انتقاد نظام پرستاری از یک سریال تلویزیونی | ادبیات سخیف را کنار بگذارید زمان پخش «گاندو ۳» و «پایتخت ۷» اعلام شد| جزئیات تازه از سریال «پوریای ولی» ساخته مسعود جعفری جوزانی تعطیلی سینماهای کشور به مناسبت شب های احیا و شهادت امام علی(ع) جزئیات برنامه‌های تلویزیون در شب‌های قدر واکنش معین به انتشار اخباری درباره رفت و آمد پنهانی‌اش به ایران قسمت آخر فصل چهارم «زیرخاکی» امشب پخش می‌شود (۸ فروردین ۱۴۰۳) احسان علیخانی از آغاز تولید فصل دوم جوکر خبر داد دفتر واشنگتن «ایران اینترنشنال» تعطیل شد + عکس ضرغامی: ایران، ارزان‌ترین بلیط اماکن گردشگری را دارد اسکارلت جوهانسون وارد «دنیای ژوراسیک» می‌شود؟ سعید راد در بیمارستان بستری شد فروش ۷ میلیارد تومانی سینما‌های خراسان رضوی در هفته اول ۱۴۰۳ برنامه تعطیلی سینما‌های کشور در شب‌های قدر شعرخوانی شاعران در محضر رهبر انقلاب + فیلم و متن برگزاری نشست علمی و فرهنگی «حسنه ماندگار» در مشهد واکنش قاضی شهریاری به اظهارات یکتا ناصر در اینستاگرام چه بود؟ قسمت چهاردهم ویژه‌برنامه افطار «هلال» امشب پخش می‌شود (۶ فروردین ۱۴۰۳) + تیزر انتشار اولین تصاویر از «اریک»، سریال جدید نتفلیکس | عروسک‌گردانیِ بندیکت کامبربچ یکتا ناصر و منوچهر هادی در دادسرای جنایی + عکس
سرخط خبرها

معرفی کتاب «این مرد پایان ندارد» سیدعلی بنی لوحی

  • کد خبر: ۹۴۴۹۵
  • ۱۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۹
معرفی کتاب «این مرد پایان ندارد» سیدعلی بنی لوحی
«این مرد پایان ندارد» کتابی است که مخاطب در آن علاوه بر برخی تصاویر منتشرنشده از فرمانده جبهه مقاومت، «سردار حاج قاسم سلیمانی»، خاطراتی را می‌خواند که تعدادی از آن‌ها برای اولین بار منتشر شده اند.

به گزارش شهرآرانیوز - «این مرد پایان ندارد» کتابی است که مخاطب در آن علاوه بر برخی تصاویر منتشرنشده از فرمانده جبهه مقاومت، «سردار حاج قاسم سلیمانی»، خاطراتی را می‌خواند که تعدادی از آن‌ها برای اولین بار منتشر شده اند.

درواقع در سیر این کتاب، نگارنده تلاش کرده است مطالب آن به گونه‌ای سامان یابد که خواننده، مکتب شهید سلیمانی را بیشتر بشناسد.

سیدعلی بنی لوحی، نویسنده کتاب، از رزمندگان دوران دفاع مقدس است که خود را خادم یاران حضرت روح ا... در لشکر امام حسین (ع) می‌داند و معتقد است بزرگ‌ترین خوشبختی زندگی اش این بوده است که او را در صحنه جهاد و شهادت راه داده اند؛ هرچند دست خالی و مانده از راه بازگشته است.

او بعد از دفاع مقدس، مدتی رئیس ستاد نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود و اکنون به فعالیت‌های فرهنگی مشغول است که نتیجه تلاش وی، تدوین و تالیف بیش از ۲۰جلد کتاب با موضوع دفاع مقدس و انقلاب اسلامی است.

در بخشی از کتاب این مرد پایان ندارد که در خصوص داستان آشنایی سردار سلیمانی و سید علی بنی‌لوحی است، می‌خوانیم: «اولین بار که او را دیدم، در بهمن ماه ۱۳۶۰ بود که ما در پادگان دوکوهه مستقر بودیم و لشکر امام حسین (ع) را برای عملیات مهم فتح المبین آماده می‌کردیم. یک روز که با آقارحیم و حسن باقری برای هماهنگی کار‌های منطقه عملیات جلسه داشتیم، به ما گفتند که قرار است از نیرو‌های بسیجی و پاسدار کرمان یک تیپ تشکیل شود و، چون ما مقدار زیادی سلاح و مهمات در عملیات آزادسازی آبادان از محاصره و فتح بستان به دست آورده بودیم، موظف شدیم ضمن اینکه چند ساختمان از دوکوهه را دراختیار تیپ درحال تاسیس قرار می‌دهیم، به اندازه سه گردان هم سلاح، مهمات و تجهیزات به آن‌ها بدهیم. همان روز به دوکوهه برگشتیم و اولین دیدار با جوانی خوش سیما، ما را به یاد دوستان شهیدمان انداخت که در ماه‌های اخیر در فراق آن‌ها می‌سوختیم.»

در بخش دیگری از کتاب می‌خوانیم: «در آزادسازی تکریت به خاطر اینکه سقوط آن موصل را به خطر می‌انداخت، آمریکایی‌ها ماشین حاج قاسم را مورد حمله قرار دادند؛ برای همین هم بود که در بیشتر صحنه‌ها ایشان تلاش می‌کرد از ماشین و بچه‌ها دور شود و تنهایی جابه جا شود تا خطر از دیگران هم دفع شود.

آمریکایی‌ها با زدن ماشین فرماندهی عملیات، به ما می‌خواستند بفهمانند که نباید جلوتر بروید، ولی حاج قاسم گوشش بدهکار نبود و کار خودش را می‌کرد تا تکریت را تصرف کردیم. در سوریه و در نزدیکی تنف که مقر آمریکایی‌ها بود و هنوز هم آنجا هستند، زمانی که ما به سمت این جبهه حرکت کردیم تا عملیات را شروع کنیم، هواپیما‌های آمریکایی به ما حمله کردند که چند تانک و نفربر و یک بولدوزر منهدم شد و شهید هم دادیم، ولی حاج قاسم با تغییر موضع سریع سالم ماند. آمریکایی‌ها برای آنکه در آن منطقه، داعش از موقعیت ما مطلع شود، فیلم آن را برای داعش ارسال کردند.

ما ظهر نماز خواندیم و حاج قاسم امام جماعت شد. چند ساعت بعد داعش یک ماشین انتحاری فرستاد برای به شهادت رساندن حاجی، ولی ما تغییر مکان داده بودیم و عده‌ای از رزمندگان شهید شدند. در هرصورت آمریکایی‌ها سال‌ها تلاش می‌کردند حاج قاسم را شهید کنند؛ چون تمام برنامه‌های آن‌ها را با شکست روبه رو کرده بود...»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->