سخنگوی وزارت بهداشت: هیچ خوداظهاری یا مدرکی دال بر بیماری روحی دکتر بخشی در دست نبود پشت پرده خرید و فروش اموال دزدی| دستگیری بیش از هفت هزار مالخر در یکسال! شدیدترین تصادفات رانندگی در کدام استان‌ها اتفاق افتاد؟ (۹ فروردین ۱۴۰۳) دغدغه‌ای برای اقامت زائران نوروزی در مشهد وجود ندارد اهدای عضو به سه بیمار در مشهد زندگی دوباره بخشید (۹ فروردین ۱۴۰۳) اعتراف تبعه خارجی به ۳۰ فقره سرقت سریالی (۹ فروردین ۱۴۰۳) کشف جسد زن غرق شده در گنجگون بویراحمد (۹ فروردین ۱۴۰۳) تردد از کرج و آزادراه تهران -شمال به سمت مازندران ممنوع شد (۹ فروردین ۱۴۰۳) درگیری خونین در قبرستان یاسوج دو کشته برجای گذاشت (۹ فروردین ۱۴۰۳) ورود مسافران به مشهد از ۷ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر عبور کرد | میانگین ظرفیت اشغال واحد‌های اقامتی مشهد به ۴۱ درصد رسید+ فیلم ٣٨ خودرو طی ٢۴ ساعت گذشته در مشهد توقیف شد (۹ فروردین ۱۴۰۳) افزایش تعداد کشته‌شدگان تصادف ۲ خودرو در محور دامغان - جندق به ۹ نفر + تصاویر (۹ فروردین ۱۴۰۳) ثبت نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی از ۱۸ فروردین آغاز می‌شود فروش بلیت قطار‌های نیمه دوم فروردین از امروز آغاز شد (۹ فروردین ۱۴۰۳) فرودگاه مشهد در رتبه دوم پر ترددترین فرودگاه‌های کشور در نوروز ۱۴۰۳ قرار گرفت بانک شیر مشهد در روز‌های کاری ایام نوروز فعال است خدمات‌رسانی به بیش از ۱۰۰۰ مسافر نوروزی در داروخانه‌های هلال احمر خراسان رضوی چرا مبالغ جریمه‌های رانندگی ۵ برابر شد؟ ۴۰ درصد مراجعه کنندگان به داروخانه‌های مشهد غیربومی هستند تصادف مرگبار پژو پارس و سوناتا در جاده‌های سمنان (۹ فروردین ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

پوشش حمایتی از ۷۵۰۰ عضو خانواده زندانیان خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۱۰۱۳۴
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۴
پوشش حمایتی از ۷۵۰۰ عضو خانواده زندانیان خراسان رضوی
مدیرعامل انجمن حمایت از خانواده زندانیان مشهد در تشریح کمک‌های این انجمن به صورت آماری اعلام می‌کند: در سال ۱۴۰۰ در مجموع ۴۵۳۴ مشاوره و راهنمایی و معاضدت قضایی برای خانواده زندانیان نیازمند انجام شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حساب خانواده زندانی از خود زندانی جداست. خانواده‌های زندانیان بی گناه اند، اما قربانی جرم یکی از اعضای خانواده هستند که سرنوشتش به زندان ختم شده است. برای همین، کنار ساختمان اداری زندان مشهد، ساختمانی با تابلو «انجمن حمایت از خانواده زندانیان مشهد»، پذیرای آن هاست تا به این خانواده‌ها کمک کند. دراین زمینه، با هوشنگ شریف نژاد، مدیرعامل انجمن حمایت از خانواده زندانیان مشهد، گفتگو می‌کنیم.

او می‌گوید: هدف اصلی این انجمن کاهش آسیب‌های اجتماعی و کاهش وقوع جرم از طریق کمک به اعضای خانواده‌های نیازمند زندانی است؛ بنابراین در همه زمینه‌هایی که خانواده یک زندانی ممکن است به کمک و حمایت نیاز داشته باشد، وارد شدیم. در بحث تأمین حداقل معیشت زندگی، توانمندسازی و ترویج اشتغال خانگی، مشاوره خانواده و تحصیلی و ازدواج، آموزش فنی وحرفه ای، بهداشت و درمان حامی خانواده زندانیان هستیم.

