هکرها هر دقیقه در ۳۳۵۳ حساب کاربری رخنه می‌کنند خسارت ۹۰میلیارددلاری زلزلهٔ تایوان به صنعت تراشه‌سازی این کشور افشای جزئیاتی جدید از Samsung Galaxy Z Flip 6 و Samsung Galaxy Z Fold 6 ویدئو | گیم‌پلی بازی F1 24، تجربه فرمول یک شایعه‌سازی هوش مصنوعی: «سوپرمن مأمور ۰۰۷ خواهد بود» دستیار هوش مصنوعی در فیس‌بوک و اینستاگرام فعال شد | Meta AI در برابر ChatGPT حذف WhatsApp و Threads از اپ‌استور چین کنسول دستی بامزه و خلاقانه Playdate در سال گذشته ۱۵هزار بازی فروخته است شیائومی تلویزیون‌های جدید سری ردمی A را معرفی کرد + مشخصات و قیمت «بوستون داینامیکس» نسل جدید ربات انسان‌نمای «اطلس» را معرفی کرد + ویدئو اندروید ۱۵ برای افزایش امنیت گوشی، اپلیکیشن‌های مشکوک را قرنطینه می‌کند شیائومی ۱۵ با چه پردازنده‌ای عرضه می‌شود؟ ویژگی‌های جدید گوگل مپس برای حمایت از محیط‌زیست عادت شستن دهان بعد از مسواک‌زدن را کنار بگذارید «اطلس»، مشهورترین و چابک‌ترین ربات شرکت «بوستون داینامیکس»، بازنشسته شد + ویدئو Menteebot، ربات انسان‌نمایی با هوش مصنوعی که می‌توانید با زبان طبیعی هدایتش کنید + ویدئو قابلیت همگام‌سازی گروهی تب‌ها به نسخه‌ موبایل گوگل‌کروم اضافه می‌شود واکنش عیسی زارع‌پور به معامله همراه‌اول و دیجی‌کالا کدام بانک‌های ایرانی پرداخت با موبایل یا NFC را فعال کرده‌اند؟ آموزش‌های کاربردی که‌  می‌توانیم با  آن اینترنت را  برای فرزندانمان امن کنیم معرفی بازی «بابالنگ‌دراز» Daddy Long Legs (اندروید و IOS) + دانلود
سرخط خبرها

فراخوان عمومی ناسا برای پاسخ به یک سوال

  • کد خبر: ۱۱۵۴۰۰
  • ۱۳ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۵
  • ۲
فراخوان عمومی ناسا برای پاسخ به یک سوال
ناسا اخیرا به این نتیجه رسیده که جهت جستجوی نشانه‌های حیات در مریخ به حفاری‌های عمیق‌تری نیاز دارد، با این وجود اسرار سیاره سرخ به همین مورد ختم نمی‌شود و ظاهرا ناسا قصد دارد جهت یافتن پاسخ یکی از معماهای این سیاره یعنی «پیدا کردن ابر» از عموم مردم کمک بگیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، این آژانس فضایی با انتشار یک پست از عموم مردم درخواست کرده تا به پروژه «ابریابی در مریخ» بپیوندند. ناسا امیدوار است با کمک مردم از سراسر دنیا پاسخ یکی از پرسش‌هایی که مدت‌هاست فکر دانشمندان را به خود مشغول کرده را بیابد: چه عاملی موجب شکل‌گیری ابر در آسمان مریخ می‌شود؟

اما شما چطور می‌توانید در این پروژه به ناسا کمک کنید؟ برای پاسخ به این سوال باید بگوییم که ناسا ۱۶ سال اخیر را مشغول جمع‌آوری داده با «مدارگرد شناسایی مریخ» (MRO) بوده است. حالا این حجم عظیم از داده‌ها که در پلتفرم زونیورس در دسترس همگان قرار گرفته، نیازمند بررسی است.

فراخوان عمومی ناسا برای پاسخ به یک سوال
نمونه‌ای از داده‌های فروسرخ جمع‌آوری شده توسط مدارگرد شناسایی مریخ


ناسا در این پروژه چه اهدافی را دنبال می‌کند؟
گفتنی است که داده‌های جمع‌آوری شده توسط MRO در قالب نور فروسرخ بوده‌اند؛ طیفی که با چشم انسان قابل مشاهده نیست. ناسا در پروژه مذکور از مردم می‌خواهد تا در این داده‌های فروسرخ به دنبال نشانه‌هایی از ابر‌ها در جو مریخ باشند.

یافتن ابر‌های مریخی که در داده‌های MRO به شکلی طاق مانند قابل مشاهده هستند، به دانشمندان امکان می‌دهد تا یکی از اسرار قدیمی مریخ را حل کنند.

البته ناسا تلاش کرده تا با دستکاری الگوریتم‌ها ابر‌های موجود در داده‌های MRO را بیابد، اما به گفته آن‌ها اتکا به قوه دیداری انسان در این زمینه قابل اطمینان‌تر خواهد بود.

بسیاری بر این عقیده هستند که مریخ زمانی سیاره‌ای قابل سکونت بوده و سطح این همسایه ما که اکنون تنها حاوی خاک و سنگ است، زمانی پوشیده از دریاچه و رودخانه بوده است. پس از گذشت سال‌ها، مریخ‌نورد «کنجکاوی» ناسا با یافتن سنگ‌هایی ظاهرا این فرضیه‌ها را تایید می‌کند.

به گفته ناسا،  ۲ مدل ابر در مریخ شکل می‌گیرد. نوع اول ابر‌های آب منجمد هستند که در زمین هم دیده می‌شوند. نوع دوم نیز ابر‌های تشکیل شده از دی‌اکسید کربن هستند که حالتی مانند یخ خشک دارند. این ابر‌ها مشخصا تنها زمانی شکل می‌گیرند که دمای سطح مریخ تا میزان انجماد پایین آمده باشد.

ناسا در نهایت امیدوار است از طریق این پروژه عمومی درک کند که ابر‌های مریخی کجا و چه زمانی شکل می‌گیرند و همچنین در صدد آن است تا اطلاعات بیشتری را در خصوص جو میانی این سیاره کسب کند. علاوه بر این موارد، پروژه مذکور برای آگاهی از علل رقیق شدن جو سیاره سرخ نیز مفید خواهد بود.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ممدباقری
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۰۸ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۷
0
0
جوینده یابندست
داود اصغرزاده
Brazil
۲۳:۴۱ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۳
0
0
من میتوانم با سیستمی که خیلی هم ساده است بدون موشک و سفینه البته با تجهیزات فضا نوردی شما و هر چیزی که برای کاوش لازم دارید را به مریخ برسانم که مکانیسم و کارکرد این سیستم را در تعامل بعدی توضیح میدهم
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->