شلیک دلخراش مرد فراری به همسرش استطاعت ٩٨درصد زائران حج تمتع امسال مشخص شد کشف جسد دانشجوی دندان‌پزشکی بعد از یک هفته| دو مظنون بازداشت شدند یک کشته و ۶ مجروح بر اثر طوفان زاهدان(۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) عاملان تیراندازی در اتوبان همت دستگیر شدند (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) پلمب کلوپ بازی‌های تصویری متخلف در مشهد دستگیری زورگیران دهه هشتادی قمه کش (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) کشف ۷۳ قطعه سکه تاریخی دوره اشکانیان از مسافر قطار (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) مشاهده پلنگ در حاشیه محدوده آب چمن روستای مشهد میانگین سن مادران و پدران ایرانی در تولد اولین فرزند چقدر است؟ سردار رادان: اصراری به انتقال خودرو‌های توقیفی با جرثقیل نداریم سارق ۴۶ کامپیوتر خودرو در مشهد به دام افتاد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) بازنشستگان تامین اجتماعی همچنان منتظر تعیین تکلیف افزایش حقوق خود هستند (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) پلمب ۱۱ واحد صنفی به‌دلیل فروش مواد مخدر و قرص‌های غیرمجاز در مشهد  آدمکشی جوان ۱۸ ساله به خاطر غرور جوانی در مشهد + عکس آنچه اخلاق عمومی را کارآمدتر می‌کند نگهداری درست پیاز و جلوگیری از جوانه زدن آن + روش‌هایی کاربردی برای جلوگیری از جوانه زدن سیر و پیاز اینترنت در روز‌های کنکور قطع نمی‌شود تاثیر شبکه‌های اجتماعی مجازی بر گرایش نوجوانان به مصرف دخانیات چقدر است؟ قطع انتقال محلی مالاریا در کشور تا سال ۱۴۰۴ | افزایش مالاریا در خراسان رضوی طی ۲ سال گذشته
سرخط خبرها

تغذیه مناسب برای دانش‌آموزان در دوران کرونا

  • کد خبر: ۸۲۵۷۹
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۱
تغذیه مناسب برای دانش‌آموزان در دوران کرونا
در آستانه بازگشایی مدارس، به جهت تقویت سیستم ایمنی دانش‌آموزان در مقابله با بیماری کووید ۱۹ باید به تغذیه آن‌ها توجه ویژه‌ای شود.

به گزارش شهرآرانیوز، انسیه تبرایی، کارشناس ارشد تغذیه و ناظر واکسیناسیون، در آستانه بازگشایی مدارس و افزایش احتمال ابتلا به کرونا، راهکار‌هایی را برای تغذیه مناسب دانش‌آموزان در مقابله با بیماری کووید ۱۹ به جهت تقویت سیستم ایمنی ارائه داد.

گروه‌های غذایی باید به صورت منظم در ۳ وعده اصلی و ۲ تا ۳ میان‌وعده استفاده شوند.

صبحانه‌هایی نظیر نان و پنیر و گردو، فرنی، تخم مرغ آب پز، عدسی و ... حتما مصرف شود.

ویتامین C سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند، بنابراین بر مصرف آن که در سبزیجات و میوه‌جات تازه وجود دارد، تاکید می‌شود.

مصرف روزانه ویتامین D فراموش نشود. این ویتامین در گروه‌های غذایی مانند زرده تخم‌مرغ، شیر و لبنیات پاستوریزه و انواع ماهی‌های چرب وجود دارد. همچنین بر اساس پروتکل کشوری کودکان ۲ ـ ۱۲ ساله یک عدد مکمل ویتامین D بادوز ۵۰ هزار واحدی به‌صورت یک ماه در میان و افراد ۱۲ سال به بالا یک عدد مکمل ویتامین D بادوز ۵۰ هزار واحدی به‌صورت ماهانه باید مصرف کنند.

منابع غذایی مانند تخم‌مرغ، گوشت، ماهی، جگر، میوه‌ها مثل موز و مرکبات و سبزی‌های زرد و نارنجی همچون کدو حلوایی، لبو، شلغم، هویج، فلفل دلمه‌ای زرد و نارنجی که سر شار از ویتامین A هستند، باید در سبد غذایی روزانه گنجانده شوند.

مصرف روزانه منابع غذایی آهن و روی که در مغز‌های بی‌نمک مانند گردو و بادام، پسته، فندق، بادام زمینی، تخم‌مرغ، حبوبات، انواع گوشت‌های کم چرب و غلات سبوس‌دار، جگر، ماهی، گروه گوشت و تخم‌مرغ وجود دارد، ضروری است.
طبق دستورالعمل وزارت بهداشت، قرص فروس سولفات هفته‌ای یک عدد در دبیرستان‌های دخترانه توزیع می‌شود، زیرا دختران در سنین بلوغ نیاز بیشتری به آهن دارند. اما چناتچه مدارس تعطیل شوند، باید این روند توسط خانواده‌ها تداوم داشته باشد. خانواده‌ها باید مکمل آهن را به‌طور هفتگی یک عدد به مدت ۱۶ هفته (۴ ماه) در سال را از داروخانه‌ها تهیه کنند و به نوجوانان دختر و پسر خود بدهند.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->