در برنامه میان‌مدت شهرداری مشهدمقدس، نوآوری و هوشمندسازی در اولویت قرار گرفته است دوره ششم مدیریت شهری مشهدمقدس به خلاقیت و نوآوری اهمیت ویژه‌ای می‌دهد باید ظرفیت‌های بسیج را به افراد فعال در عرصه علم و فناوری معرفی کنیم آغاز اولین رویداد خلاقیت و نوآوری در مشهدمقدس از امروز (یکم اردیبهشت ۱۴۰۳) بهره برداری از بوستان‌های ویژه بانوان در مشهدمقدس کشف‌رود، رودی به قدمت میلیون‌‌ها سال آغاز عملیات محلول‌پاشی برگی در فضای سبز شهری مشهد (یکم اردیبهشت ۱۴۰۳) متروی مشهد از واگن‌های ملی بهره‌مند می‌شود خلاقیت و نوآوری ضرورت توسعه شهری قیمت بلیت اتوبوس از امروز در مشهد تغییر یافت + جزئیاتی از تغییر کرایه‌های ناوگان حمل و نقل عمومی در مشهد (یکم اردیبهشت ۱۴۰۳) اتمام مرمت بازار فرش و برخی پروژه‌های عمرانی منطقه ثامن در سال ۱۴۰۳ آموزش ١٠٠ هزار نفر در فرهنگسراهای سطح مشهد مقدس جوابیه فرودگاه مشهد در پی سرگردانی مسافران دبی (۳۰ فروردین ۱۴۰۳) موفقیت قرارگاه عملیاتی خدمت به زائران نوروزی با همدلی و همکاری تمام دستگاه‌ها مأموریت قرارگاه عملیاتی خدمت به زائران نوروزی چهل‌روزه بود تشرف پنج میلیون زائر به حرم مطهر رضوی در شب‌های قدر کاهش ٢۶ درصدی تصادفات جاده‌ای خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۳ بهره‌برداری پارکینگ طبقاتی ١۵٠٠ واحدی میدان شهدا تا انتهای بهار ۱۴۰۳ مراسم شکرانه خدمت قرارگاه عملیاتی زائران نوروزی مشهد برگزار شد دبیرکل مجمع شهرداران کلانشهر‌های ایران: صنعت حمل‌ونقل در کلانشهر‌ها و مراکز استان‌ها به‌زودی برقی‌سازی می‌شود + فیلم
سرخط خبرها

تحقق اقتصاد مقاومتی از اولویت‌های شورای ششم مشهد است

  • کد خبر: ۸۰۳۴۹
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۰
تحقق اقتصاد مقاومتی از اولویت‌های شورای ششم مشهد است
دبیریان، رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای اسلامی شهر مشهد گفت: تحقق اقتصاد مقاومتی در جهان‌شهر برکت و کرامت اهمیت زیادی دارد. مبانی اقتصاد اسلامی و دینی در شهر مشهد باید قوی‌تر از دیگر حوزه‌ها و دیگر کلان‌شهر‌های کشور باشد.

امیررضا وثوقی | شهرآرانیوز؛ رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای اسلامی شهر مشهد گفت: تحقق اقتصاد مقاومتی در جهان‌شهر برکت و کرامت اهمیت زیادی دارد. مبانی اقتصاد اسلامی و دینی در شهر مشهد باید قوی‌تر از دیگر حوزه‌ها و دیگر کلان‌شهر‌های کشور باشد. مجید دبیریان در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به ظرفیت‌های موجود در شهر که برگرفته از تجربیات دینی و تاریخی است، افزود: در صدر اسلام مسلمانان تحریم‌های مختلفی را پشت‌سر گذاشته‌اند و در برابر این فشار‌ها مبارزه کردند.

 

ما باید با استفاده از روش‌هایی عملیاتی برای گذر از این بحران‌ها الگویی به‌دست بیاوریم تا بتوانیم از این تجربیات در شرایط کنونی بهره لازم را ببریم. وی بیان کرد: از این اندوخته غنی اسلام و ظرفیتی که جهان‌شهر برکت و کرامت دارد، باید برای به‌حداکثررساندن ظرفیت‌های اقتصادی شهر مشهد و پس از آن جهان اسلام استفاده شود.

 

دبیریان با بیان اینکه ما در مشهد مقدس حضور چندده‌میلیونی زائران را داریم و این حضور زائران مسلمان خارج از کشور ظرفیت‌های خوبی برای این شهر مقدس ایجاد کرده است، ادامه داد: تعامل ما در حوزه‌های اقتصادی با شهر‌ها و شیعیان دیگر کشور‌ها باید به اوج خود برسد. شاید این اولویت در شهر‌های دیگر وجود نداشته باشد، اما ما باید از این ظرفیت در کلان‌شهر مشهد بیشترین استفاده را بکنیم تا به اهدافمان در جهان‌شهر برکت و کرامت برسیم.

