دستگیری متهم به ۲۰۰ فقره موبایل قاپی در مشهد مجازات افشای اسرار بیماران از طرف پزشک چیست؟ مرگ دلخراش خاله ۱۴ ساله به دست خواهرزاده ۵ ساله (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) شتر، عامل مصدومیت ۸ نفر در تصادف ۴ تریلی در جاده طبس - اصفهان سربازان امریه می توانند در آتش نشانی خدمت کنند وزیر بهداشت: عرضه اینترنتی دارو آزمایشی خواهد بود رئیس سازمان بهزیستی: هیچ معلولی پشت نوبت مستمری نیست عجیب و غریب‌ترین سفارش‌ها برای عمل‌های زیبایی پشت پرده تیپ‌های عجیب و آویزهای غریب سر و صورت نوجوانان قتل و سوزاندن جسد پدر به دست دختر شیطان صفت کاهش ۱۰ درصدی مصدومان حوادث ترافیکی در نوروز ۱۴۰۳ جزئیات خدمات درمانی «رایگان» تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان اعلام شد پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای عالی بیمه زلزله، مرزن آباد مازندران را لرزاند (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) کشف جسد جوان گم شده در بشکه اسید مرگ یک جوان در پی شلیک پلیس +اطلاعیه پلیس واریز وام ۳۰ میلیون تومانی به حساب بازنشستگان کشوری + جزئیات (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) ۶ هزار عدد قرص غیرمجاز از یک واحد صنفی در مشهد کشف شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) برخورد مرگبار تریلر با پراید در جاده نیشابور -فریمان (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) حقوق معوق معلمان خرید خدماتی و حق التدریس در اسرع وقت پرداخت شود
سرخط خبرها

خواب رفتگی انگشتان دست نشانه کدام بیماری است؟ + راه‌های درمان آن

  • کد خبر: ۸۴۳۵۷
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۱
خواب رفتگی انگشتان دست نشانه کدام بیماری است؟ + راه‌های درمان آن
یکی از شایع‌ترین مشکلاتی که برای دست به وجود می‌آید خواب رفتن آن می‌باشد که این موضوع نشانه افتادن اعصاب دست می‌باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، احساس خواب رفتگی و گز گز در انگشتان دست مشکل شایعی است که در سن میانسالی و به ویژه در خانم‌ها بیشتر مشاهده می‌شود. عوامل مختلفی مانند بعضی از اختلالات هورمونی، برخی بیماری‌های روماتیسمی یا کم خونی باعث ایجاد خواب رفتگی و گزگز انگشتان می‌شود، اما شایع‌ترین علت احساس خواب رفتگی انگشتان دست، تحت فشار بودن رشته‌های عصب در مسیر گردن تا دست است. یکی از شایع‌ترین این موارد تحت فشار بودن رشته‌های عصب در ناحیه مچ دست یا همان سندروم کانال کارپال است.

در این موارد بیمار از احساس خواب رفتگی و گزگز در انگشتان خصوصا انگشت شصت حلقه و میانه شکایت دارد. این خواب رفتگی در زمانی که فرد کار ظریفی انجام می‌دهد مانند نوشتن، کار‌های هنری یا حمل کردن اجسام یا در دست گرفتن گوشی تلفن بروز می‌کند. گاهی این خواب رفتگی بیمار را در نیمه شب از خواب بیدار می‌کند و گاهی با درد مبهم در ناحیه کف، مچ و انگشتان همراه می‌شود. در موارد شدید گز گز با احساس ضعف در دست‌ها تجربه می‌شود و بیمار ابراز می‌کند که اگر جسمی در دستش باشد ناخودآگاه و غیرارادی می‌افتد که این امر نیز نشانه تحت فشار بودن رشته‌های عصبی مچ دست یا سندروم کارپال باشد.

وقتی فرد از خواب رفتگی و گز گز شکایت دارد باید به پزشک مراجعه کند. در صورت تشخیص سندروم کارپال بعد از معاینه، تست نوار عصب و عضله دست تجویز می‌شود تا میزان درگیری و آسیب دیدگی رشته‌های عصب، محل درگیری و شدت آن را بررسی کند.

اگر فشار روی رشته‌های عصبی متوسط یا خفیف باشد با روش‌های غیرجراحی مانند "تجویز بریس"، "استراحت دادن به مچ دست و اجتناب از خم و راست کردن"، "پرهیز از انجام کار سنگین با دست"، "تجویز داروی ضد التهابی"، "تجویز فیزیوتراپی"، "تزریق داروی ضد التهاب در ناحیه مچ دست"، "ورزش درمانی" و" تجویز ورزش جهت تقویت و افزایش انعطاف پذیری عضلات اطراف مچ دست" و نهایتا "اصلاح الگوی رتفاری روزانه" می‌توان این بیماری را درمان کرد.

منبع: سیناپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->