٣٨ خودرو طی ٢۴ ساعت گذشته در مشهد توقیف شد (۹ فروردین ۱۴۰۳) افزایش تعداد کشته‌شدگان تصادف ۲ خودرو در محور دامغان - جندق به ۹ نفر + تصاویر (۹ فروردین ۱۴۰۳) ثبت نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی از ۱۸ فروردین آغاز می‌شود فروش بلیت قطار‌های نیمه دوم فروردین از امروز آغاز شد (۹ فروردین ۱۴۰۳) فرودگاه مشهد در رتبه دوم پر ترددترین فرودگاه‌های کشور در نوروز ۱۴۰۳ قرار گرفت بانک شیر مشهد در روز‌های کاری ایام نوروز فعال است خدمات‌رسانی به بیش از ۱۰۰۰ مسافر نوروزی در داروخانه‌های هلال احمر خراسان رضوی چرا مبالغ جریمه‌های رانندگی ۵ برابر شد؟ ۴۰ درصد مراجعه کنندگان به داروخانه‌های مشهد غیربومی هستند تصادف مرگبار پژو پارس و سوناتا در جاده‌های سمنان (۹ فروردین ۱۴۰۳) ویدئو| جزئیات پرونده زمین خواری به ارزش ۳ هزار میلیارد تومان در آستارا واژگونی پراید در جاده نیشابور به سبزوار ۴ کشته و مصدوم برجای گذاشت (۹ فروردین ۱۴۰۳) ممنوعیت ترافیکی شب‌های قدر سال ۱۴۰۳ در مشهد اعلام شد ظرفیت قطار‌های منتهی به مشهد در شب‌های قدر افزایش می‌یابد؟ (۹ فروردین ۱۴۰۳) کاهش ۸ درصدی تردد خودرو‌ها در ورودی‌های خراسان رضوی (۹ فروردین ۱۴۰۳) اولین واکنش فرزند آیت الله علم الهدی به شایعه مشارکت در یک هلدینگ گردشگری مه گرفتگی و غبار محلی در جاده‌های خراسان رضوی (۹ فروردین ۱۴۰۳) دستگیری قاچاقچی حرفه‌ای در تهران| ۲۲ کیلوگرم شیشه کشف شد (۸ فروردین ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

واکسن «سینوفارم» ساخت کجاست؟

  • کد خبر: ۷۶۳۸۱
  • ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۸
واکسن «سینوفارم» ساخت کجاست؟
واکسن سینوفارم (sinopharm) به‌ وسیله یک شرکت داروسازی چینی با استفاده از واکسن غیرفعال‌ شده تولید شده است.

به گزارش شهرآرانیوز،«سینوفارم» یکی از واکسن‌های وارداتی ایران است. این واکسن چینی تاکنون به غیر از ایران در ۳۳ کشور مجوز مصرف اضطراری دریافت کرده است. 

 

واکسن سینوفارم (sinopharm) تولید کدام کشور است؟

سینوفارم نخستین واکسن تولید شده توسط یک کشور در حال توسعه و آسیایی است که در طول تاریخ توانسته است مجوز استفاده اضطراری سازمان جهانی بهداشت را اخذ کند با این حال این واکسن ششمین واکسن ضد کرونا در جهان است که به صورت رسمی توسط سازمان جهانی بهداشت ثبت شده است.

 

واکسن سینوفارم چین یکی از اولین واکسن هایی است که مجوز استفاده اضطراری در چین را دریافت کرده است و با بیشترین میزان عرضه و واکسیناسیون داخلی، یکی از واکسن های معتبر در سراسر جهان محسوب می شود.

 

سینوفارم؛ واکسنی از ویروس غیرفعال

واکسن سینوفارم مبتنی بر یک ویروس غیرفعال است. شرکت سینوفارم این واکسن را با همکاری موسسه ویروس شناسی ووهان و موسسه محصولات بیولوژیکی توسعه داده است. چنین واکسن هایی که واکسن های غیرفعال نیز نامیده می شوند و برای دهه ها آزمایش شده اند، با موفقیت در برابر بیماری هایی دیفتری، هپاتیت B، فلج اطفال، سرفه سیاه و کزاز استفاده شده اند.

 

تولیدکنندگان واکسن معمولاً ۵ مسیر فنی را در سراسر جهان پیش می گیرند که «واکسن ویروس غیرفعال» رایج ترین روش است. ویژگی های این نوع واکسن تولید ساده و سریع با ایمنی بالا است و معمولاً برای مقابله با بیماری های حاد استفاده می‌شود.

 

آزمایش های فاز سوم واکسن سینوفارم در ۱۰ کشور جهان از جمله امارات متحده عربی، بحرین، پرو، مراکش، آرژانتین، اردن و پاکستان انجام شده است. یکی از دلایل آزمایش این واکسن در خارج از جمهوری خلق چین این است که در چین به دلیل کنترل شدید، تعداد عفونت ها به شدت کاهش یافته است. به طور کلی به دست آوردن داده های معنی دار دشوار بود.

 

اطلاعات رسمی این واکسن به ویژه داده های مربوط به آزمایش بالینی مرحله سوم به طور رسمی منتشر شده است. در ۲۹ دسامبر سال ۲۰۲۰ /۹ دی ۱۳۹۹/ این شرکت اثرگذاری واکسن سینوفارم را ۷۹ درصد اعلام کرد. سینوفارم یک روز بعد در چین مجوز گرفت.

