سخنگوی وزارت بهداشت: هیچ خوداظهاری یا مدرکی دال بر بیماری روحی دکتر بخشی در دست نبود پشت پرده خرید و فروش اموال دزدی| دستگیری بیش از هفت هزار مالخر در یکسال! شدیدترین تصادفات رانندگی در کدام استان‌ها اتفاق افتاد؟ (۹ فروردین ۱۴۰۳) دغدغه‌ای برای اقامت زائران نوروزی در مشهد وجود ندارد اهدای عضو به سه بیمار در مشهد زندگی دوباره بخشید (۹ فروردین ۱۴۰۳) اعتراف تبعه خارجی به ۳۰ فقره سرقت سریالی (۹ فروردین ۱۴۰۳) کشف جسد زن غرق شده در گنجگون بویراحمد (۹ فروردین ۱۴۰۳) تردد از کرج و آزادراه تهران -شمال به سمت مازندران ممنوع شد (۹ فروردین ۱۴۰۳) درگیری خونین در قبرستان یاسوج دو کشته برجای گذاشت (۹ فروردین ۱۴۰۳) ورود مسافران به مشهد از ۷ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر عبور کرد | میانگین ظرفیت اشغال واحد‌های اقامتی مشهد به ۴۱ درصد رسید+ فیلم ٣٨ خودرو طی ٢۴ ساعت گذشته در مشهد توقیف شد (۹ فروردین ۱۴۰۳) افزایش تعداد کشته‌شدگان تصادف ۲ خودرو در محور دامغان - جندق به ۹ نفر + تصاویر (۹ فروردین ۱۴۰۳) ثبت نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی از ۱۸ فروردین آغاز می‌شود فروش بلیت قطار‌های نیمه دوم فروردین از امروز آغاز شد (۹ فروردین ۱۴۰۳) فرودگاه مشهد در رتبه دوم پر ترددترین فرودگاه‌های کشور در نوروز ۱۴۰۳ قرار گرفت بانک شیر مشهد در روز‌های کاری ایام نوروز فعال است خدمات‌رسانی به بیش از ۱۰۰۰ مسافر نوروزی در داروخانه‌های هلال احمر خراسان رضوی چرا مبالغ جریمه‌های رانندگی ۵ برابر شد؟ ۴۰ درصد مراجعه کنندگان به داروخانه‌های مشهد غیربومی هستند تصادف مرگبار پژو پارس و سوناتا در جاده‌های سمنان (۹ فروردین ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

گفتگو با مدیران یک مجموعه همسریابی دارای مجوز | ازدواج به‌سبک «آدم و حوا»

  • کد خبر: ۷۵۳۸۳
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۲
  • ۱
گفتگو با مدیران یک مجموعه همسریابی دارای مجوز | ازدواج به‌سبک «آدم و حوا»
ما به افراد نمی‌گوییم باید دنبال حوریه و غلمان باشند. ما می‌گوییم زوجین هر چه که هستند، باید همسان باشند و به درد هم بخورند.

فرزانه شهامت | شهرآرانیوز؛ همان بای بسم ا... به خود و مهمانانمان یادآور می‌شویم که چاره‌ای نداریم جز مختصر صحبت کردن. هرچند که چالشی شدن بحث و گذشت یک ساعت و اندی از ابتدای گفتگو نشان داد که تذکرمان مثمرثمر نبوده است. چیز عجیبی هم نیست.

برای هزاران کاربر کنونی و رو به افزایش این مجموعه، پای یک عمر زندگی مشترک در میان است. در روز‌هایی که بوی عید و شادی، مشاممان را پر کرده است، میزبان مدیران «مجموعه توانمندسازی و تسهیلگری ازدواج آدم و حوا» هستیم؛ مجموعه‌ای که یکی از خدماتش، کمک به جوان‌های دم بخت برای پیداکردن نیمه گمشده شان است.

یک معرفی مختصر لطفا.

اصغری: محمدحسین اصغری، کارشناس ارشد فناوری اطلاعات از دانشگاه امام رضا (ع) و مدیرعامل مجموعه آدم و حوا هستم.
ستاری: سیدمصطفی ستاری هستم. سطح چهار حوزه علمیه و مسئول مرکز مشاوره آدم و حوا.

