برای خود و دیگران خودسرانه دارو تجویز نکنیم! تشخیص به موقع اوتیسم، در پیشرفت مهارت‌های ارتباطی و کلامی کودکان تاثیر بسزایی دارد معاینات پزشکی کارکنان آشپزخانه مرکزی خراسان رضوی در ایام حج عمره آغاز شد عطاری فقط می‌تواند گیاهان دارویی مجاز را عرضه کند | برخورد با عطاری‌هایی که فرآورده دارویی بفروشند اهدای عضو در مشهد به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) راه‌کارهایی برای کند کردن بیماری آلزایمر کنکور سراسری مرحله اول سال ۱۴۰۳ با شرکت ۹۱ هزار داوطلب در خراسان رضوی برگزار خواهد شد اعمال قانون ۱۶۴۱ خودروی حادثه ساز در مشهد | توقیف ۵۷ دستگاه خودروی متخلف (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) آیا بالاخره نام مادران در کارت ملی نوشته می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۴ اردیبهشت ١۴٠٣) | تداوم کاهش دما تا پایان هفته مصرف بیش از حد نمک ارتباط نزدیکی با ابتلا به سرطان‌های دستگاه گوارش دارد آتش‌سوزی در انبار داروی بیمارستان امام حسین(ع) تهران گلایه شهروندان از پیچ‌و‌خم‌های تهیه دارو‌های خاص ترافیک سنگین در بزرگراه‌های مشهد | مرگ ۲ موتورسوار به دلیل نداشتن کلاه ایمنی (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) آیا سال تحصیلی ۱۴۰۳ از شهریورماه آغاز می‌شود؟ فصل بهار، بهترین زمان برای انجام حجامت است معاون دادستان خراسان رضوی: هر گونه تهدید بهداشت عمومی جرم است فرصت یک‌ماهه برای خرید بسته ۶۰۰ هزار تومانی مادران دارای فرزند زیر دو سال کشف اسکلت وسط خانه | ماجرای مرگ عجیب مرگ مرد ۵۳ ساله چه بود؟
سرخط خبرها

بیماری آسم با ملاتونین تشدید می شود

  • کد خبر: ۹۲۰۵۰
  • ۲۳ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۰
بیماری آسم با ملاتونین تشدید می شود
بیماران مبتلا به آسم اغلب تشدید علائم آسم را در شب در به اصطلاح “آسم شبانه” تجربه می‌کنند و معمولاً متوجه می‌شوند که وضعیت آن‌ها در شب بدتر می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، طبق یک مطالعه جدید دانشگاه توهوکو ژاپن، ملاتونین، هورمون خواب که گاهی برای درمان بی خوابی تجویز می‌شود، انقباض مسیر برونش، راهی که هوا را به ریه‌ها وارد و از آن خارج می‌کند، را تشدید می‌کند.

بیماران مبتلا به آسم اغلب تشدید علائم آسم را در شب و به اصطلاح "آسم شبانه" تجربه می‌کنند. بر اساس گزارش‌ها، بیش از ۵۰ درصد از مرگ‌های ناشی از آسم در شب اتفاق می‌افتد که نشان دهنده ارتباط بین علائم آسم شبانه و مرگ‌های ناشی از آسم است. اگرچه برخی عوامل، دلایل آسم شبانه را توضیح می‌دهند، مکانیسم‌های دقیق تنظیم کننده این فنوتیپ آسم مبهم باقی مانده است.

اکنون یک گروه تحقیقاتی به سرپرستی «کنتارو میزوتا» دریافته‌اند که ملاتونین، هورمون خواب، آسم را تشدید می‌کند.

بیماران مبتلا به آسم از انقباض برونش رنج می‌برند، جایی که ماهیچه‌های صاف برونش که هوا را به ریه‌ها وارد و از آن‌ها خارج می‌کند، منقبض می‌شود. برای کاهش این مسئله، بسیاری افراد دارو‌هایی که باعث گشاد شدن برونش می‌شود، مصرف می‌کنند.

بیماری آسم با ملاتونین تشدید می شود
با این حال ملاتونین، که اغلب برای بی خوابی تجویز می‌شود، به حالت انقباض برونش کمک می‌کند و از طریق فعال کردن گیرنده MT ۲ ملاتونین، اثر آرامش بخش دارو را تضعیف می‌کند.

برای روشن شدن این موضوع، گروه تحقیقاتی گیرنده ملاتونین MT ۲ را در ماهیچه صاف راه هوایی انسان شناسایی کردند. آن‌ها مشاهده کردند که فعال شدن گیرنده ملاتونین MT ۲ با دوز‌های بالاتر ملاتونین یا آگونیست گیرنده ملاتونین راملتون، انقباض برونش را بسیار تقویت می‌کند. علاوه بر این، ملاتونین اثرات آرامش بخش آگونیست بتا آدرنرژیک گشادکننده برونش را کاهش می‌دهد.

به گفته محققان، درمان دارویی که گیرنده MT ۲ ملاتونین را مسدود می‌کند، می‌تواند اثرات مضر ملاتونین بر مجاری هوایی را مهار کند.

منبع: جام جم آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->