علت صدای انفجار در گناوه بوشهر چه بود؟ (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: درمان سرطان در کشور رایگان می‌شود ۸ مصدوم در برخورد ۳ دستگاه خودروی پراید در جاده قدیم نیشابور-مشهد + عکس (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) آغاز انتخاب رشته‌ آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ از اول اردیبهشت سقوط جرثقیل در پتروشیمی رازی | ۲ نفر جان باختند «مجید راهب» پدر گلاب ایران درگذشت + علت فوت آخرین وضعیت آب‌و‌هوای کشور | رگبار پراکنده و وزش باد در مناطقی از غرب و شمال غرب (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) هشدار جدی به شکارچیان برای خروج از منطقه کوهسرخ تردد روان در تمام محور‌های مواصلاتی کشور | محور‌های شمالی بدون محدودیت (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) زلزله ۴.۲ ریشتری، «روداب» خراسان‌رضوی را لرزاند (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) آسیب شناسی خشم و راهکارهای کاهش خشونت در جامعه کشف راز قتل جوان ۴۰ ساله به دست بادیگاردها در مشهد کشف ایمپلنت‌های قاچاق در تهران قتل خونین مدیر یک شرکت‌ لوازم آرایشی در برج ۲۰ طبقه‌اش به دست دوست صمیمی! ممنوعیت عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای|مشهد، شهر پیشگام در مدیریت پسماند است سرگردانی مسافران «فلای دوبی» در فرودگاه مشهد دستگیری یک قاچاقچی و کشف ۵۶۶ کیلوگرم مواد مخدر از یک دستگاه تریلی در هنگ مرزی تایباد یک کشته و چهار مصدوم بر اثر تصادف با تریلر در جاده تربت حیدریه (۳۰ فروردین ۱۴۰۳) کشف ۲ کیلو و ۸۵۰ گرم مواد مخدر صنعتی در گمرک دوغارون کمبود ۶ هزار لیتر آب برثانیه در مشهد برای تابستان ۱۴۰۳
سرخط خبرها

چه کسانی باید در فصول سرد شیره انگور بخورند؟

  • کد خبر: ۸۴۴۷۸
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۹
چه کسانی باید در فصول سرد شیره انگور بخورند؟
شیره انگور سرشار از خواصی است که افراد بلغمی مزاج در فصل سرد و سرما نباید از خوردن آن غافل شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، فصل زمستان، فصل سرد و تر است و معمولا افرادی که بلغمی مزاج هستند و دارای طبع سرد و‌تر هستند در این فصل احساس سرمای بیشتر می‌کنند که باید از مواد غذایی گرم مثل عسل، ارده و شیره برای رفع این  حالت استفاده کنند.

یکی از بهترین زمان‌های استفاده از شیره انگور فصل زمستان است، زیرا خواص زیادی در درمان و تسکین بیماری‌های فصل سرما دارد. یکی دیگر از  خواص شیره انگور اثر ضدالتهابی و نرم کنندگی گلو  است که به افرادی که در زمستان سرفه می‌کنند و دچار التهاب حلق می‌شوند توصیه می‌شود این شیره را با  آب ترکیب و غرغره کنند.

میزان مواد مغذی موجود در شیره انگور، تا حدودی با انگور تازه برابر است از این رو این ماده غذایی یکی از پرکالری‌ترین مواد غذایی محسوب می‌شود و مصرف مقدار اندک آن انرژی از دست رفته را جبران می‌کند. شیره انگور غنی از ویتامین‌های A, B, C. است و آهن، منیزیم، فسفر و مقداری کلسیم مواد معدنی موجود در این ماده غذایی می‌باشند. با وجود همه این مواد مغذی، شیره انگور یکی از مقوی‌ترین و سالم‌ترین مواد غذایی به شمار می‌آید. با این حال مصرف شیره انگور برای تمام افراد توصیه نمی‌شود و ممکن است مصرف آن برای برخی از افراد مضر باشد.

منبع: بهداشت‌نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->