هر از چندی، برخی دستگاه‌ها اعلام می‌کنند که سایت‌های همسریابی مجوز ندارند. چه توضیحی دارید؟

ازدواج به‌سبک «آدم و حوا»اصغری: اینکه گفته شود هیچ کدام مجوز ندارند، درست نیست. چند روز پیش در برنامه «سلام صبح به خیر» شبکه سه سیما هم عرض کردم که دو تا مجموعه مجوزدار داریم؛ یکی مجموعه ما به عنوان مرکز ملی همسان گزینی و دیگری تبیان که هر دو وابسته به سازمان تبلیغات هستیم. در مجوزمان هم مستندات قانونی از اساسنامه سازمان تبلیغات و ابلاغیه وزارت کشور موجود است که تصویر آن را دراختیارتان قرار دادیم.

در سایت پارک علم و فناوری نوشته که وارد دوره رشد شده اید. این را هم نوشته که برایتان مجوز فناور صادر نشده است. این‌ها یعنی چه؟

اصغری: وارد دوره رشد شده ایم یعنی مرحله مقدماتی ورود به پارک علم و فناوری را سپری کرده ایم و از نظر تعداد کاربر، میزان خدمات، مجوز‌ها و هیئت مدیره به سطح ویژه‌ای رسیده ایم. ۳ تا ۶ ماه بعد از ورود به دوره رشد می‌توان دانش بنیان شد. مجوز فناور هم مجوزی است که اگر بگیری، تسهیلات ویژه دریافت می‌کنی؛ همین.

مجوزتان از وزارت ارشاد منقضی شده است.

اصغری: باید تمدید کنیم. بگذارید به حساب مشغله. می‌توانید اشاره نکنید.

جرقه آدم و حوا سال چند و چطور خورد؟

اصغری: سال ۹۷ با دوستان جمعیت امام رضایی‌ها به این نتیجه رسیدیم که اگر بخواهیم در بُعد خانواده اثرگذار باشیم، باید یک پنج ضلعی را درکنار هم داشته باشیم؛ همسان گزینی، آموزش، مشاوره، تسهیلگری و شبکه سازی واسطه ها. برای اولی، الگوریتم هوشمند تعریف کردیم. در بحث دوم یعنی آموزش، با کمک استادان درجه یک، حدود ۸۰۰۰ دقیقه فیلم آموزشی ضبط شده و بستر آموزشمان از قبل ازدواج تا تربیت فرزند، کامل است. در زمینه سوم یعنی مشاوره، مشاوران زبده‌ای که می‌شناسید با کمترین هزینه و خیلی جا‌ها رایگان، پیش و پس از ازدواج مشاوره می‌دهند.

 

برای تسهیلگری، برنامه ارتباط با اصناف مرتبط با ازدواج مثل آتلیه‌ها را در دستورکار داریم تا برای کاربران آدم و حوا تخفیف داشته باشند. درباره قسمت پنجم (شبکه سازی واسطه ها) الان در مشهد خودمان حاج خانم‌هایی هستند که واسطه گری می‌کنند. ما بستری را فراهم می‌کنیم که ازطریق پلتفرم ما کارشان را گسترش بدهند. دانشگاه ها، مثل دانشگاه علوم پزشکی هم با ما تفاهم نامه دارند. ما قدرت واسطه گر‌ها راتجمیع می‌کنیم.


از کِی وارد دوره آزمایشی شدید؟

اصغری: اوایل سال ۹۸.

و کی مجوز گرفتید؟

اصغری: پارسال، ابتدا مجوز‌ای نماد وزارت صمت را گرفتیم. رونمایی رسمی، مرداد پارسال بود. آبان برای مجوز سازمان تبلیغات درخواست دادیم. اردیبهشت امسال اعطا شد.

استقبال مردم چطور بود؟ چند کاربر دارید؟

اصغری: در همین مدت ۱۰ هزار کاربر منحصربه فرد (یونیک) جذب شدند و ما به ۳۰ هزار درخواست، خدمت ارائه کردیم.


کارنامه آدم و حوا از سال ۹۸ تا امروز چند ازدواج است؟

اصغری: مواردی که به ما اطلاع دادند، ۳۵۵ ازدواج و ۱۱ فرزند است.


