معرفی بازی level devil (اندروید و IOS) + دانلود «بله» دچار اختلال شد نسخه‌ ARM کروم منتشر شد آیفون ۱۶ پرو در یک رنگ جدید عرضه خواهد شد انتقاد هیات نظارت متا از ممنوعیت استفاده از واژه «شهید» در فیسبوک و اینستاگرام از گلکسی‌واچ‌های آینده چه می‌دانیم؟ | انتشار جزئیاتی جدید GTA دیرتر بیاید، Xbox بیشتر می‌فروشد! سقوط آزاد بوئینگ! | مدیرعامل شرکت استعفا می‌دهد سم آلتمن سراغ هالیوود رفت | «از Sora استفاده کنید» قیمت گوشی جدید و اقتصادی شیائومی در بازار | A3 چقدر معامله می‌شود؟ + جدول چین مایکروسافت و اینتل را دور می‌اندازد! تأثیر تاکتیک‌های اپل در ناکامی رقبا | آیفون کاربران خود را وابسته می‌کند صفحه اصلی آیفون تغییر می‌کند | در انتظار به‌روزرسانی بزرگ ارتقای ۶ پله‌ای رتبه ایران در شاخص جهانی ارتباطات از کنسول دستی ایکس باکس چه می‌دانیم؟ از نسخهٔ جدید زمین رونمایی شد! | Earth-2 چیست؟ دانشمندان موفق به حذف ویروس HIV از سلول های آلوده شده‌اند سفره هفت‌سین یاسمین مقبلی در فضا + تصاویر لوگوی گوگل نوروزی شد سه‌شنبه ۲۹ اسفند آخرین مهلت ثبت نام اینترنت رایگان دولت امکان ردیابی گوشی‌های خاموش فراهم شد | جزئیاتی درباره یک سیستم‌عامل جدید
سرخط خبرها

دانشمندان چطور می‌توانند ثابت کنند ما در یک دنیای شبیه‌سازی‌شده زندگی می‌کنیم؟

  • کد خبر: ۱۳۸۱۶۴
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۲
دانشمندان چطور می‌توانند ثابت کنند ما در یک دنیای شبیه‌سازی‌شده زندگی می‌کنیم؟
تئوری شبیه‌سازی (simulation theory) باوری قدیمی است که می‌گوید همه چیزهایی که می‌دانیم و دوست داریم بخشی از یک شبیه‌سازی کامپیوتری هستند. اما اگر نظریه شبیه‌سازی درست باشد، چگونه چنین چیزی را می‌‎توانیم ثابت می‌کنیم؟

شهرآرانیوز - تئوری شبیه‌سازی (simulation theory) باوری قدیمی است که می‌گوید همه چیزهایی که می‌دانیم و دوست داریم بخشی از یک شبیه‌سازی کامپیوتری هستند. این نظریه بر همه چیزهایی متکی است که می‌دانیم بخشی از یک دنیای مجازی پیشرفته هستند: اینکه جهان ما یک هولوگرام است. اکنون، یک فیزیکدان نظری می‌خواهد آن نظریه را آزمایش کند و امیدوار است ثابت کند که واقعیت دارد یا نه.

براساس گزارش سایت theconversation ملوین ووپسون، مدرس ارشد فیزیک در دانشگاه پورتسموث، می‌گوید یک باور رایج این است که جهان ما -از ابتدا تا انتها- یک شبیه‌سازی است. این نظریه فرض می‌کند که همه چیز در نتیجه الگوریتم‌ها و معادلات کامپیوتری اتفاق می‌افتد.

اگرچه این نظریه ممکن است دیوانه‌وار به نظر برسد، اما درواقع در علم فیزیک اطلاعات بررسی می‌شود. این علم نشان می‌دهد که فضا-زمان و ماده پدیده‌های اساسی نیستند، بلکه فقط تکه‌هایی از اطلاعات هستند که دنیای فیزیکی ما را می‌سازند. در نظریه شبیه‌سازی، این اطلاعات دلیل آن چیزی است که ما درک می‌کنیم.

این نظریه که نه‌تنها جهان فیزیکی، بلکه چیزهایی مانند دما، درک ما از جهان اطراف و غیره را نیز شامل می‌شود، حداقل از دهه ۱۹۸۰وجود داشته است؛ زمانی که جان آرچیبالد پیشنهاد کرد که جهان اساساً اطلاعات است. اگر نظریه شبیه‌سازی درست باشد، چگونه چنین چیزی را ثابت می‌کنیم؟

به گفته ووپسون، یکی از آزمایش‌هایی که می‌توانیم انجام دهیم جستجوی نوع پنجم ماده است. این نوع پنجم همان چیزی است که ووپسون می‌گوید تکه‌های اطلاعاتی واقعیت ما را تشکیل می‌دهند. برخی می‌گویند دانشمندان قبلاً این نظریه را در سال ۲۰۱۷رد کرده‌اند. اما نظریه شبیه‌سازی در آن زمان به طور کامل رد نشده بود.

علاوه بر این، ووپسون پیشنهاد می‌کند که می‌توانیم به دنبال خطاهای محاسباتی باشیم که در طول زمان ایجاد می‌شوند. خطاهایی که می‌توانند به احتمال واقعی‌بودن نظریه شبیه‌سازی کمک کنند.

نظریه شبیه‌سازی بحثی طولانی و پیجیده است، اما اگر دانشمندانی که در فیزیک اطلاعات کار می‌کنند بتوانند چنین چیزی را ثابت کنند، نحوه نگرش ما به جهان به طور کامل تغییر می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->