 

سینوفارم؛ ایمن، اثر بخش و دارای کیفیت بالا

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی در مورد این واکسن گفت که این سازمان واکسن ضد کرونای تولید چین را به این دلیل در فهرست استفاده اضطراری وارد می کند که این واکسن مراحل مربوط به تائید ایمنی، اثربخشی و کیفیت را پشت سر گذاشته است.

 

«ماریانگلا سیمائو» دستیار دبیرکل سازمان بهداشت جهانی که مسئولیت تامین دارو و محصولات بهداشتی را بر عهده دارد، گفت که واکسن ضد کرونای سینوفارم چین تا ۷۹ درصد در جلوگیری از ابتلا به کووید-۱۹ مؤثر است؛ این تصمیم سازمان بهداشت جهانی برای ارائه مجوز استفاده اضطراری به واکسن سینوفارم چین به حفاظت از سلامت کارگران و پرسنل حوزه بهداشت کمک می کند و کشورهایی که گروه های پر خطری در زمینه ابتلا به کرونا دارند، در حال تسریع دسترسی خود به واکسن کرونا هستند.

 

واکسن ضد کرونای چین نه تنها شرایط نگهداری و ذخیره سازی آسانی دارد بلکه اولین واکسنی است که دارای مانیتور ویال واکسن است به طوری که برچسبی کوچک روی ویال واکسن است که رنگ آن با گرما تغییر می کند بنابراین پرسنل بهداشتی می توانند درباره اینکه آیا این واکسن ایمن و قابل استفاده است یا خیر، تصمیم گیری کنند.

 

تائید استفاده اضطراری واکسن ضد کرونای چین توسط سازمان بهداشت جهانی، گزینه های بیشتری را در اختیار کشورهای سراسر جهان قرار می دهد و دامنه دسترسی و مقرون به صرفه بودن واکسن های مهار کننده کرونا را گسترش می دهد سازمان بهداشت جهانی مکررا به کشورهای توسعه یافته تاکید کرده است که از خرید بیش از اندازه واکسن ضد کرونا دست برداشته و صادرات واکسن را محدود کنند تا شرایط و فرصت شیوع و جهش جدید برای ویروس کرونا فراهم نشود.

 

هدیه واکسن های چینی به ۸۰ کشور و صادرات به ۵۰ کشور دیگر 

چین بعد از تولید موفق واکسن کرونا، مفهوم جامعه سلامت بشری را اجرایی کرده است این کشور با موفقیت نیاز به واکسن بیش از ۸۰ کشور در حال توسعه را تامین و واکسن های خود را به بیش از ۵۰ کشور صادر کرده است واکسن های ضد کرونای چین به روند تامین نیازهای اضطراری بسیاری از کشورهای در حال توسعه کمک کرده است.

 

«یانگ شیائومینگ» رئیس شرکت بیوتکنولوژی «سینوفارم» چین که این واکسن را شرکت او ساخته است تاکید کرده است واکسن غیر فعال کننده این شرکت برای  بازاریابی در ۵ کشور و استفاده در ۶۲ کشور به تائید رسیده است.

 

از سوی دیگر ارائه مجوز استفاده اضطراری به واکسن سینوفارم چین توسط سازمان بهداشت جهانی بیانگر توانمندی های این کشور در دستیابی به فرمول ساخت واکسن قابل اعتماد است. سران و رهبران بسیاری از دولت ها و کشورهای جهان پیشگام واکسیناسیون با واکسن ضد کرونای تولید چین بوده اند که همین روال، مهر تائید و اطمینانی بر واکسن ضد کرونای چین است.

 

آنچه از واکسن سینوفارم چین مورد تحسین سازمان بهداشت جهانی قرار گرفته است، اثربخشی بالا در محافظت از بیماران مبتلا به بیماری های حیاتی و شرایط آسان ذخیره سازی و نگهداری و جابجایی آن بوده است سازمان بهداشت جهانی تاکید کرده است که شرایط نگهداری و ذخیره سازی واکسن های ضد کرونای تولیدی شرکت سینوفارم چین آسان است و این واکسن ها برای استفاده در محیط هایی که از نظر منابع فقیر هستند، بسیار مناسب است.

 

در شرایطی که عرضه جهانی واکسن کرونا محدود است و در عین حال اپیدمی جهانی ویروس عامل بیماری کووید-۱۹ نیز مجددا سرعت شیوع پیدا کرده است، تائید واکسن سینوفارم چین به شیوه ای مؤثر می تواند اعتماد جهان به نبرد علیه اپیدمی کرونا را تقویت کند.

 

شرکت های چینی پیشتر تولید مشترک واکسن های ضد کرونا را با شرکت های شریک خود از جمله شرکت های کشورهای اندونزی، برزیل، امارات متحده عربی، مالزی، پاکستان و ترکیه، با هدف ساخت مشترک آغاز کرده اند.

 

مقامات کشور چین با عمل به وعده اولیه خود مبنی بر عرضه واکسن کرونا به عنوان یک محصول عمومی جهانی، مشارکت در اجرای طرح «کووکس»  تحت هدایت سازمان بهداشت جهانی و انجام اقداماتی عملی برای کمک به کشورهای در حال توسعه و ارتقاء مفهوم توزیع عادلانه واکسن کرونا در سطح جهان، همواره در مسیر ساخت جامعه ای از بهداشت و سلامت انسانی و ارائه کمک های مهم و حیاتی جهت جنگ جهانی علیه اپیدمی کرونا متعهد عمل کرده اند.

ویدئو | از واکسن «سینوفارم» چه می‌دانیم؟

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->