ایجاد ۳۰۰ هزار طرح اشتغالزایی در سال ۱۴۰۳ | سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد تعرض به زنان عزادار به بهانه شرکت در مراسم ترحیم نوشیدنی‌های مفید برای میان وعده کودکان چیست؟ قانون مهریه چند سالی است که معطل مانده است بی‌خوابی نشانه چه بیماری‌هایی است؟ تاخیر در پرداخت الکترونیکی بیمه‌های تکمیلی + ویدئو با جوراب خوابیدن خوب است یا بد؟ تداوم وزش باد و بارش باران در کشور (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نهایی می‌شود یا فراموش؟ سبزی مقوی برای رشد انفجاری مو‌ها | اسفناج منبع سرشار از فولیک اسید است آغاز نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ | رقابت داوطلبان گروه‌های ریاضی و انسانی در نخستین روز (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) لزوم برنامه‌ریزی‌های کلان در شناسایی زودهنگام کودکان مبتلا به اختلالات تکاملی کلاهبرداری‌های آنلاین | وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید چقدر ایمن هستند؟ از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟ شلیک دلخراش مرد فراری به همسرش استطاعت ٩٨درصد زائران حج تمتع امسال مشخص شد کشف جسد دانشجوی دندان‌پزشکی بعد از یک هفته| دو مظنون بازداشت شدند یک کشته و ۶ مجروح بر اثر طوفان زاهدان(۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) عاملان تیراندازی در اتوبان همت دستگیر شدند (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) پلمب کلوپ بازی‌های تصویری متخلف در مشهد
سرخط خبرها

روزانه قهوه بخورید تا کرونا نگیرید!

  • کد خبر: ۸۹۸۹۰
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۰
روزانه قهوه بخورید تا کرونا نگیرید!
محققان دانشگاه نورث وسترن در ایالات متحده دریافتند مصرف یک یا چند فنجان قهوه در روز ممکن است خطر ابتلا به کووید-۱۹ را تا حدود ۱۰ درصد کاهش دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، مصرف قهوه ممکن است تا حدودی از شدت بیماری کرونا و مرگ و میر ناشی از کووید-۱۹ بکاهد. قهوه دارای خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی است. مصرف قهوه همچنین در کاهش خطر ابتلا به ذات الریه در افراد مسن تأثیر مثبت دارد. در مجموع، اثر محافظتی قهوه در پیشگیری از ابتلا به کرونا ثابت شده، اما نیازمند بررسی بیشتر است.

تیم تحقیقاتی دانشگاه نورث وسترن، سوابق ۴۰،۰۰۰ بزرگسال انگلیسی را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند و ارتباط موجود میان کرونا و مصرف روزانه مواد غذایی خاصی، چون قهوه،  چای، ماهی‌های چرب، گوشت فرآوری‌شده، گوشت قرمز، میوه و سبزیجات را بررسی کردند.

این گروه دریافتند که مصرف حداقل ۰/۶۷ وعده سبزیجات در روز (پخته یا خام، به جز سیب زمینی) با کاهش خطر ابتلا به کرونا همراه است. همچنین مشخص شد که مصرف گوشت فرآوری‌شده به میزان کمتر از ۰/۴۳ وعده در روز ریسک ابتلا به کرونا را بالا می‌برد. با این حال مصرف گوشت قرمز هیچ خطری ندارد و پیشنهاد می‌شود که به جای گوشت‌های فرآوری‌شده از گوشت معمولی استفاده کنید.

به گفته محققان: نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که عوامل تغذیه‌ای می‌توانند سیستم ایمنی بدن را از جنبه‌های گوناگونی تحت‌تأثیر قرار دهند و بر میزان ابتلا به کرونا نیز مؤثر باشند. ترغیب به رعایت برخی از رفتار‌های درست تغذیه‌ای (برای مثال افزایش مصرف سبزیجات و کاهش مصرف گوشت فرآوری‌شده) می‌تواند به جلوگیری از شیوع این ویروس کمک کند.

منبع:  خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->