آمریکا چهار نهاد چینی و بلاروسی را به اتهام همکاری با پاکستان تحریم کرد امیرعبدالهیان: توسعه دامنه جنگ و تنش به نفع هیچ طرفی در منطقه نیست وزیر خارجه ایران: نتانیاهو باید مهار شود امیرعبداللهیان: رویکردهای سیاست زده و غلط باعث بی نتیجه بودن تلاش‌ها در غزه شده است مقام سابق رژیم صهیونیستی: بازدارندگی اسرائیل فروپاشیده است حمله جنگنده‌های اسرائیلی به غرب و جنوب رفح چندین شهید و مجروح برجا گذاشت (۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) انفجار مهیب در پایگاه نظامی در شمال استان بابل عراق + فیلم (۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) رسانه‌های صهیونیستی: مذاکرات با حماس به بن‌بست رسیده است حمله موشکی مقاومت فلسطین به شهرک‌های صهیونیستی ایران تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ونزوئلا را محکوم کرد حمله پهپادی مقاومت عراق به پایگاه هوایی «عوبدا» اسرائیل + فیلم (۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) معاون دبیرکل حزب الله: از رویارویی با اسرائیل دست نخواهیم کشید کنایه همراه امیرعبداللهیان به خبرنگاری درباره حمله ادعایی اسرائیل + فیلم ابراز نگرانی عراق از حمله به برخی مواضع در اصفهان حمله موشکی حزب‌الله لبنان به تجمع نظامیان صهیونیست (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) حمله به پایگاه نظامیان صهیونیست در شمال کرانه باختری پاسخ منفی انگلیس به «نتانیاهو» درباره سپاه خودسوزی یک فرد مقابل دادگاه ترامپ + فیلم واکنش حکیم به اقدام خصمانه آمریکا در شورای امنیت علیه فلسطین قدردانی امیرعبداللهیان از نقش الجزایر در کمک به توقف نسل کشی اسرائیل در غزه + فیلم ادامه حملات حزب الله لبنان به مواضع اسرائیل (۳۱ فروردین ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

رئیس کمیسیون جهش تولید: مجلس نحوه جبران خسارت مردم در اصلاح هدفمندسازی را پیش‌بینی کرده بود

  • کد خبر: ۱۰۷۷۶۷
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۷
رئیس کمیسیون جهش تولید: مجلس نحوه جبران خسارت مردم در اصلاح هدفمندسازی را پیش‌بینی کرده بود
رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید مجلس تأکید کرد که دولت در کنار تبیین ظرافت‌ها در ابعاد فنی، باید به ابعاد اجتماعی، پذیرش اجتماعی و تبیین افکار عمومی نیز توجه کرده و سیاست جبرانی را مد نظر قرار دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدشمس الدین حسینی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در مورد حوزه امنیت غذایی و حفظ آن برای کشور با تأکید بر اینکه باید بر اصلاح نظام ارزی و نظام حمایت توجه کرد و آن‌ها را تمییز داد، گفت: این کار به عنوان آغاز است که اگر درست اجرا شود می‌تواند اقدامات درستی را به دنبال داشته باشد، اما اگر درست انجام نشود کار برای آینده سخت  می‌شود.

نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباس آباد در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه جنس اصلاحات از نظر نهادی و ساختاری مهم است، عنوان کرد: به خصوص باید ابعاد اجتماعی آن مورد توجه دولت باشد و در کنار نکات فنی به جنبه اجتماعی نیز بپردازد و از آن غافل نشود که متأسفانه در این موضوع در اقناع افکار عمومی، حرکت منسجمی صورت نگرفته است.

وی در ادامه با اشاره به قانون مصوب در این خصوص یادآور شد: در جز (ص) تبصره (۱) قانون بودجه ۱۴۰۱ به صراحت آمده که اگر قرار است کالایی از سبد ارز ترجیحی حذف شود، زیان رفاه عمومی نیز باید جبران شود که حتی در تبصره (۱۴) نیز حداقل ۳۰۰ هزار میلیارد تومان در ۳ قلم برای این موضوع پیش‌بینی کردیم.

حسینی در ادامه خطاب به وزیر جهاد با بیان اینکه در طراحی فنی، صنف و صنعت می‌تواند بر مدل سنتی تقدم داشته باشد، عنوان کرد: با این حال سوال این است که این موضوع روی بودجه خانوار اثر خواهد داشت؟ قطعاً بله. پس چرا با مردم صحبت نکردید و پیش از آن یارانه را به مردم پرداخت نکردید از این رو در کنار مدیریت فنی، به مدیریت اجتماعی نیز نیاز داریم و این موضوع نیازمند مدیریت متمرکز و یکپارچه است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم در ادامه با بیان اینکه وزیر جهاد درباره بخشی که مربوط به او بود توضیح داد، اظهار داشت: لازم بود شخص رئیس جمهور و یا آقای مخبر به مجلس می‌آمد و ابعاد آن را تشریح می‌کرد چرا که سیاست‌های پولی، ارزی، تجاری، مالی و جبرانی در این موضوع مهم است که برای مردم تبیین نشده است.

وی در ادامه با اشاره به جلسه‌ای با حضور رئیس جمهور که در آن حضور داشته است، ابراز داشت: در آن جلسه به رئیس جمهور گفتم حدود یک ماه از سال گذشته، اما هنوز کتاب مقررات صادرات و واردات، ابلاغ نشده است و امروز نیز وضعیت به گونه‌ای است که هنوز سیاست تجاری مشخص نیست و وقتی سیاست تجاری مشخص نباشد قطعاً تنظیم بازار آسیب می‌بیند.

حسینی افزود: در خصوص صنف و صنعت دو میلیون تن در مقایسه با ۱۲ میلیون تن قرار می‌گیرد، اما این‌ها رابطه جایگزینی با هم دارند و قطعا روی تولیدکننده و مصرف‌کننده اثر دارد لذا اگر بند (ص) را اجرا کنید، مشکل حل می‌شود.

این عضو مجمع نمایندگان استان مازندران در ادامه با اشاره به دو مدل اصلاح نظام حمایت که در کشور در دو برهه زمانی مختلف صورت گرفت، یادآور شد: این موضوع یک بار به شکل وسیع در سال ۸۹ و بار دیگر در سال ۹۸ اجرا شد که در برهه دوم اجرای سیاست به صورت غافلگیرانه، بدون توجیه و بدون بسته جبرانی بود، اما از سال ۸۹ سیاست اقناعی همراه با جبران بود که این نکته را می‌رساند که دولت باید برخورد و رفتار مردم نسبت به هر دو مرحله را در نظر گرفته و از گذشته درس عبرت بگیرد.

رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید مجلس شورای اسلامی در پایان خاطر نشان کرد: دولت در کنار اینکه در ابعاد فنی، ظرافت‌ها را به کار می‌گیرد باید توجه کند که در ابعاد اجتماعی، پذیرش اجتماعی و تبیین افکار عمومی کوتاهی نکند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->