بنزین سوپر امروز در کدام جایگاه‌های مشهد توزیع می‌شود؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) امتیاز ۶۰۰ میلیون تومانی برای دارندگان کارت ملی! نمک‌هایی که کاش نم نمک کم شوند! دلار وارد کانال ۶۲ هزار تومان شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) اختصاص بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی افزایش ۴۸ درصدی واردات قهوه به کشور زمان برگزاری مزایده جدید شمش طلا اعلام شد+ جزئیات متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور مسیر دسترسی کشاورزان به یافته‌های علمی شرکت‌های دانش‌بنیان تسهیل می‌شود بازگشت دلار به کانال ۶۲ هزار تومان در بازار آزاد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) معاون وزیر جهاد کشاورزی: خراسان رضوی می تواند پایلوت تولید نان کامل باشد + فیلم قیمت طلا و سکه در بازار امروز مشهد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) | نرخ طلا ثابت ماند نقش قانون‌گذاری و نظارت بسیار ضعیف در حوزه ایمنی و بهداشت کار آخرین وضعیت اجاره خانه در مشهد | سهم اجاره در سبد هزینه خانوار بیشتر شده است تزریق ۵ هزار میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی شناسه «یکتا» چیست؟ + نحوه تبدیل پروانه‌کسب کاغذی به الکترونیکی گوشت آفریقایی و تانزانیایی به ایران وارد می شود اجاره مسکن در منطقه طلاب مشهد چقدر نقدینگی لازم دارد؟ | تعدد فایل‌های کمتر از ۱۰۰ متر (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) عراق، اصلی‌ترین مقصد صادرات مرغ منجمد ایرانی ورق در بازار خودرو برگشت؛ قیمت‌ها صعودی شد | آخرین قیمت پژو، سمند، ساینا، شاهین، دنا و تارا (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) وزیر کار: مسکن، معیشت، اشتغال و دستمزد مهمترین دغدغه‌های جامعه کارگری است هفته کارگر رسید، تکلیف دستمزد کارگران مشخص نشد قیمت محصولات سایپا و ایران‌خودرو در بازار امروز | رقابت تارا و ۲۰۷ در مسیر گرانی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) قیمت روغن مایع در بازار + جدول (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) هشدار برای خریدوفروش طلای عیارپایین و بدل‌اندازی به‌جای طلا در بستر سایت‌ها
سرخط خبرها

وقتی قیمت کباب، دل را کباب می‌کند

  • کد خبر: ۱۶۵۹۵۸
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۰
وقتی قیمت کباب، دل را کباب می‌کند
رسانه‌ها نوشتند که کباب ۲۵ درصد گران‌تر شده است.

رسانه‌ها نوشتند که کباب ۲۵ درصد گران‌تر شده است.

یک چلوکبابی سابق: می‌شد علاوه بر گوسفند و گاو از گوشت حیوانات دیگری هم استفاده کرد. من این کار را قبلا کرده ام، با مهارت آشپز این قدر هم خوشمزه بود که مشتری‌ها انگشتان خودشان را هم می‌خوردند. ولی آخر سر چند تا حسود اطلاع دادند که من از گوشت یک حیوان زحمت کش استفاده می‌کنم.

یک مغر متفکر: من بهشان حق می‌دهم. کباب درست کردن خیلی سخت است. باید مواظب باشی نه سیخ بسوزد، نه کباب. ولی آخرسر می‌بینی عه! همه گوجه‌ها سوختند. با توجه به سختی کار، افزایش قیمتش کاملا منطقی است.

یک انسان متفاوت: من از وقتی یادم می‌آید توی سفره مان کباب داشتیم و دوغ و پیاز. چه صبحانه، چه ناهار، چه شام. البته فقط سفره مان عکس این‌ها را داشت وگرنه خودمان که آب دوغ خیار می‌خوردیم.

یک فیلسوف: البته اینکه قیمتش گران‌تر شد، زیاد هم بد نشد. اگر افزایش قیمت نداشت الان این دغدغه را داشتیم که چطور گوشت گاو و گوسفند گران شد، ولی کباب‌ها قیمتش بیشتر نشد.

یک مسئول: مردم نگران نباشند. همه این‌ها یک بازی است. بازی پول بیار، کباب ببر!

یک انسان مثبت اندیش: البته ۲۵ درصد هم زیاد نیست. مخصوصا وقتی که بیشتر اجناس قیمتشان دوسه برابر شده است.

یک شرکت دانش بنیان: قرار است از یک استارت آپ حمایت کنیم که در آن بوی کباب را مثل هوای توی چیپس بسته بندی می‌کنند و می‌فروشند تا کسانی که به خود کباب دسترسی مستقیم ندارند، به بوی آن دسترسی داشته باشند.

یک کباب خور سابق: من چند سال پیش وقتی دیدم کباب از سیخی ۳ هزار تومان بیشتر شد، کباب را ترک کردم و الان پنج سال است که پاک پاک و دور از کبابم.

یک نفر کبابی با قدرت دیدن قسمت پر لیوان: البته زیاد هم بد نیست. این قدر مشتری هایمان کم شدند که میز و صندلی‌هایی که چند ماه پیش خریدیم مثل روز اولشان نو ماندند.

یک نفر از زیر خط فقر: از ما که گذشت برویم کباب بخوریم، ولی به تمام کسانی که امکان ورود به کبابی را دارند توصیه می‌کنم کبابشان را با آب نارنج، لیمو و سالاد و سبزیجات تازه میل کنند، چون به جذب بهتر ویتامین c، هنگام کباب خوردن کمک می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->