به آمار حدود ۱۶ هزار زندانی در زندان مشهد و زندان‌های خراسان رضوی اشاره می‌کنیم و سؤال مشخصمان این است که باتوجه به اینکه بخش زیادی از این زندانیان از طبقه محروم و نیازمند هستند، این انجمن از چند خانواده حمایت می‌کند؟ شریف نژاد در پاسخ به این سؤال اعلام می‌کند که در مجموع بیش از ۱۵۰۰ خانوار نیازمند زندانی زیر پوشش حمایت این انجمن هستند که با احتساب اعضای خانواده شان شامل ۷۵۰۰ نفر از اعضای خانواده زندانیان می‌شود.

مدیرعامل انجمن حمایت از خانواده زندانیان مشهد در تشریح کمک‌های این انجمن به صورت آماری اعلام می‌کند: در سال ۱۴۰۰ در مجموع ۴۵۳۴ مشاوره و راهنمایی و معاضدت قضایی برای خانواده زندانیان نیازمند انجام شده است. همچنین ۸۲۰ آموزش مهارت زندگی، ۱۸۰۰ معرفی به کمیته امداد و پذیرش در این نهاد، ۷۵۰ معرفی برای اشتغال، ۴۶۰۰ معرفی به سازمان‌ها و نهاد‌های دولتی و غیردولتی برای رفع ورجوع امور خانواده زندانیان داشته ایم.
وی در پاسخ به دیگر سؤال ما درباره میزان کمک‌های نقدی و غیرنقدی به خانواده‌های زندانیان در یک سال گذشته، می‌گوید: بیش از ۲۵ میلیارد ریال نقدی و غیرنقدی و خدمات در سال ۱۴۰۰ به خانواده‌های نیازمند زندانی کمک شده است.

شریف نژاد درباره اینکه منابع مالی این انجمن برای کمک به زندانیان از چه طریقی به دست آمده است، توضیح می‌دهد: همکاری خیران و سازمان‌های دولتی و غیردولتی ازجمله کمیته امداد امام (ره)، آستان قدس رضوی، بسیج، سپاه پاسداران، اداره اوقاف امور خیریه و ستاد اجرای فرمان امام (ره) با هماهنگی این انجمن کمک‌های مالی و غیرنقدی را به خانواده‌های نیازمند تخصیص داد.

وی تأکید می‌کند: حمایت ما فقط به مباحث اقتصادی خانواده زندانیان محدود نمی‌شود، بلکه برای رفع دیگر مشکلات و آسیب‌هایی که با آن‌ها روبه رو هستند نیز کمک می‌کنیم. انجام مشاوره‌ها و توانمندسازی خانواده‌ها ازجمله این حمایت هاست.

وی به تأسیس مرکز آموزش فنی وحرفه‌ای آزاد «حمایت» با مجوز سازمان آموزش فنی وحرفه‌ای استان نیز اشاره می‌کند و ادامه می‌دهد: در این مرکز در ۷۲ رشته ازجمله خیاطی، گلسازی، تابلوفرش و گلیم، ساخت و طراحی زیورآلات به صورت رایگان از خانواده زیر پوشش زندانیان ثبت نام می‌شود. این افراد اعضای خانواده زندانیان هستند که پس از طی دوره آموزش و دریافت گواهی نامه می‌توانند برای اشتغال خانگی و دریافت وام اشتغال از طریق انجمن ما یا خیران یا سایر مؤسسات و نهاد‌های دولتی و غیردولتی اقدام کنند تا در مسیر خودکفایی معیشتی به آن‌ها کمک شود.

به گفته وی، با استفاده از استادان مجرب دانشگاهی و کارشناسان مربوط در بحث آموزش مهارت‌های زندگی نیز کلاس‌های آموزشی مهارت‌های زندگی و آشنایی با آسیب‌های اجتماعی برای خانواده‌های زندانیان زیر پوشش برگزار می‌شود. او می‌گوید: در حوزه مشاوره نیز از سازمان بهزیستی استان، مجوز مرکز مشاوره خانواده «حمایت» را گرفتیم که خانواده زیر پوشش زندانی به صورت رایگان برای مشاوره تحصیلی و مشاوره خانواده و مشاوره ازدواج مراجعه می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->