صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

۷۰ فعال گردشگری از داروغه تا ده سرخ

  • کد خبر: ۱۹۸۷
  • ۲۶ تير ۱۳۹۸ - ۰۷:۵۱

رَزان| جشنواره ملی گردشگری احمدآباد، که روز یکشنبه حرکت خود را از مشهد آغاز کرده بود، امروز به کار خود پایان می دهد. به گزارش شهرآرا مراسم اختتامیه این جشنواره عصر امروز در روستای دهسرخ برگزار می شود. این جشنواره که با هدف معرفی ظرفیت های گردشگری بخش احمدآباد مشهد تدارک دیده شده بود، یکشنبه شب در خانه داروغه مشهد افتتاح شد.
در مراسم افتتاحیه این جشنواره در خانه داروغه، نرگس شالچیان، مدیر گردشگری و زیارت شهرداری مشهد، با اشاره به تعداد زیاد بناهای مذهبی، تاریخی و فضاهای طبیعی در مشهد و اطراف آن گفت: وجود 40 خانه تاریخی ثبت شده و اماکن متعدد تاریخی و مذهبی و همچنین وجود بیمارستان ها و مراکز درمانی متعدد در مشهد در کنار روستاهای با طبیعت زیبا در اطراف این شهر نشان دهنده
ظرفیت بسیار ویژه مشهد در پذیرایی از گونه های مختلف گردشگران مذهبی، درمانی، تاریخی، ادبی، طبیعی و... است.
در این روز فعالان گردشگری از سراسر ایران، ضمن زیارت حرم مطهر امام رضا(ع) در روز میلاد با سعادت ایشان، از آرامگاه فردوسی و بوستان کوهسنگی مشهد نیز بازدید کردند. آنان پس از شرکت در مراسم افتتاحیه رسمی جشنواره با حضور مدیر گردشگری و زیارت شهرداری مشهد و جمعی از مسئولان گردشگری شهر در خانه داروغه، راهی روستای پیوه ژن واقع در بخش احمدآباد مشهد شدند. بازدید از نمایشگاه صنایع دستی بخش احمدآباد در روستای پیوه ژن و شرکت در جشنواره گیلاس برنامه روز دوم فعالان گردشگری استان های مختلف از سراسر ایران بود. رباط و آتشکده بازه حور، کارخانه ایران خودرو، غار و قلعه تاریخی، غارهای نمک، مزرعه شترمرغ، چشمه معدنی گراب، روستای دهسرخ از دیگر ظرفیت های گردشگری این بخش بود که راهنمایان گردشگری و نمایندگان آژانس های مسافرتی سراسر ایران از آن بازدید کردند.سمیه محمودی، دبیر جشنواره ملی احمد اباد، آشنایی فعالان گردشگری با ظرفیت های تاریخی و طبیعی جاده ابریشم و مسیر ولایت را هدف این جشنواره بیان کرد و گفت: معمولا تورهایی که به مشهد می آیند، بازدید و صرف غذا در طرقبه و شاندیز را در برنامه خود می گنجانند، به همین دلیل ما معمولا شاهد ترافیک سرسام آوری در بولوار وکیل آباد و جاده منتهی به طرقبه و شاندیز هستیم. او معرفی ظرفیت های بخش احمدآباد به فعالان گردشگری و کاهش ترافیک طرقبه و شاندیز را مهم ترین هدف این جشنواره دانست و افزود: ما معتقدیم بخش احمدآباد مشهد با ظرفیت های تاریخی و طبیعی فراوانی که دارد، تا کنون آن طور که باید مورد توجه آژانس ها و راهنمایان گردشگری قرار نگرفته است، به همین دلیل با دعوت از 70 نفر از فعالان گردشگری هر استان، تلاش کردیم جاذبه های این بخش را به آنان معرفی کنیم تا در ادامه شاهد برگزاری تورهای بیشتری در این بخش باشیم. طی کردن چهل وپنج دقیقه ای مسافت پنجاه کیلومتری در جاده اتوبان مشهد تا بخش احمدآباد مزیت مهمی است که محمودی با تأکید بر آن اظهار می کند: ترافیک طرقبه و شاندیز گاه حتی 3 ساعت از وقت گردشگران را می گیرد حال آنکه مسیر مشهد تا بخش احمدآباد جاده ای اتوبان و بدون ترافیک است که چهل وپنج دقیقه ای گردشگران را به مقصد می رساند.گفتنی است این جشنواره به همت کمیسیون گردشگری، سرمایه گذاری و صنایع دستی خانه صنعت، معدن و تجارت و با همکاری نهاد های متعددی همچون: شهرداری مشهد، اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی، بخشداری احمدآباد و... برگزار شد.بازدید از ظرفیت های گردشگری کمتر شناخته شده مشهد، به نظر یکی از بخش های مغفول مانده این جشنواره بود، که به دلیل اولویت معرفی جاذبه های بخش احمدآباد در فهرست برنامه های این جشنواره جای نگرفت..

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.