صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

«توس» ۴۰ هکتار سبزتر می‌شود

  • کد خبر: ۱۰۱۶۰۱
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۴
مجید طهوریان عسکری، رئیس کمیسیون ویژه توسعه و بهسازی توس گفت: با اجرای این پروژه فضای سبزی بکر به مساحت ۴۰ هکتار در قطاع روبه روی هارونیه به مجموعه آرامگاه فردوسی افزوده خواهد شد.

امیررضا وثوقی | شهرآرانیوز؛ در سال‌های اخیر توسعه آرامگاه فردوسی و فضا‌های سبز متصل به مقبره این شاعر نام دار یکی از محور‌های مهم برنامه مدیریت شهری برای توسعه و بهسازی منطقه توس بوده است؛ موضوعی که همچنان در اولویت رویکرد شورای شهر و مدیران شهری دنبال می‌شود و می‌تواند نقشی بی بدیل در تحولات آینده این منطقه داشته است. در همین راستا رئیس کمیسیون ویژه توسعه و بهسازی توس با اشاره به اهمیت توسعه فضای سبز در منطقه توس به ویژه در مجاورت آرامگاه فردوسی از ابلاغ احداث «پردیس فردوسی» در منطقه از سوی وزارت میراث فرهنگی به استان خبر داد و گفت: با اجرای این پروژه فضای سبزی بکر به مساحت ۴۰ هکتار در قطاع روبه روی هارونیه به مجموعه آرامگاه فردوسی افزوده خواهد شد.

مجید طهوریان عسکری با اشاره به اینکه ۶ تا هشت هکتار فضای سبز پیش از این با عنوان «جلوخان فردوسی» در منطقه توس به بهره برداری رسیده بود، افزود: اجرای پردیس فردوسی مصوب شده است و تعیین اعتبارات آن باید در دستورکار شورای شهر و شهرداری قرار بگیرد تا در اعتبارات سال ۱۴۰۱ یا سال ۱۴۰۲ گنجانده شود و امیدواریم به زودی شاهد اجرای این پروژه در منطقه توس باشیم.

عضو شورای شهر مشهد همچنین با اشاره به هفته درخت کاری گفت: درخت کاری یکی از موضوعات مهم در آیین و سنت هویتی مردم ایران کهن و توصیه شده در اسلام به عنوان صدقه جاری است.

در همین راستا با توجه به فرارسیدن این مناسبت و ذکر نام بیش از ۱۰۰ گونه گیاهی و درخت بومی از جمله سرو در شاهنامه که نشان از اهمیت توجه به موضوع درخت و درخت کاری دارد، مراسمی با مشارکت مجموعه میراث فرهنگی در آرامگاه فردوسی برگزار شد که در بخشی از آن برخی از اعضای شورای شهر مشهد در داخل آرامگاه فردوسی به غرس درخت پرداختند.

طهوریان عسکری با اشاره به اینکه در فضای مجاور آرامگاه فردوسی مجموعه‌ای با عنوان «مقبره الشعرای فردوسی» وجود دارد، اظهار کرد: در این مکان شعرای تاریخی و چیره دست زبان و ادبیات فارسی مدفون هستند.

از شخصیت‌های برجسته ادبیات فارسی در این مکان می‌توان به استاد کمال اشاره کرد؛ فردی که رهبرمعظم انقلاب اسلامی در وصفش او را «کمال ما» یاد می‌کند که نشان از قرابت کلامی بین ادبیات فارسی و ادبیات انقلاب اسلامی دارد. وی ادامه داد: همچنین به یاد این شعرای کهن خطه توس چند درخت در مقبره الشعرا غرس شد که امیدواریم این سنت به احیا و آبادانی توس کمک کند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.