سرخط خبرها
| کد خبر: ۹۶۳۷۶ | ۱۴۰۰/۱۰/۲۹ | دریافت تصاویر

برداشت نیشکر در مازندران

نیشکر یکی از محصولات تولیدی بخش کشاورزی استان مازندران است که محصول آن به عنوان شکر قرمز طرفداران زیادی در طب سنتی دارد. از گیاه نیشکر دو محصول کف و شکر قرمز به دست می‌آید. نیشکر با توجه به اینکه در مناطق جلگه‌ای به خوبی رشد می‌کند، می‌تواند به عنوان محصولی استراتژیک در خودکفایی کشور نقش داشته باشد، نیشکر یا (لَلِه شیرین) سابقه تاریخی در قائم‌شهر دارد. محصول فرآوری شده آن شکر قرمز یا شکر لَلِه است، این گیاه که دارای ۶ تا ۳۷ گونه بوده، دارای ساقه ضخیم و بندبند، به بلندی ۲ تا ۶ متر که قسمت داخلی ساقه آن لیفی و دارای مقادیر زیادی عصاره شکر است، شکر قرمز عصاره نیشکر است که پس از آبگیری ساقه‌های آن، در دیگ‌های مخصوص، پخته و در مصارف گوناگون خوراکی و دارویی مورداستفاده قرار می‌گیرد.
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->