تا الان تعداد درخواست‌های ثبت شده در سامانه آدم و حوا چقدر بوده است؟

اصغری: ۳۷ هزار تا که ۱۷ هزار تا را سیستم رد کرده است، چون به صورت هوشمند، تشخیص داده که این‌ها به درد هم نمی‌خورند. ۱۰ هزار تا را طرف مقابل رد کرده است. ۱۰ هزار تای باقی مانده به مرحله دادن شماره تلفن رسیده است که در میان آن‌ها یک مورد گزارش تخلف هم نداشته ایم.


«درخواست داده» یعنی چه؟

اصغری: ما دو فرایند داریم. یکی همسان گزینی با کمک هوش مصنوعی، دیگری اینکه آقا فرم خانم را (بدون مشخصاتی مثل اسم و عکس) دیده و درخواست وساطت کرده است. اگر سامانه و دخترخانم بپذیرند، به مرحله معرفی خانواده‌ها می‌رسد.


میزان ازدواج هایتان باتوجه به تعداد درخواست‌ها کم نیست؟

اصغری: نه، به هیچ وجه. برخی استادان، آمار ازدواج را به دلیل زیادبودن باور نمی‌کردند تا اینکه مستندات ارائه کردیم. ما هنوز تبلیغ خاصی نداشته ایم. ضمن اینکه مگر هر کس یک بار رفت خواستگاری، به جواب می‌رسد؟
ستاری: هرقدر تعداد کاربران بیشتر شود، شمار ازدواج‌ها به صورت نمایی زیاد می‌شود.


بیشترین ازدواج‌ها مربوط به کجاست؟

اصغری: همه جای کشور؛ اما مشهد، اصفهان، کرمانشاه، اهواز، شیراز و اردبیل بیشترین ازدواج‌ها را دارند.

طلاق چطور؟

اصغری: تا جایی که ما رصد کردیم، صفر.

البته ضریب خطر طلاق، بیشتر مربوط به پنج سال اول است که مزدوجان آدم و حوا هنوز آن را سپری نکرده اند.

ستاری: ببینید، ما در آدم و حوا ادعای معجزه نداریم و نمی‌گوییم هیچ وقت طلاقی رخ نخواهد داد. همین که آمار طلاق را به طور محسوسی کاهش بدهیم، کار بزرگی است. تا الان موردی نداشته ایم که طرفین در دوره عقد یا بعد از تشکیل زندگی مشترک جدا شوند. کم و بیش اطمینان دارم چنین اتفاقی نمی‌افتد، زیرا موارد مختلف را بررسی می‌کنیم، چیز‌هایی که شاید تصورش را نکنید یک مشاور به آن‌ها توجه کند.


هر دو بزرگوار با کمک مجموعه آدم و حوا ازدواج کرده اید؟

اصغری: نه. ما قبل از خلقت مجموعه آدم و حوا ازدواج کرده بودیم.

به صورت سنتی؟

اصغری: بله.


اگر خودتان این شیوه را برای ازدواج انتخاب کردید، همسان گزینی به شیوه آدم و حوا را چطور توصیه می‌کنید؟

اصغری: ما فناوری را به خدمت سنت و عرف اصیل آوردیم. در روش سنتی، مبنا خانواده است. در آدم و حوا هوش مصنوعی و آی تـی برای یک تطبیق یابی هوشـــمند دخــــیـل شده است و همچنان، خانواده‌ها محور کار هستند.


بیشتر توضـیح بدهید.

اصغری: دختر‌ها و پسر‌های آماده ازدواج، در سامانه آدم و حوا فرم پر می‌کنند. بعد از اینکه این فرم تأیید شد، باید خانواده هایشان را به ما معرفی کنند. بعد از احراز هویت ها، سامانه هوشمند همسان گزینی، گزینه‌هایی را برای ازدواج معرفی می‌کند. اگر طرفین تأیید کردند، مادر دختر خانم به مادر آقا پسر معرفی و خواستگاری به روش اصیل و سنتی انجام می‌شود. همه ازدواج‌هایی که با آدم و حوا انجام شده با محوریت خانواده بوده است.


گام مهم و نخست که انتخاب گزینه‌ها باشد، به یک سیستم سپرده می‌شود و انسان در آن دخیل نیست؟

اصغری: آدم‌ها مغز سیستم را طراحی کردند. استادان بارز حوزه خانواده که چندین جلد کتاب و هزاران مشاوره داشته اند، مثل آقای عباسی ولدی، شیوه نامه‌ای را دتدوین کردند که واسطه گری اسلامی در بستر آی تی انجام بشود. تا امروز -به درستی- آنچه را مدنظر استادان بود انجام داده ایم. استادانی مثل آقای واعظ موسوی، آقای داوودی نژاد، خانم نیلچی زاده، خانم دکتر فردوسی، آقای حورایی و ... بر عملکرد سامانه صحه گذاشتند. کار ما دانش بنیان است و عضو پارک علم و فناوری خراسان رضوی هستیم.


