عجیب و غریب‌ترین سفارش‌ها برای عمل‌های زیبایی پشت پرده تیپ‌های عجیب و آویزهای غریب سر و صورت نوجوانان قتل و سوزاندن جسد پدر به دست دختر شیطان صفت کاهش ۱۰ درصدی مصدومان حوادث ترافیکی در نوروز ۱۴۰۳ جزئیات خدمات درمانی «رایگان» تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان اعلام شد پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای عالی بیمه زلزله، مرزن آباد مازندران را لرزاند (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) کشف جسد جوان گم شده در بشکه اسید مرگ یک جوان در پی شلیک پلیس +اطلاعیه پلیس واریز وام ۳۰ میلیون تومانی به حساب بازنشستگان کشوری + جزئیات (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) ۶ هزار عدد قرص غیرمجاز از یک واحد صنفی در مشهد کشف شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) برخورد مرگبار تریلر با پراید در جاده نیشابور -فریمان (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) حقوق معوق معلمان خرید خدماتی و حق التدریس در اسرع وقت پرداخت شود پلیس راهور فراجا: تصمیم گرفتیم فرایند صدور گواهینامه موتورسیکلت را تسهیل ببخشیم کشف بیش از ۵۸۰ تن مواد مخدر در سال ۱۴۰۲ | ۷۵ درصد کشفیات مواد مخدر در شرق کشور صورت گرفت محدودیت‌های ترافیکی کنکور سراسری ۱۴۰۳ در مشهد اعلام شد بازداشت ۲۰ نفر از مدعیان فروش سوالات کنکوری توسط پلیس فتا افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد «قلیان اکسیژن» طرح مطالعاتی وزارت بهداشت است | افزایش ۵۰ درصدی مصرف قلیان در ۷ سال بی‌خوابی، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد
سرخط خبرها

امنیت غذایی، چالش جهان پساکرونا

  • کد خبر: ۸۴۱۴۲
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۷
امنیت غذایی، چالش جهان پساکرونا
اهمیت تغذیه سالم و کافی برای جهان مبتلا به کووید ۱۹ بیش از هر زمان دیگری آشکار شده است، اما حتی در چنین شرایطی نیز بالغ بر ۸۴۰ میلیون انسان در سراسر جهان با گرسنگی دست و پنجه نرم می‌کنند.

مترجم:عادل نجفی | شهرآرانیوز؛ ویرجینیا وولف، نویسنده شهیر انگلیسی در قرن بیستم میلادی، می‌گوید: «کسی که به اندازه کافی غذا نخوره باشد، نمی‌تواند خوب فکر کند، استراحت کند یا حتی عاشق شود!» اهمیت تغذیه سالم و کافی برای جهان مبتلا به کووید ۱۹ بیش از هر زمان دیگری آشکار شده است، اما حتی در چنین شرایطی نیز بالغ بر ۸۴۰ میلیون انسان در سراسر جهان با گرسنگی دست و پنجه نرم می‌کنند. هم‌اکنون از هر ۸ نفر، دست‌کم یک نفر از گرسنگی مزمن رنج می‌برد.

امروز در جهان از هر ۹ نفر، یک نفر دچار سوءتغذیه است.

در هر روز جمعیت جهان ۱۸۰ هزار نفر افزایش می‌یابد، اما اراضی مناسب برای کشاورزی محدود هستند.
۳- ۳۰ درصد از محصولات غذایی تولیدی از بین می‌روند.

از سال ۱۹۷۹ میلادی روز جهانی غذا از سوی نهاد غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد در ۱۶ اکتبر در بیش از ۱۵۰ کشور برگزار می‌شود. در حالی که یک‌سوم غذای تولیدی در جهان در زنجیره تأمین تا توزیع آن از دست می‌رود، شعار روز جهانی غذا در سال ۲۰۲۱ «فعالیت‌های ما آینده ما را می‌سازند» انتخاب شده است. نهاد فائوی سازمان ملل متحد بر این باور است که با بهینه‌سازی تولید غذا، تعذیه بهتری انجام می‌گیرد و با حفظ محیط زیست، زندگی بهتری خواهیم داشت. غذایی که برای تغذیه انتخاب می‌کنیم و شیوه مصرف آن نه‌تن‌ها بر انسان‌ها که بر کره زمین نیز اثرگذار است. در جهانی که رقابت برای تأمین غذای کافی و مناسب بالا گرفته است، کشور‌ها باید به مسئله امنیت غذایی جهانی بیشتر بیندیشند.

۷۰ درصد

برای تأمین امنیت غذایی تا سال ۲۰۵۰، تولیدات جهانی باید تا ۷۰ درصد افزایش یابد.
به عبارت دیگر:
محصول سویا تا %۵۱ افزایش یابد
محصول گندم %۶۰ افزایش یابد
محصول نیشکر %۸۷ افزایش یابد
محصول ذرت %۷۱ افزایش یابد

تأمین نیاز‌های غذایی نیازمند بهینه‌سازی کشت محصولات زراعی است.

منبع: http://www.fao.org

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->