مدل پایه Surface Laptop 6 در راه است اگر آیفون دارید، می‌توانید بدون رمز وارد واتس‌اپ شوید اپل هوش مصنوعی خود را معرفی کرد | اینترنت لازم نیست؛ پردازش کنید! امضای جو بایدن پای لایحه «فیلترشدن یا فروش تیک‌تاک» |‌ اپلیکیشن چینی چه می‌کند؟ افزایش کاربران Threads | رقیب X حالا ۱۵۰میلیونی است برخی از مشخصات شیائومی ۱۵ لو رفت + جزئیات اعضای هیئت‌مدیره «انجمن هوش مصنوعی ایران» انتخاب شدند درباره ماه کامل صورتی که امشب (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) در آسمان می‌درخشد + دلیل نامگذاری کاهش تولید اپل ویژن پرو به‌دلیل تقاضای کمتر از حد انتظار قابلیت‌های جدید عینک متا ری-بن معرفی شد ویکی‌پدیای فارسی یک‌میلیونی شد رویداد «امید فردوسی» با رونمایی از کتاب «به توان هایتک» در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد سامسونگ، به صورت رایگان، صفحه‌نمایش گوشی‌هایی را که مشکل خط سبز دارند، تعویض می‌کند شرکت فنلاندی گوشی اختصاصی خودش را خواهد داشت | HMD Pulse Pro به‌جای Nokia ارتش کره جنوبی احتمالا استفاده از آیفون را برای نیروهایش ممنوع کند «سیستم بادبان خورشیدی» ناسا چیست و چگونه کار می‌کند؟ + عکس مایکروسافت Phi-3-mini را معرفی کرد | یک مدل کوچک هوش مصنوعی که کارهای بزرگی می‌کند گوشی Galaxy Z Flip 6 هفت رنگ خواهد داشت سری iPhone 16 احتمالا دکمه فیزیکی نخواهد داشت استرالیا: X باید فیلم حمله سیدنی را حذف کند |‌ ماسک: به آن‌ها ربطی ندارد تصویر واقعی Google Pixel 8a را ببینید
سرخط خبرها

دلایل مخالفت صنایع هوایی با اینترنت 5G چیست؟

  • کد خبر: ۹۶۵۷۵
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۰
دلایل مخالفت صنایع هوایی با اینترنت 5G چیست؟
وزارت هوانوردی و وزارت حمل و نقل آمریکا برای رفع نگرانی‌های موجود در مورد راه‌اندازی شبکه ۵G در نزدیکی فرودگاه‌ها، دو غول مخابراتی این کشور یعنی Verizon و AT&T را مجبور به توقف پروژه خود کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، در حالی که غول‌های مخابراتی جهان برای توسعه شبکه ۵G آماده می‌شوند، خطوط هوایی در برخی از فرودگاه‌ها به دلایلی مختلف نگران توسعه این شبکه مخابراتی هستند.

پس از درخواست مدیرعامل‌های خطوط هوایی بزرگ و شرکت‌های FedEx و UPS از وزارت هوانوردی و وزارت حمل و نقل آمریکا در خصوص رفع نگرانی‌های موجود در مورد راه‌اندازی شبکه ۵G در نزدیکی فرودگاه‌ها، دو غول مخابراتی این کشور یعنی Verizon و AT&T راه‌اندازی شبکه خود را در این مناطق به تاخیر انداختند.

علت این درخواست خطوط هوایی، اجتناب از اختلالات جدی در جابه‌جایی مسافران هوایی، حمل و نقل بار، زنجیره تامین و تحویل ملزومات پزشکی بیان شده است.

اما چرا خطوط هوایی تحت تاثیر شبکه ۵G قرار می‌گیرند؟

دلیل اصلی این نگرانی نزدیک بودن طیف موج مورد استفاده این شبکه‌های مخابراتی به طول موج مورد استفاده در ابزار ارتفاع سنج وسایل نقلیه هوایی است.

این نگرانی‌ها در حالی بیان می‌شود که دو شرکت مخابراتی مذکور سال گذشته میلیاردها دلار برای استفاده از این طیف طول موج‌ها سرمایه‌گذاری کردند.

کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا در سال ۲۰۲۰ میلادی طیف موج حائلی را بین طیف موج مورد استفاده برای شبکه ۵G و طیف موج مورد استفاده برای ارتفاع‌سنج‌ها اعلام کرد تا نگرانی‌های امنیتی رفع شود. اما اداره فدرال هوانوردی ماه گذشته اعلام کرد احتمال تداخل این دو طیف موج مانع استفاده برخی از خلبان‌ها از ارتفاع‌سنج می‌شود.

این اعلام پس از به تعویق انداختن زمان راه‌اندازی شبکه ۵G توسط شرکت‌های AT&T و Varizon از ابتدای ماه دسامبر و توافق آن‌ها بر کاهش قدرت سیگنال باند  C به مدت ۶ ماه انجام گرفت.

شبکه ۵G چطور باعث تاخیر پروازها می‌شود؟

هواپیماهایی که به ارتفاع‌سنج‌های قدیمی‌تر مجهز هستند، ممکن است در معرض تداخل سیگنال قرار گیرند و به همین علت در شرایطی مانند مه یا سایر شرایط آب و هوایی نامناسب که امکان دیدن باند فرود یا پرواز وجود ندارد، خلبان‌ها نمی‌توانند به ابزار ارتفاع‌سنج اطمینان کنند و ناچار به تغییر مسیر، تاخیر یا عدم انجام پرواز می‌شوند.

به گفته شرکت‌های AT&T و Varizon در حال حاضر شبکه ۵G در مناطق فرودگاهی بیش  از ۴۰  کشور جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد که از هواپیماها و ارتفاع‌سنج‌های قدیمی بهره می‌برند.

با وجود این مقامات آمریکایی هنوز نتوانسته‌اند از ایمن بودن این شبکه مخابراتی در نزدیکی فرودگاه‌ها اطمینان حاصل کنند.

در نتیجه این اتفاقات برخی از خطوط هوایی بین‌المللی از جمله Air India و امارات پروازهای خود را به آمریکا کنسل کرده‌اند.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->