صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

۱۲۰ دانشجوی پرستاری در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های دانشگاهی بکارگیری شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۱۰۰ دانشجوی پرستاری و ۲۰ دانشجوی اتاق عمل جهت خمت‌رسانی بیشتر و بهتر به بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های دانشگاهی بکارگیری شدند.

دکتر امیررضا صالح‌مقدم، اظهار کرد: در راستای ارائه مراقبت‌های مناسب برای بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در موج چهارم بحران کرونا بیش از ۶۰ مرکز مشاوره خدمات پرستاری و مراقبت درمنزل دارای مجوز قانونی فعال هستند و این مراکز خدمات پرستاری موردنیاز بیماران کرونا را در منزل با رعایت تعرفه‌‎های دولتی ارائه می‌کنند.

وی افزود: نوع خدمات پرستاری در منزل متناسب با دستور پزشکی صادر شده نظیر دارو‌های خوراکی و تزریقی و اکسیژن‌تراپی بوده و ارائه این خدمات توسط مراکز تأیید شده و در راستای انجام کمک‌های استاندارد و علمی به بیماران انجام می‌شود، اقدامی که از مراجعه غیرضروری به بیمارستان جلوگیری می‌کند.

مدیر امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در موج چهارم بحران کرونا از ظرفیت نیرو‌های پرستاری، کمک‌پرستاری و خدماتی مراکز درمانی غیردانشگاهی در بیمارستان‌های دانشگاهی برخوردار شدیم، خاطرنشان کرد: حوزه مدیریت پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با همکاری برخی از بیمارستان‌های غیردانشگاهی تعداد ۷۰ نفر از پرسنل پرستاری، کمک پرستاری و خدماتی در اختیار بخش‌های کرونای بیمارستان‌های دانشگاهی قرار داده شده‌اند تا امکان ارائه خدمات پرستاری مناسب بیش از پیش فراهم شود.

دکتر صالح‌مقدم اضافه کرد: همچنین تعداد ۱۲۰ دانشجوی ترم آخر پرستاری و اتاق عمل شامل ۱۰۰ دانشجوی پرستاری و ۲۰ دانشجوی اتاق عمل، با همکاری دانشکده پرستاری و مامایی مشهد در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های دانشگاهی به‌کارگیری شدند تا ساعات موظف آموزشی خود را در این بخش‌ها سپری کرده و فرصتی برای کمک بهتر به بیماران فراهم شود.

وی با اشاره به اینکه از پرستاران با تجربه بخش مراقبت ویژه (ICU) به عنوان اعضای فعال تیم تنفسی بیمارستان استفاده شده تا هر روز همه بیماران کرونایی نیازمند به اکسیژن‌تراپی کنترل شده و استاندارد آن رعایت شود، این امر کمک شایانی در جهت عدم بدحال شدن بیمار و پیشگیری از مرگ‌های کرونایی دارد.

مدیر امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد تأکید کرد: بیش از ۴ هزار کادر پرستاری در بخش‌های کرونای بیمارستان‌های دانشگاهی حاضر هستند و تعداد قابل توجهی از پرستاران بخش خصوصی هم در بیمارستان‌های غیردانشگاهی به بیماران کرونایی ارائه خدمت می‌نمایند.

منبع: وبدا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.