آماده باش بیمارستان‌های مشهد برای موج ششم کرونا

  • کد خبر: ۸۵۰۴۰
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۱
آماده باش بیمارستان‌های مشهد برای موج ششم کرونا
تمامی بیمارستان‌های مشهد برای مقابله با موج ششم کرونا در آماده‌باش کامل هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تمامی بیمارستان‌ها برای مقابله با موج ششم کرونا در آماده‌باش کامل هستند و تفاوت شاخص این دوره با موج‌های قبلی در پلاک‌گذاری تخت‌ها بوده است.

دکتر شاپور بدیعی اظهار کرد: با توجه به ورود به روز‌های سرد سال و با توجه به سفر اخیر وزیر بهداشت به مشهد و تأکیدات رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص موج احتمالی ششم کرونا، آماده‌باش کلیه بیمارستان‌ها اعلام شده است.

وی تصریح کرد: با همکاری معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و بیمارستان‌های دانشگاهی و همچنین رئیس دانشکده پزشکی مشهد همانند ۵ موج قبلی تخت‌های بیمارستانی ویژه‌ای برای بیماران کرونایی تدارک ببینیم تا در صورت شیوع موج ششم غافلگیر نشویم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه جلسات کارشناسی متعددی در روز‌های اخیر برگزار شده است، خاطرنشان کرد: در کنار برگزاری جلسات فوق‌العاده، بازدید از بیمارستان‌ها و ارزیابی نیروی انسانی، تخت و تجهیزات پزشکی را نیز داشتیم تا با آمادگی کامل به مقابله با موج بعدی بپردازیم.

دکتر بدیعی با ذکر این نکته که سهمیه نیروی انسانی، تخت و تجهیزات پزشکی هر بیمارستان مشخص شده است، تأکید کرد: تفاوت این دوره با نوبت‌های قبل در پلاک‌گذاری تخت‌ها بوده و هر تخت طبق شماره‌گذاری صورت گرفته جانمایی می‌شود و بر اساس برنامه ریزی، با ایجاد تفاهم‌نامه با بیمارستان‌ها و بازدید مسئولان حوزه اعتباربخشی، تقویت تجهیزات بیمارستانی را در آستانه موج ششم بحران کرونا داشته باشیم تا در صورت ورود موج جدید اقدامات لازم در حوزه درمان به‌موقع انجام شود.

وی اضافه کرد: در جلسات برگزار شده اشکالات و چالش‌ها را به‌خوبی شناسایی کردیم و با استفاده از تجربیات موج‌های قبل با آمادگی کامل در خدمت بیماران خواهیم بود، هرچند که آرزوی همه سلامتی مردم و عدم نیاز آنان به خدمات درمانی و بیمارستانی است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تأکبد بر اینکه با توجه به اینکه در ۵ موج قبلی از سیستم نظام ارجاع به‌خوبی استفاده کردیم و نتایج موفق آن را هم دیدیدم، مجدد این برنامه را در موج ششم احتمالی اجرا خواهیم کرد، گفت: در این خصوص برنامه‌ریزی لازم را در بحث سطح‌بندی‌ها داشته‌ایم تا شاهد مراجعه مستقیم مردم به بیمارستان نباشیم.

دکتر بدیعی خاطرنشان کرد: در حال راه‌اندازی سامانه‌ای ویژه بیماران ترخیصی هستیم که فعالیت آن طی روز‌های آینده بطور رسمی آغاز می‌شود، با راه‌اندازی این سامانه بیمارانی که پس بهبودی ترخیص شده‌اند هم تحت نظارت و پیگیری قرار می‌گیرند تا خدای نکرده پس از ترخیص با مشکلات عوارض بیماری مواجه نشوند و در صورت نیاز از خدمات درمانی در کوتاه‌ترین زمان ممکن برخوردار گردند.

وی تصریح کرد: از مردم می‌خواهیم که با مشاهده کوچکترین علائم به پزشک یا نزدیک‌ترین مرکز منتخب کرونا مراجعه کنند، زیرا تجربه ۲۰ ماهه نشان داده که هرگاه تشخیص به‌موقع را داشتیم، درمان به‌موقع را در ادامه راه داشتیم و بیشترین میزان بهبودی‌ها مربوط به مواردی که اقدامات درمانی را بدون تأخیر آغاز کرده‌اند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه واکسیناسیون با حضور پررنگ نیرو‌های بهداشت در مراکز واکسیناسیون در حال انجام است، بیان کرد: خوشبختانه کمبودی به لحاظ واکسن نداریم و تنها دغدغه‌مان کاهش میزان مراجعات افراد واجد شرایط به مراکز واکسیناسیون بوده و از مردم می‌خواهیم این کار را به تأخیر نیندازند؛ همچنین واکسیناسیون مادران باردار با سرعت در حال انجام است و این موضوع در سلامت مادر باردار بسیار حائز اهمیت بوده است.

دکتر بدیعی افزود: در این روز‌ها واکسیناسیون دُز سوم (دُز یادآور) مدافعان سلامت با اولویت پرسنل کادر درمان در حال انجام است تا نیرو‌های کادر درمان کرونا که در حین خدمت‌رسانی به بیماران کرونایی هستند به این بیماری مبتلا نشوند.

منبع: وبدا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->