها پیشنهاد می‌کنم تلاش کنند تا در درس و ورزش و هنر به هدفشان و قله‌ی پیروزی برسند.

از پدر و مادرم و مربی‌های خوبم هم که در مسیر پیروزی به من کمک می‌کنند سپاسگزارم.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.