بابت همسان گزینی چه مبلغی از کاربران دریافت می‌کنید؟

اصغری: رایگان است.


چند نفر در مجموعه شما مستقیم مشغول به کار هستند؟

اصغری: ۱۵ نفر.


رایگان است یعنی این افراد بدون حقوق کار می‌کنند؟

اصغری: همه دارند حقوق می‌گیرند. تمام هزینه‌های آدم و حوا تا الان به صورت مردمی و خیریه‌ای تأمین شده است. سازمان مردم نهاد «جمعیت امام رضایی ها» با مدیریت حاج حسین یکتا، منابع خیریه‌ای را در اختیار طرح قرار دادند. نگاه مردم به امور خیریه دارد تغییر می‌کند. تا دیروز به چند زوج جهیزیه می‌دادند. الان با همان پول، به مدیریت پلتفرمی مثل آدم و حوا کمک می‌کنند که خدمات دهی به هزاران نفر را انجام می‌دهد.


یعنی نگاه به این مجموعه هیچ بُعد انتفاعی ندارد؟

ازدواج به‌سبک «آدم و حوا»ستاری: آدم و حوا از وساطت ازدواج درآمدی ندارد. چنین ذهنیتی داریم که در آینده از ظرفیت‌های جانبی آن درآمدزایی کنیم، نه برای سود شخصی مان. در این مجموعه کم نیستند کسانی که ریالی دریافت نمی‌کنند. درآمدزایی برای اینکه برای توسعه کارمان منتظر کمک خیران نباشیم.


لابد درآمدزایی از جوانبی که در نهایت فرد را برای استفاده از وساطت ازدواج آدم و حوا، مجبور به صرف هزینه کند.

ستاری: نه. جوانبی که گفتم مثل اینکه از اپلیکیشن، درآمد تبلیغاتی کسب کنیم و برای هزینه‌های جاری، خرج کنیم. کسانی که در رأس این مجموعه هستند، درآمد‌های خوبی از فعالیت هایشان خارج از این مجموعه دارند و نیازی به کسب درآمد از آدم و حوا ندارند.


فرم‌ها دارای چند سؤال است؟

اصغری: حدود ۱۷۰ تا.

از چه چیز‌هایی پرسیده می‌شود؟

اصغری: ویژگی‌های ظاهری، اعتقادی، دوران کودکی، اهداف آینده، مباحث شغلی، انتظارات از طرف مقابل (مادی، معنوی، اخلاقی)، فرهنگ‌های مراسم ازدواج، روابط اجتماعی و طبع شناسی.


همه آنچه از دختر و پسر می‌دانید، مبتنی بر خود اظهاری است؟

ستاری: بخشی هم در پشتیبانی معلوم می‌شود. سطح فرهنگ خانواده‌ها را بعد از اینکه پشتیبان با آن‌ها مرتبط می‌شوند بررسی می‌کنیم. بعد هم دوره‌های آموزشی و مشاوره داریم، تا جایی که خودشان بخواهند.


دوره‌ها هزینه دارد؟

ستاری: بله بسیار کم. هزینه دوره استادی که همه او را می‌شناسند و بهتر است اسم نبریم، کمتــــر از ۱۰۰ هزار تومان است و همین دوره، به صورت خصوصی و آزاد، ۲ میلیون تومان.

ما به التفاوت این مبالغ را مجموعه آدم و حوا می‌پردازد؟

اصغری: نه. استادان به اعتبار جمعیت امام رضایی‌ها با ما تعامل خوبی دارند.

پیش فرضتان این است که متقاضیان سایت، افرادی سالم و واقعا دنبال ازدواج هستند. راستی آزمایی هم انجام می‌شود؟

ستاری: ما دو گروه مراجع می‌توانیم داشته باشیم. کسانی که واقعا قصد ازدواج دارند و آن‌هایی که ندارند؛ دنبال وقت گذرانی اند، کنجکاوند یا هر چه. هیچ کس نمی‌آید صد و چند سؤال را جواب بدهد و بعد، وارد مواجهه با پشتیبان‌های آموزش دیده بشود.
اصغری: جواب سؤالات و بعد ارسال مدارکی مثل صفحه اول و دوم شناسنامه خود، مدارکی از مادر و.... نه، هیچ کس برای وقت گذرانی یا هر نیتی جز ازدواج وارد چنین فرایند وقت گیری نمی‌شود.

