کربی : آمریکا در مورد رفح با اسرائیل در حال گفت و گو است حمله موشکی به کریات شمونا در فلسطین اشغالی (۳۰ فروردین ۱۴۰۳) وزیر خارجه ایران با دبیر کل سازمان ملل دیدار و گفتگو کرد + فیلم (۳۰ فروردین ۱۴۰۳) «عسقلان» و «سدیروت» زیر آتش حملات سنگین راکتی گردان‌های قدس (۳۰ فروردین ۱۴۰۳) ادامه عملیات حزب الله علیه اشغالگران در مرز‌های شمالی فلسطین اشغالی (۳۰ فروردین ۱۴۰۳) امیرعبداللهیان: این بار پاسخ ایران فوری و حداکثری خواهد بود سپاه ادعای آسیب نیروگاه دیمونا اسرائیل در حمله ایران را تکذیب کرد ارتش آمریکا هزاران موشک به اسرائیل ارسال کرد تظاهرات علیه نتانیاهو در سرزمین‌های اشغالی ادامه یافت + فیلم (۳۰ فروردین ۱۴۰۳) کشورهای غربیِ مخالف حمله ایران باید به اسرائیل بگویند: بس کن! امیرعبداللهیان: رژیم صهیونیستی از تکرار ماجراجویی نظامی علیه ایران دست بردارد | حمله کاملاً ضروری بود رییس جمهور: اگر رژیم صهیونیستی بازهم اشتباه کند، پاسخی پشیمان کننده می‌گیرد امنیت کامل در مراکز هسته‌ای کشور | اطلاعات لازم از مراکز هسته‌ای دشمن صهیونیستی در اختیار ماست + فیلم یارانه نقدی فروردین واریز شد (۳۰ فروردین ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: تسهیل امر زیارت، تکلیف مدیریت شهری در مشهد است | باید برای هر تدبیر شهری، پیوست فرهنگی تعریف کنید وزیر خارجه: بعد و قبل از عملیات وعده صادق به آمریکایی‌ها پیام دادیم مخالفت مجمع تشخیص مصلحت نظام با یک بند از برنامه هفتم توسعه نیازمندی ها! پرویز داوودی، معاون اول دولت نهم درگذشت + سوابق طرح گروه ۷ برای محدود کردن برنامه موشکی و پهپادی ایران محسنی اژه‌ای: اقدامات مسئولان قضایی باید در جهت تحکیم آرامش و امنیت مردم باشد
سرخط خبرها

دیوان کیفری بین‌الملل به پیگیری تحقیقات مستقل درباره جرایم احتمالی در افغانستان تاکید کرد

  • کد خبر: ۱۱۳۰۹۹
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۴
دیوان کیفری بین‌الملل به پیگیری تحقیقات مستقل درباره جرایم احتمالی در افغانستان تاکید کرد
کمیسیونر عالی حقوق بشر سازمان ملل گفت: دیوان کیفری بین‌الملل به پیگیری تحقیقات مستقل خود درباره جرایم بین‌المللی که ممکن است در افغانستان رخ داده باشد، ادامه می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «میچل باچله» کمیسیونر عالی شورای حقوق بشر سازمان ملل گفت: تحقیقات بر اساس چارچوب داخلی دیوان کیفری بین‌الملل ادامه خواهد یافت.

پنجاهمین جلسه حقوق بشر سازمان ملل ۱۳ ژوئن آغاز شده و تا هشتم ژوئیه ادامه دارد.

باچله همچنین گفت: ما نمی‌توانیم مردم افغانستان را فراموش کنیم. راه رسیدن به یک افغانستان صلح‌آمیز و با شکوه را نمی‌توان بدون اقدامات سازنده و مداوم از سوی مقام‌های دوفاکتو، بدون حمایت جامعه بین‌الملل و بدون حضور معنادار تمامی اقشار جامعه و سیاسیون این کشور و همچنین زنان و دختران پیمود.

سیمرا حمیدی، فعال عفو بین‌الملل در جنوب آسیا نیز نگرانی‌های خود را درباره تداوم استفاده از اقدامات سرکوبگرانه در افغانستان ابراز داشت و افزود: مقام‌های دوفاکتوی طالبان به استفاده از اقدامات سرکوبگرانه خود با پیامدهای مخربی که بر مردم کشور افغانستان می‌گذارد، ادامه می‌دهند. آنها آزادی بیان، برگزاری تجمعات و حق زندگی مردم را از آنها می‌گیرند. این روند تاثیری مخرب بر زندگی و حقوق زنان و دختران افغانستان دارد.

شهرزاد اکبر، رئیس سابق کمیسیون مستقل حقوق بشر افغانستان نیز گفت: حقوق زنان فقط مربوط به مساله حقوق بشر نیست. این یک مساله مربوط به امنیت ملی، منطقه‌ای و جهانی است که جهان باید به آن پاسخ دهد و راهی درست برایش بیابد.

فرستادگان ترکیه، عربستان، اتحادیه اروپا و جامعه بین‌الملل در این نشست نیز خوستار کمک‌های بیشتر برای افغانستان به منظور اجتناب از بحران گرسنگی در این کشور شدند.

نماینده ترکیه گفت: هنوز قحطی بزرگ و خطرناک و فروپاشی کامل سیستم در افغانستان وجود دارد.

این اظهارنظر در حالی مطرح شد که بسیاری از سازمان‌های حقوق بشری نگرانی خود را بابت اوضاع بشری در این کشور جنگ‌زده ابراز کرده‌اند؛ با این حال، طالبان افغانستان به صورت مداوم نقض حقوق بشر در این کشور را رد می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->