آغاز انتخاب رشته‌ آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ از اول اردیبهشت سقوط جرثقیل در پتروشیمی رازی | ۲ نفر جان باختند «مجید راهب» پدر گلاب ایران درگذشت + علت فوت آخرین وضعیت آب‌و‌هوای کشور | رگبار پراکنده و وزش باد در مناطقی از غرب و شمال غرب (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) هشدار جدی به شکارچیان برای خروج از منطقه کوهسرخ تردد روان در تمام محور‌های مواصلاتی کشور | محور‌های شمالی بدون محدودیت (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) زلزله ۴.۲ ریشتری، «روداب» خراسان‌رضوی را لرزاند (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) آسیب شناسی خشم و راهکارهای کاهش خشونت در جامعه کشف راز قتل جوان ۴۰ ساله به دست بادیگاردها در مشهد کشف ایمپلنت‌های قاچاق در تهران قتل خونین مدیر یک شرکت‌ لوازم آرایشی در برج ۲۰ طبقه‌اش به دست دوست صمیمی! ممنوعیت عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای|مشهد، شهر پیشگام در مدیریت پسماند است سرگردانی مسافران «فلای دوبی» در فرودگاه مشهد دستگیری یک قاچاقچی و کشف ۵۶۶ کیلوگرم مواد مخدر از یک دستگاه تریلی در هنگ مرزی تایباد یک کشته و چهار مصدوم بر اثر تصادف با تریلر در جاده تربت حیدریه (۳۰ فروردین ۱۴۰۳) کشف ۲ کیلو و ۸۵۰ گرم مواد مخدر صنعتی در گمرک دوغارون کمبود ۶ هزار لیتر آب برثانیه در مشهد برای تابستان ۱۴۰۳ طبیعت‌گردان گرفتار در قوچان امدادرسانی شدند (۳۰ فروردین ۱۴۰۳) جان باختن ۶ نفر براثر انفجار کپسول گاز در ترمینال شرق تهران (۳۰ فروردین ۱۴۰۳) وضعیت مطلوب واکسیناسیون دام در خراسان‌رضوی طی سال گذشته
سرخط خبرها

طرز تهیه یتیمک بوشهری؛ غذایی بسیار خوشمزه، کم‌کالری و با ارزش غذایی بالا

  • کد خبر: ۸۰۲۴۷
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۰:۳۳
طرز تهیه یتیمک بوشهری؛ غذایی بسیار خوشمزه، کم‌کالری و با ارزش غذایی بالا
یتیمک غذایی بوشهری است که با تغییری جزئی، در دیگر شهر‌ها با نام یتیمچه پخت می‌شود.

متین‌نژاد | شهرآرانیوز؛ یتیمک غذایی بوشهری است که با تغییری جزئی، در دیگر شهر‌ها با نام یتیمچه پخت می‌شود. غذایی است بسیار خوشمزه، کم‌کالری و با ارزش غذایی بالا برای افرادی که قصد کم‌کردن سریع وزن دارند، اما تحمل گرسنگی را ندارند. بادنجان ماده اصلی این غذا دارای ویتامین‌های بسیاری مانند «سی»، «ب ۶» و «کا» است. امیدوارم این غذا را بپزید و از خوردن آن لذت ببرید.

 

مواد لازم برای پخت یتیمک

  • بادمجان: ۳عدد
  • پیاز درشت: یک عدد
  • لوبیا چشم‌بلبلی: ۱۵۰ گرم
  • آب تمبر هندی: نصف لیوان
  • نمک، فلفل قرمز و زردچوبه: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم
  • آب: یک لیوان

 

طرز تهیه یتیمک بوشهری

پیاز را ریز خرد کنید و درون تابه‌ای همراه با کمی روغن تفت بدهید تا سبک شود.
بادمجان‌ها را نگینی درشت خرد و به پیازداغ اضافه کنید. سپس نمک، فلفل و زردچوبه را به میزان دلخواه به آن بیفزایید.


بادمجان‌ها که کمی در روغن تفت خورد، به آن یک لیوان آب گرم اضافه کنید و اجازه بدهید نیم‌ساعتی بپزند و خوب نرم شوند.


لوبیا‌های چشم‌بلبلی را روی بادنجان‌ها بریزید و آب تمبر هندی را به آن اضافه کنید. غذا که کمی دیگر پخت و آبش کشیده شد، به آن مقداری نمک بزنید و شعله را خاموش کنید.



*لوبیا چشم‌بلبلی را ۲۴ ساعت قبل پخت بخیسانید. هنگام پخت هم ۲ بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود.
بادنجان‌ها را که پوست گرفتید، به آن‌ها نمک بزنید تا تلخی‌شان گرفته شود. سپس آن‌ها را بشویید. بعد هم خرد کنید.
*برای درست کردن آب تمبر هندی، نصف یک بسته کوچک تمبرهندی را در نصف لیوان آب بخیسانید و بعد از نیم ساعت، از صافی رد کنید.

  • بوشهری‌ها این غذا را بسیار پرادویه و تند مصرف می‌کنند.

 

طرز تهیه یتیمک بوشهری؛ غذایی بسیار خوشمزه، کم‌کالری و با ارزش غذایی بالا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->