عقد موقت و چند همسری در سامانه شما چه تعریفی دارد؟

اصغری: ممنوع است. چنین خدماتی نداریم. مورد داشتیم که طرف، رضایت‌نامه کتبی همسر اولش را هم آورده بود که ما نپذیرفتیم.


اگر مشخص شود که فرد با چنین انگیزه‌هایی وارد سامانه آدم و حوا شده است چه؟

اصغری: بلافاصله حساب کاربری مسدود می‌شود. همان طور که گفتم آنقدر سخت‌گیری‌ها زیاد است که کسی برای ماجرا جویی وارد سامانه ما نمی‌شود.


کم نیستند دختر و پسر‌هایی که با خانواده شان دچار چالش هستند و معیار‌های متفاوتی برای انتخاب همسر دارند. با این‌ها چه می‌کنید؟

ستاری: مشکلی که جوان‌ها و خانواده‌ها دارند، این است که حرف هم را نمی‌فهمند و نمی‌توانند همدیگر را مجاب کنند. برای نمونه، آقا پسر به ظاهر همسر آینده اش اهمیت می‌دهد و برای خانواده، این گزینه اولویت نیست. به صورت طبیعی، کسی که سراغ آدم و حوا می‌آید، نظر استادان را قبول دارد. ما چیزی را که تشخیص می‌دهیم براساس شاخص‌های کارشناسی تعیین می‌کنیم؛ ممکن است گاهی حق را با جوان یا گاهی با خانواده اش بدانیم. اگر دیدیم اختلافی وجود دارد طرفین را اقناع می‌کنیم.


برای دختر و پسر‌هایی که سبک زندگی و معیار‌های ازدواج شان دینی نیست، چطور؟

اصغری: ما که به افراد نمی‌گوییم باید دنبال حوریه و غلمان باشند. ما می‌گوییم زوجین هر چه که هستند، باید همسان باشند و به درد هم بخورند.


ستاری: هر کس با هر شرایطی می‌تواند از آدم و حوا استفاده کند. ما در سؤالاتمان انواع پوشش خانم‌ها و آقایان و حتی استعمال مواد مخدرو دخانیات را دیده ایم. در دوره‌های آموزشی و پشتیبانی‌ها سعی مان این است که موارد مرتبط با مسائل خانوادگی را اصلاح کنیم. مثلا آقایی مواد مخدر مصرف می‌کند. خانم هم مسئله‌ای ندارد، شاید پدری داشته که یک عمر استعمال کرده است. می‌دانیم این قضیه در زندگی مشترک تأثیر دارد. به این فرد می‌گوییم ترک کن، این هم مشاوری که می‌توانی کمک بگیری. بنا به هر علتی اگر نمی‌شود، با این شرایط رفتار کن تا به زندگی مشترکت آسیب نزند.


اطلاعات افراد محرمانه می‌ماند؟ این نگرانی، جدی است.

اصغری: محرمانگی دو جنبه دارد؛ یکی از نظر ساختار فنی است یکی مدیریتی. از نظر فنی نگرانی تان این است که اگر هک بشویم، همان طورکه میلیون‌ها ایمیل یاهو هک شد، آن وقت چه؟ ادعا نداریم که امن‌ترین سامانه دنیا را داریم و هیچ هکری از هیچ جای دنیا نمی‌تواند نفوذ کند. اما این کار راحت نیست؛ چون جدیدترین پروتکل‌های امنیتی را لحاظ کردیم. لطفا توضیحات فنی بنده را به خاطر برخی ملاحظات امنیتی، ننویسید. همچنین داریم در مسابقات باگ بانتی شرکت می‌کنیم؛ مسابقاتی که جایزه می‌دهیم به هر کس که بتواند ما را هک کند.


