کریس کلمن سرمربی مورد نظر تراکتور کیست + بیوگرافی دبل شهاب زاهدی مقابل جوبیلو ایواتا + ویدیو گل ۳ امتیازی مرادمند تقدیم به دو بازیکن مصدوم روابط تیره و تار نکونام با سرپرست ناشناس استقلال حمله هواداران تراکتور به بازیکنان+ ویدیو استراحت دو روزه اوسمار به شاگردانش تغییر مالکیت پرسپولیس تنها راه نجات! حنانوف و بیرو در اراک هم نیستند سوال ویژه از دانیال اسماعیلی‌فر| مخاطب تو چه کسی بود؟! عالیشاه بازی با سپاهان را از دست داد نتیجه بازی استقلال و شمس آذر در لیگ برتر(۳۱ فروردین ۱۴۰۳)+ ویدیو گل‌ها| بازگشت به صدر ویدیو خلاصه بازی استقلال و شمس آذر قزوین(۳۱ فروردین ۱۴۰۳) پخش زنده بازی النصر و الفیحا در لیگ عربستان (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی استقلال و شمس آذر در لیگ برتر (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین یونس امامی به پاریس رسید | چهارمین سهمیه المپیک‌ برای کشتی آزاد ایران سورپرایز زنوزی برای هواداران تراکتور و استقلال| استراماچونی در تبریز؟ پخش زنده بازی تراکتور و نساجی در لیگ برتر (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین حمله سرپرست هوادار به سرپرست پیکان| جنجال دقیقه نودی در نبردتهرانی‌ها شمسایی: تیم‌های کوچک آسیا بزرگ شده‌اند
سرخط خبرها

روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید ابوالقاسم حجتی

  • کد خبر: ۸۰۳۶۳
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۲
  • ۱
روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید ابوالقاسم حجتی
ورزش را از دوره نوجوانی آغاز کرد و از میان رشته‌های ورزشی در کشتی، فوتبال و تیراندازی فعالیت می‌کرد. بیشتر از همه در زمینه فوتبال فعالیت داشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ورزش را از دوره نوجوانی آغاز کرد و از میان رشته‌های ورزشی در کشتی، فوتبال و تیراندازی فعالیت می‌کرد. بیشتر از همه در زمینه فوتبال فعالیت داشت. ابوالقاسم عضو تیم فوتبال سازمان آب بود و همراه با بازیکنان این تیم، وارد میدان می‌شد و مسابقه می‌داد. ابوالقاسم در سال‌۱۳۴۰ چشم به جهان گشود. ۶ سال بیشتر نداشت که قرآن را با صوتی دلنشین تلاوت می‌کرد. بعد از دوره ابتدایی، در طول تابستان در کنار درس، کار می‌کرد. پس از انقلاب، جهاد سازندگی اولین جبهه وی بود و به دورترین روستا‌های شهرکرد سفر کرد. سپس در تهران وارد سپاه شد، اما مدتی بعد به قوچان بازگشت و سال‌۱۳۶۱ با اصرار خانواده ازدواج کرد که ۲ فرزند ثمره‌اش بود. وی با آغاز جنگ تحمیلی فعالیت خود را به سوی جبهه کشاند و همراه یارانش به آبادان رفت.

 

به‌دلیل گرمای هوا، تأمین آب سرد برای رزمندگان از ضروریات منطقه بود و همین موضوع باعث شد همراه چند تن از دوستانش کارخانه یخی را در سه‌کیلومتری منطقه عملیاتی آبادان احداث کند. ابوالقاسم در محور سوسنگرد و بستان، مسئولیت اداره دستگاه‌‎های مهندسی را بر‌عهده داشت و در اولین روز عملیات، برادرش محمود به شهادت رسید. چند‌ساعتی نگذشته بود که خودش نیز مجروح و به عقب منتقل شد و خبر شهادت برادرش را خودش به پدرش اعلام کرد. ابوالقاسم پس از بازگشت به جبهه، با همت سایر رزمندگان جهادگر، پنج‌روزه بیمارستان صحرایی احداث کرد. وی ۱۵‌دی سال‌۱۳۶۵ در شلمچه به درجه رفیع شهادت نائل شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد حجتی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۸
0
0
سلام ممنون بابت زندگی نامه پدر شهیدم فقط شرمنده پدرم برادری به نام محمود نداشتند تنها شهید خانواده حجتی پدرم یعنی شهید ابوالقاسم حجتی هستند باز هم ممنون
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->