سامسونگ، به صورت رایگان، صفحه نمایش گوشی‌هایی را که مشکل خط سبز دارند تعویض می‌کند شرکت فنلاندی گوشی اختصاصی خودش را خواهد داشت | HMD Pulse Pro به‌جای Nokia ارتش کره جنوبی احتمالا استفاده از آیفون را برای نیروهایش ممنوع کند «سیستم بادبان خورشیدی» ناسا چیست و چگونه کار می‌کند؟ + عکس مایکروسافت Phi-3-mini را معرفی کرد | یک مدل کوچک هوش مصنوعی که کارهای بزرگی می‌کند گوشی Galaxy Z Flip 6 هفت رنگ خواهد داشت سری iPhone 16 احتمالا دکمه فیزیکی نخواهد داشت استرالیا: X باید فیلم حمله سیدنی را حذف کند |‌ ماسک: به آن‌ها ربطی ندارد تصویر واقعی Google Pixel 8a را ببینید کیف پول تلگرام برای کاربران ایرانی مسدود شد | آیا امکان برداشت پول وجود دارد؟ محققان توانسته‌اند برای اولین‌بار یک اتم را با اشعه ایکس بررسی کنند استقبال از Fallout 76 بیشتر شده است | وقتی سریال به کمک بازی می‌آید نسخه هواداری پرچمدار سامسونگ کی عرضه می‌شود؟ | علاقه‌مندان Galaxy S24 FE، همچنان منتظر هلند هم فیسبوک را کنار می‌گذارد؟ گوشی Samsung Galaxy C55 خودنمایی کرد | میان‌رده‌ای که ادای پرچمدارها را درمی‌آورد تیک‌تاک: ممنوعیت فعالیت ما در آمریکا ناقض قوانین این کشور است هوش مصنوعی اپل کاملا روی دستگاه اجرا می‌شود و نیازی به اینترنت ندارد نقش هوش مصنوعی در بازی‌های المپیک پاریس ۲۰۲۴ | فناورانه‌ترین دوره مسابقات المپیک ابزار VASA-1 تصاویر را سخنگو می‌کند | خوب و بد هوش مصنوعی جدید مایکروسافت اختراع دوربینی که شعر می‌سراید | Poetry Camera، عکاس و شاعر بیش از ۱۰۰ شرکت تسهیلات تولید موبایل گرفته‌اند | اعتبارات درست هزینه شده‌اند؟
سرخط خبرها

تولید سیمان خوراکی از ضایعات مواد غذایی

  • کد خبر: ۱۱۲۳۶۸
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۸
تولید سیمان خوراکی از ضایعات مواد غذایی
محققان ژاپنی موفق شدند با استفاده از ضایعات مواد غذایی، سیمان خوراکی تولید کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان دانشگاه توکیو فناوری جدیدی را ابداع کرده اند که می‌تواند هر نوع ضایعات غذایی را به سیمان خوراکی تبدیل کند. این نوع سیمان برای مصارف ساختمانی کاربرد دارد و مقاومت کششی آن چهار برابر بتن معمولی است.

این ابتکار با تمایل به کاهش گرمایش جهانی آغاز شد، چون بیشتر مواد غذایی که به هدر می‌روند با انتشار گاز متان در جو در طی تجزیه، باعث گرمایش جهانی کمک می‌شوند. علاوه بر این، تولید سیمان تا ۸ درصد از انتشار دی اکسید کربن جهانی را تشکیل می‌دهد.

کسی که برای یافتن مواد پایداری که می‌توان از آن‌ها در تولید سیمان استفاده کرد، تحقیق کرد، یویا ساکای دانشیار علوم صنعتی بود.

در ابتدا، ساکای روشی را برای ساخت بتن با قرار دادن ذرات چوب در معرض فشار حرارتی ایجاد کرد. این فرآیند شامل سه مرحله بود: خشک کردن، پودر کردن و فشرده سازی. او از میکسر‌ها و کمپرسور‌های ساده استفاده کرد. اما بعداً ساکای به همراه شاگردش کوتا ماچیدا همین رویکرد را در مورد ضایعات مواد غذایی امتحان کردند.

تولید سیمان خوراکی از ضایعات مواد غذایی

در آزمایشات اولیه خود، آن‌ها مجبور بودند از پلاستیک استفاده کنند تا سیمان ضایعات غذایی به اندازه کافی کششی شود. با این حال، پس از ماه‌ها آزمایش، آن‌ها به سادگی با تنظیم دما و فشار مورد استفاده در فرآیند، به سیمان ضایعات غذایی خالص رسیدند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->