صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

کارشناس مسئول امور قارچ‌های خوراکی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: رتبه نخست کشور در تولید قارچ‌های خاص مانند شیتاکه و یال شیر و شاه‌صدف از آنِ این استان است.

هایده وحیدآفاق در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز با اعلام این خبر، اظهار کرد: سالانه ۱۲ هزار تن قارچ خوراکی در خراسان رضوی تولید می‌شود که این میزان تولید از نظر تولید قارچ دکمه‌ای رتبه چهارم و از حیث تولید سایر قارچ‌های خوراکی خاص رتبه نخست کشور را به نام این استان زده است.

وی گفت: ۹۹ درصد میزان تولید قارچ در استان را قارچ دکمه‌ای تشکیل می‌دهد.

این کارشناس مسئول بیان کرد: هم‌اکنون ۲۸۸ واحد صنعتی و غیرصنعتی پرورش و تولید قارچ خوراکی در استان فعالیت دارند که برای هزار و ۳۰۰ نفر ایجاد اشتغال کرده است.

وی بدون اشاره به میزان سرانه مصرف قارچ در استان گفت: طبق آخرین آمار موجود میزان سرانه مصرف قارچ در کشور ۲.۲ کیلوگرم است که باتوجه به ارزش غذایی بالای شناخته شده این محصول و امکان تامین بخش قابل قبولی از نیاز‌های بدن مانند پروتنین، مواد معدنی و ویتامین‌ها این انتظار می‌رود که شاهد افزایش مصرف در مردم باشیم.

آفاق قارچ‌های خوراکی را دارای فیبر رژیمی، ترکیبات آنتی اکسیدان قوی و در نهایت تقویت کننده سیستم ایمنی بدن دانست که همین امر اهمیت ترویج مصرف در میان مردم را نشان می‌دهد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.