صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

محمد صادق معتمدیان در جریان بازدید از پروژه باغ موزه دفاع مقدس مشهد افزود: باید برای مستندسازی خاطرات پیش کسوتان دفاع مقدس عجله کنیم تا این خاطرات به عنوان سرمایه‌ای تمام نشدنی برای نسل‌های آینده ثبت و ضبط شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از ایرنا، استاندار خراسان ر ضوی گفت: باتوجه به اینکه بیش از ۳ دهه از پایان دفاع مقدس می‌گذرد و به مرور شاهد از دست‌دادن جمعی از پیش کسوتان دفاع مقدس هستیم، باید برای مستندسازی گنجینه خاطرات شفاهی این  پیش کسوتان وارد عمل شویم.


محمد صادق معتمدیان در جریان بازدید از پروژه باغ موزه دفاع مقدس مشهد افزود: باید برای مستندسازی خاطرات پیش کسوتان دفاع مقدس عجله کنیم تا این خاطرات به عنوان سرمایه‌ای تمام نشدنی برای نسل‌های آینده ثبت و ضبط شود.


وی با تأکید بر لزوم توجه ویژه به پیش کسوتان دفاع مقدس، نقش یگان‌های رزمی خراسان را در ۸ سال جهاد حق علیه باطل تأثیرگذار خواند و ادامه داد: یگان‌های رزمی خراسان در دفاع مقدس نقشی بی بدیل داشتند که باید با احداث مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس از یک سو و ثبت خاطرات پیش کسوتان خراسانی دفاع مقدس از سوی دیگر، برای ماندگارکردن این نقش اثرگذار اقدام کنیم.


ساخت موزه دفاع‌مقدس استان در ایستگاه پایانی

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی نیز گفت: عمده عملیات اجرایی موزه دفاع مقدس استان بر پروژه محوطه سازی متمرکز شده است و طبق برنامه ریزی‌های میدانی، محوطه سازی آن در هفته دفاع مقدس امسال به پایان خواهد رسید.


سردار سرتیپ دوم پاسدار حسینعلی یوسفعلی‌زاده افزود: بیش از ۶۰۰ پیش کسوت دفاع مقدس استان در شهرستان‌های مختلف تجربیاتشان را در اختیار جوانان «آتش به اختیار» قرار می‌دهند و تاکنون برکات فراوانی از این همکاری مخلصانه و بی چشمداشت به دست آمده است.


وی ادامه داد: اکنون که کتابخانه و مرکز اسناد دفاع‌مقدس استان به بهره برداری رسیده است و موزه دفاع مقدس نیز در مراحل پایانی قرار دارد، این نیاز احساس می‌شود که به موضوع نگهداری و مدیریت این مراکز فرهنگی به صورت ویژه توجه شود تا به موازات بهره برداری از پروژه ها، شاهد دست‌یابی به نتیجه گیری‌های مطلوب فرهنگی و محتوایی از این مرکز نیز باشیم.


مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان همچنین در جریان بازدید نمایندگان مجلس از پروژه دردست ساخت مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس در مشهد گفت: طبق برآورد‌ها بیش از ۲۵۰۰ مدخل برای تألیف دانشنامه دفاع مقدس خراسان‌رضوی تعریف شده که لازم است ۳۰جلد به این اثر فاخر اختصاص یابد.


وی افزود: پس از بهره برداری از ساختمان مرکز اسناد دفاع مقدس به عنوان مرحله نخست مرکز فرهنگی، عملیات ساخت این پروژه بزرگ در ۵ عرصه مشتمل بر ساختمان مقاومت اسلامی، تالار همایش ها، ساختمان اداری، موتورخانه و محوطه سازی به صورت هم زمان در دست اجرا قرار می‌گیرد و امیدواریم در تعامل با مسئولان منطقه‌ای و شهرستانی، ساخت و تجهیز این پروژه با سرعت بیشتری پیگیری شود؛ ضمن اینکه حمایت‌های مسئولان استانی و منطقه‌ای در تکمیل یادمان‌های شهدای گمنام در برخی نقاط استان ضروری است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.