صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا، داروی ضد ویروس کرونای وزارت بهداشت را تأییدشده این کمیته ندانست.

گروه جامعه شهرآرانیوز | عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا، داروی ضد ویروس کرونای وزارت بهداشت را تأییدشده این کمیته ندانست.


دکتر مینو محرز ادامه داد: تأیید هرگونه داروی مربوط به درمان کرونا باید ابتدا در کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا بررسی شود و سپس برای تولید و اطلاع‌رسانی آن اقدام شود. دارویی که به‌تازگی تأییدیه کمیسیون سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت را گرفته است، ما را شوکه کرد.


وی افزود: دارو‌های گیاهی‌ای هم که وزارت بهداشت مجوز آن را داده است، بدون اطلاع ما بود و اگر این دارو‌ها اثربخشی‌ای نداشته باشد، آبروی طب سنتی هم می‌رود و این به‌هیچ‌وجه شایسته نیست.

 


بیشتر بخوانید:

اسامی ۴ داروی گیاهی کرونا اعلام شد + جزئیات

داروی درمان کرونا تاییدیه وزارت بهداشت گرفت



محرز با اشاره به مسیر تأیید یک دارو برای درمان چنین ویروسی خاطرنشان کرد: این ویروس و ابعاد آن جدید است و با آنکه کمیته علمی در ۹ ماه گذشته مطالعات گسترده‌ای را آغاز کرده است، همچنان به کار علمی مداوم برای رسیدن به حداقل درمان نیاز داریم.


عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به روند روبه‌رشد کرونا در ایران گفت: قدرت سرایت ویروس کنونی کووید ۱۹ از خردادماه امسال روند صعودی پیدا کرد و بیشتر شد. تجمعات به افزایش ابتلا کمک کرد و اکنون نیز شاهد تجمعات، رفت‌وآمد‌های خانوادگی و حضور گسترده در اجتماع هستیم و همین دلایل برای افزایش ابتلا و مرگ‌ومیر کافی است.


دکتر محرز جلوگیری از تجمعات را یگانه راهکار کنونی دانست و گفت: مصوبه جدید ستاد ملی مبنی‌بر تعطیلی اصناف از ساعت ۱۸، کارایی چندانی ندارد، زیرا تجمعات صبح و ترافیک جمعیت تا پیش از ساعت ۱۸ بسیار زیاد است و حتی امکان دارد نتیجه کار برعکس شود؛ بنابراین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که با این بیماری درگیر هستند، از رئیس جمهور خواسته‌اند کشور دست‌کم ۲ هفته تعطیل شود تا اندکی از فشار و سیر صعودی ابتلا کاسته شود.


وی عملکرد مردم را در کاهش روند ابتلا مهم دانست و گفت: دولت و مردم باید باهم تعامل داشته باشند و این‌گونه نیست که هریک از این ۲ عنصر به‌تن‌هایی از پس ویروس کرونا برآید. تجربه عید نوروز و قرنطینه آن زمان ثابت کرد می‌توان کرونا را کاهش داد، اما در ماه‌های پس از عید، این اتفاق کم‌رنگ‌تر شد و اکنون می‌بینیم بیمارستان‌ها تختی برای پذیرش ندارند.

 
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۲۰:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۵
هریک از این ۲ عنصر به‌تن‌هایی از پس