شلیک دلخراش مرد فراری به همسرش استطاعت ٩٨درصد زائران حج تمتع امسال مشخص شد کشف جسد دانشجوی دندان‌پزشکی بعد از یک هفته| دو مظنون بازداشت شدند یک کشته و ۶ مجروح بر اثر طوفان زاهدان(۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) عاملان تیراندازی در اتوبان همت دستگیر شدند (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) پلمب کلوپ بازی‌های تصویری متخلف در مشهد دستگیری زورگیران دهه هشتادی قمه کش (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) کشف ۷۳ قطعه سکه تاریخی دوره اشکانیان از مسافر قطار (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) مشاهده پلنگ در حاشیه محدوده آب چمن روستای مشهد میانگین سن مادران و پدران ایرانی در تولد اولین فرزند چقدر است؟ سردار رادان: اصراری به انتقال خودرو‌های توقیفی با جرثقیل نداریم سارق ۴۶ کامپیوتر خودرو در مشهد به دام افتاد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) بازنشستگان تامین اجتماعی همچنان منتظر تعیین تکلیف افزایش حقوق خود هستند (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) پلمب ۱۱ واحد صنفی به‌دلیل فروش مواد مخدر و قرص‌های غیرمجاز در مشهد  آدمکشی جوان ۱۸ ساله به خاطر غرور جوانی در مشهد + عکس آنچه اخلاق عمومی را کارآمدتر می‌کند نگهداری درست پیاز و جلوگیری از جوانه زدن آن + روش‌هایی کاربردی برای جلوگیری از جوانه زدن سیر و پیاز اینترنت در روز‌های کنکور قطع نمی‌شود تاثیر شبکه‌های اجتماعی مجازی بر گرایش نوجوانان به مصرف دخانیات چقدر است؟ قطع انتقال محلی مالاریا در کشور تا سال ۱۴۰۴ | افزایش مالاریا در خراسان رضوی طی ۲ سال گذشته
سرخط خبرها

ماجرای شایعه وجود انگل در منابع آب آشامیدنی چه بود؟

  • کد خبر: ۸۴۸۰۰
  • ۲۸ مهر ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۶
ماجرای شایعه وجود انگل در منابع آب آشامیدنی چه بود؟
شرکت آب و فاضلاب کشور خبر «وجود نوعی انگل در منابع آب آشامیدنی کشور»، را تکذیب کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در پی انتشار نتایج یک مقاله با عنوان «بررسی وجود آمیب‌های آزادزی و بیماری‌زا در بطری‌های آب معدنی، آب شرب و سطحی در شمال و شمال شرق ایران با استفاده از روش کشت و PCR- Sequencing» در پایگاه نتایج پژوهش‌های سلامت کشور، شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور توضیحاتی را ارائه کرد.

نتایج این مقاله در «پایگاه نتایج پژوهش‌های سلامت کشور» نیز منتشر شده و مهدی زارعان از دانشگاه علوم پزشکی مشهد مجری اصلی آن بوده است. شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور توضیحات زیر را در این باره ارائه کرد:

«پیرو درج خبری با عنوان "وجود نوعی انگل در منابع آب آشامیدنی کشور" موارد زیر جهت تشریح موضوع و استحضار اعلام می‌شود:

۱- پس از پیگیری‌های انجام شده مشخص گردید که موضوع فوق الذکر صرفاً در یک مقاله‌ای در دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان شده و توسط مقامات رسمی بهداشتی استان خراسان رضوی و دیگر استان‌های شمال و شمال شرق کشور نیز تائید نشده است. علاوه بر اینکه در مقاله ذکر شده به مشاهده عوامل انگلی صرفاً در منابع آب خام مثل آب ورودی به سد‌ها و آب رودخانه‌ها اشاره شده است و نه آب آشامیدنی که در شبکه‌های توزیع شهری و روستایی.

۲-  پس از پیگیری موضوع به صورت تلفنی از رئیس گروه محترم آب و فاضلاب مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نامبرده نیز موضوع را تائید نکردند و اظهار داشتند صحت و سقم آن نیاز به بررسی‌های تخصصی دارد.

۳-  با توجه به کنترل‌ها و آزمایش‌های روزانه‌ای که توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و شرکت‌های آب و فاضلاب در خصوص آب آشامیدنی انجام می‌شود، در صورت وجود هر گونه آلودگی، مورد تائید وزارت مذکور به صورت مکتوب موضوع را به شرکت‌های آب و فاضلاب جهت پیگیری اعلام می‌نماید که در مورد خبر مذکور تاکنون هیچ گونه مکاتبه رسمی با شرکت‌های آب وفاضلاب انجام نشده است.

۴- با توجه به توضیحات بالا و با عنایت به اهمیت کیفیت آب آشامیدنی که جزء خط قرمز‌های وزارت نیرو و شرکت‌های آب و فاضلاب می‌باشد، ضمن تکذیب خبر منتشر شده انتظار می‌رود جهت جلوگیری از تشویش اذهان عمومی بدون منبع موثق علمی و تائید شده‌ای توسط مراجع ذی صلاح از انتشار اینگونه مطالب خودداری گردد و قبل از هر گونه خبر مرتبط با حوزه سلامت جامعه هماهنگی لازم با شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور انجام گردد.»

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->