یک کشته و ۶ مجروح بر اثر طوفان زاهدان(۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) عاملان تیراندازی در اتوبان همت دستگیر شدند (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) پلمب کلوپ بازی‌های تصویری متخلف در مشهد دستگیری زورگیران دهه هشتادی قمه کش (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) کشف ۷۳ قطعه سکه تاریخی دوره اشکانیان از مسافر قطار (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) مشاهده پلنگ در حاشیه محدوده آب چمن روستای مشهد میانگین سن مادران و پدران ایرانی در تولد اولین فرزند چقدر است؟ سردار رادان: اصراری به انتقال خودرو‌های توقیفی با جرثقیل نداریم سارق ۴۶ کامپیوتر خودرو در مشهد به دام افتاد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) بازنشستگان تامین اجتماعی همچنان منتظر تعیین تکلیف افزایش حقوق خود هستند (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) پلمب ۱۱ واحد صنفی بدلیل فروش مواد مخدر و قرص‌های غیرمجاز در مشهد  آدمکشی جوان ۱۸ ساله به خاطر غرور جوانی در مشهد + عکس آنچه اخلاق عمومی را کارآمدتر می‌کند نگهداری درست پیاز و جلوگیری از جوانه زدن آن + روش‌هایی کاربردی برای جلوگیری از جوانه زدن سیر و پیاز اینترنت در روز‌های کنکور قطع نمی‌شود تاثیر شبکه‌های اجتماعی مجازی بر گرایش نوجوانان به مصرف دخانیات چقدر است؟ قطع انتقال محلی مالاریا در کشور تا سال ۱۴۰۴ | افزایش مالاریا در خراسان رضوی طی ۲ سال گذشته بروز مالاریا در ۴ استان برای اولین بار | موارد مالاریا در همسایگان شرقی؛ زنگ خطر برای کشور کوتاه‌شدن قد و علائم قوزپشتی، نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند تأکید بر توجه والدین به تزریق واکسن‌های سرخک، سرخچه و اوریون کودکان 
سرخط خبرها

قرص‌هایتان را با آب گریپ‌فروت نخورید

  • کد خبر: ۹۰۵۵۱
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۰
قرص‌هایتان را با آب گریپ‌فروت نخورید
گریپ‌فروت میوه‌ای سالم و بسیار مفید است، اما اگر با برخی از دارو‌ها ترکیب شود یا این که حتی با فاصله چند ساعته از برخی دارو‌ها خورده شود، می‌تواند خطرات جدی برای شما به همراه داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، دارو‌های استاتینی در روده‌های شما بوسیله آنزیمی به نام CYP۳A تجزیه می‌شوند و این آنزیم میزان دارویی را که وارد خون می‌شود، کاهش می‌دهد. آب گریپ‌فروت حاوی ترکیباتی به نام «فورانوکومارین»‌ها است که این آنزیم را مهار می‌کنند. در نتیجه میزان کمتری از دارو در روده‌ها تجزیه و میزان بیشتری از آن وارد جذب و وارد خون می‌شود. بالا رفتن بیش از حد میزان دارو در خون ممکن است اثرات سمی ایجاد کند.

همه دارو‌های استاتینی به طور یکسان تحت تاثیر آب گریپ‌فروت قرار نمی‌گیرند، بنابراین اگر گریپ‌فروت میوه مورد علاقه‌تان ممکن است بتوانید با مشورت پزشک‌تان نوع داروی‌تان را تغییر دهید. اما اگر امکان تغییر دارو وجود نداشته باشد، هنوز احتمالا می‌توانید لیوان کوچکی آب گریپ‌فروت بنوشید. چرا که برای اینکه تداخل خطرناک میان آب گریپ‌فروت و این دارو‌ها باید میزان زیادی از آن را نوشید. از طرف دیگر خوردن یک نیمه گریپ‌فروت خطر کمتر از نوشیدن آب گریپ‌فروت دارد، چرا برای تهیه یک لیوان چند دانه میوه مصرف شده است.

به هر حال برای رعایت احتیاط در این مورد با دکترتان مشورت کنید و قرص‌هایتان را همراه با آب گریپ‌فروت مصرف نکنید.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->