تلاش شورای ششم برای توازن در توسعه شهریتحقق اقتصاد مقاومتی از اولویت‌های شورای ششم مشهد است

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای شهر با اشاره به اینکه پروژه‌ها و مشاوره‌های داده‌شده در حوزه اقتصادی در شهر بر مبنی توسعه متوازن نبوده است، افزود: در حوزه اقتصادی باید برای رسیدن به توسعه متوازن و متعادل تلاش کنیم.

 

برای مثال در حاشیه شهر‌ها و مناطق کم‌برخوردار مشوق‌هایی را در نظر بگیریم که سرمایه‌داران را برای سرمایه‌گذاری در این مناطق ترغیب کند. وی ادامه داد: تاکنون طرح‌های اقتصادی برای مناطق برخوردار استفاده و مشوق‌های مختلف نیز در آن مناطق هزینه شده است، درحالی‌که این مشوق‌ها باید با نگاه اجرا توسعه متوازن و متعادل در مناطق کم‌برخوردار شهر اجرا شود.

 

دبیریان با تأکید بر اینکه در ایجاد پروژه‌های شهری ابتدا مردم باید منافع اقتصادی داشته باشند، تصریح کرد: با استفاده از همه ظرفیت سرمایه‌گذاران بی‌شک مردم از ثمره این پروژه‌ها بهره‌مند می‌شوند. عضو شورای شهر ادامه داد: اقدامات اقتصادی شهرداری باید در راستای خدمت به مردم انجام شود. ما باید در تعریف پروژه‌ها و مشوق‌های خود به شکلی برنامه‌ریزی کنیم که مردم نیز مستقیم و در همان ابتدای پروژه از نتایج آن بهره‌مند شوند.


پیگیری برای وصول مطالبات از دولت

دبیریان همراهی و نگاه نزدیک دولت به بدنه شورا‌ها را مفید دانست و افزود: ما در شورای ششم باید از این ظرفیت به نفع شهر مشهد بیشترین استفاده را ببریم. وی بیان کرد: موضوعی که اعضای شورا در آن اتفاق نظر دارند، استفاده از ظرفیت‌ها برای وصول مطالبات از دولت است.

 

در همین راستا مذاکرات اولیه برای وصول حداکثری مطالبات و تهاتر بین شهرداری و دولت انجام شده است. وی با اشاره به اینکه در دوره گذشته شهرداری توانست بخشی از مطالبات شهری را وصول کند، ادامه داد: امیدواریم وصول مطالبات شهرداری از دولت به بهترین شکل انجام شود، زیرا دولتمردان به‌ویژه رئیس‌جمهور محترم نگاه خاص به شهر مشهد دارند و ما باید بتوانیم بیشترین همکاری را با دولت داشته باشیم.


همکاری با دولت برای تکمیل پروژه‌های ریلی

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای شهر گفت: براساس قانون تا سال ۹۲ کل اعتبار خطوط قطارشهری در کلان‌شهر‌ها از سوی دولت پرداخت می‌شد، درحالی‌که اکنون این اعتبار به ۵۰درصد رسیده است. دبیریان افزود: ساخت قطارشهری در گذشته با کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان اجرا می‌شد، درحالی‌که اکنون ساخت هر کیلومتر قطارشهری حدود هزار میلیارد تومان هزینه دارد.

 

وی با اشاره به تورم‌ها و افزایش شدید هزینه ساخت قطارشهری ادامه داد: باتوجه‌به این موضوع، مدیریت شهری برای به‌سرانجام‌رساندن این پروژه‌های مهم در شهر باید از ظرفیت‌های قانونی و تعاملات استفاده کند تا این قوانین احیا شود.

لزوم توجه ملی به ناوگان حمل‌ونقل شهری

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر با تأکید بر ارائه خدمات ملی در شهر مشهد اظهار کرد: بخش زیادی از خدمات در ناوگان اتوبوس‌رانی و قطارشهری برای ارائه خدمات بهتر به زائران استفاده می‌شود. به همین دلیل باید برای تخصیص اعتبار شهر مشهد با دیگر شهر‌های کشور تفاوت وجود داشته باشد و توسعه خطوط ریلی در شهر مشهد نیازمند توجه ملی است. دبیریان اضافه کرد: ایجاد ردیف اعتباری خاص در بودجه برای شهر مشهد در اولویت برنامه‌های شورای شهر است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->