ستاری: از نظر مدیریتی، دسترسی کامل به اطلاعات کاربران، به مدیران ارشد محدود است که صلاحیتشان از نظر امنیتی تأیید شده است. کارشناسان هم به صورت طبقه بندی به داده‌ها دسترسی دارند. همچنین برای احراز اطلاعات شناسایی متقاضیان، فقط ۲۴ ساعت به کارشناس مجموعه، وقت داده و بعد از آن، داده‌ها قفل می‌شود. دسترسی به شماره تلفن کاربران، پروتکل امنیتی دارد. کارشناسی که به شماره خانواده دخترخانم دسترسی دارد؛ برای اطلاع از شماره خود دخترخانم، محدودیت دارد.


فرایند ثبت نام تا احراز از سوی سامانه و معرفی نخستین گزینه چقدر طول می‌کشد؟

ستاری: تأیید اطلاعات، پیشتر‌ها یک روزه بود. بعد از تبلیغات و برنامه تلویزیونی، تماس‌ها خیلی زیاد شد. داریم پشتیبان‌ها را زیاد می‌کنیم تا دوباره به همان ۲۴ ساعت برسیم. از لحظه تأیید سامانه، معرفی گزینه‌ها شروع می‌شود.


تمرکز روی هر گزینه چقدر زمان می‌برد؟

اصغری: در سه روز باید تعیین تکلیف شود. دختر تا ۴۸ ساعت فرصت دارد بگوید می‌خواهد یا نه. اگر تأیید کرد ۲۴ ساعت بعد، باید شماره تلفن مادر دختر خانم به مادر آقا پسر داده و تماس گرفته شود. اگر در ۷۲ ساعت، فرایند به تماس نرسد؛ ما به دلیل اینکه آقاپسر، سیستم را معطل و خانواده دختر خانم را منتظر نگه داشته است، محدود می‌کنیم. کوچک‌ترین چیز‌ها را کارشناسان دیده اند.


رفتار طرفین، مثلا اینکه برخورد‌ها محترمانه باشد را چطور رصد می‌کنید؟

اصغری: طرفین دائم به ما بازخورد می‌دهند. مورد داشتیم که خانواده دختر خانم پس از خواستگاری، از رفتار خانواده آقا پسر گله کردند و گفتند درباره یکی از ویژگی‌های ظاهری دخترخانم، از لفظ غیر مؤدبانه‌ای استفاده کردند. ما این‌ها را شناسایی می‌کنیم، امتیاز منفی می‌دهیم و گاهی تا مرحله انسداد حساب کاربری پیش می‌رویم.


ستاری: نمی‌شود گفت هیچ تکدر خاطری پیش نمی‌آید؛ جزو طبیعت ارتباطات است؛ با این حال حساسیتمان را از وساطت‌های عادی خیلی بالاتر برده ایم.

سایر سؤالات مردم را چطور پاسخ می‌دهید؟

اصغری: به سایت آدم و حوا به نشانی adamvahava.org مراجعه و گزینه ارتباط با ما را انتخاب کنند. این گزینه در اپلیکیشن آدم و حوا هم هست. در دایرکت اینستاگرام به نشانی adamvahava_org هم پاسخ گو هستیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
شهلا دادگر
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۴
0
0
با سلام اگه امکان هست فضای بزرگتری در نظر بگیرید برای ارسال مدارک خیلی کوچک هست نمی‌تونیم تمام صفحه شناسنامه را ارسال کنیم اندازه یه قوطی کبریت هم نیست .و اینکه برای خانم ها فقط آقایون معرفی بشه خانم ها رو برای خانم ها نشون نده تا وقت کمتری صرف بشه تا آقای مورد نظر رو پیدا کنیم و اینکه من خواستم اکثر شهرها رو انتخاب کنم که آقا اگه از شهرهای دیگه هم باشه موردی نداره ولی فقط یک استان و شهرستان هاش رو بیشتر انتخاب نمیکنه و اینکه حس میکنم در مورد مذهب خیلی ها اغراق کردن مثلا کسی که همه نماز و روزه هاش رو سر وقت به جا میاره نوشته بود معتقد به خمس و زکات نیست و اعتقادی به ولایت فقیه نداشت مگه میشه ! به نظر من هر کسی توی اعتقاد خودش باشه بهتره تا اینکه دو نفر عین هم بخوان باشن کن کیس هایی دیدم که از نظر مذهبی منو نوشته بودن خط قرمزشونم در صورتیکه من معمولیم از نظر پوشش و ..مثلا من حاضرم با کسیکه همسرشون فوت شده ازدواج کنم ولی گزینه ای نبود که بتونم اونم انتخاب کنم
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->