خرید ملک ورثه‌ای چه دردسرهایی دارد؟ رییس کمیته امداد: ۳۰۰ هزار میلیارد ریال وام اشتغال به مددجویان داده می‌شود قتل اشتباهی در جنوب تهران (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) عبدالرسول پورعباس سرپرست سازمان ملی سنجش شد تغییر روند رسیدگی به معافیت پزشکی سربازان تصادف شدید خودرو پراید و میکسر در بزرگراه پیامبر اعظم(ص)+تصویر جزئیات برگزاری مجدد نوبت اول کنکور ویژه داوطلبان سیل‌زده (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) پیش‌بینی ورود ۱۴۵ هزار گردشگر سلامت به مشهد در سال ۱۴۰۳ مصرف کدام کنسروها ممنوع است؟ طرز تهیه کیک توت‌فرنگی با مارمالاد و کرم کاستارد + عکس کشف ۷۳ فقره سرقت ضبط و پخش خودرو در مشهد دستبرد ۸ میلیاردی به یک ساعت‌فروشی در مشهد ویدئو | فرود بدون چرخ یک هواپیمای باری در فرودگاه استانبول پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی و مشهد (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارش‌های رگباری در مشهد چه مقدار آب برای سلامت کلیه‌ها لازم است؟ بهترین روش برای نو و تمیز نگه‌داشتن فرش‌ها علت چرخش مچ پا چیست؟ عوامل خطر «زوال عقل زودرس» را بشناسید خوابیدن روی زمین برای کمردرد خوب است یا بد؟ ترفند‌های مفید و کاربردی برای تمیزکردن و مراقبت از وسایل چوبی
سرخط خبرها

مهم‌ترین عوامل مرگ ناشی از کووید-۱۹ در آخرین تحقیقات پژوهشی مشخص شد

  • کد خبر: ۱۰۳۰۵۶
  • ۰۵ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۰
مهم‌ترین عوامل مرگ ناشی از کووید-۱۹ در آخرین تحقیقات پژوهشی مشخص شد
محققان کشورمان مهم‌ترین عوامل خطر مرگ ناشی از کووید-۱۹ را سن، دمای بدن و بیماری‌های قلبی عروقی اعلام کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با توجه به بار جهانی مرگ و میر ناشی از کووید-۱۹، این مطالعه را با هدف تعیین عوامل مؤثر بر مرگ و میر در بیماران مبتلا به کووید-۱۹ با استفاده از تحلیل "درخت تصمیم" و مدل "رگرسیون لجستیک" در استان کرمانشاه، انجام دادند.

بر اساس این مطالعه، مهم‌ترین عوامل خطر مرگ ناشی از کووید-۱۹ سن، دمای بدن، بستری در بخش مراقبت‌های ویژه (ICU)، مراجعه قبلی به بیمارستان در ۱۴ روز گذشته و بیماری‌های قلبی عروقی بودند.

همچنین، مدل رگرسیون لجستیک چند متغیره نشان داد که متغیرهای سن، تنگی نفس ، بستری در ICU، غیر طبیعی بودن اشعه ایکس قفسه سینه، بیماری کبد، دمای بدن و بیماری قلبی عروقی  به طور قابل توجهی با مرگ و میر بالاتر بیماران مبتلا به کووید -۱۹ مرتبط بودند. 

 این پژوهش که توسط مهدی مرادی نظر و با همکاری زینب مرادی نظر، لیلا سلوکی و طاهره محمدی مجد انجام شده، نشان می‌دهد که شناسایی عوامل خطر مرگ و میر در بیماران مبتلا به COVID-۱۹ می‌تواند مداخلات موثرتری را در مراحل اولیه درمان ارائه دهد و رویکردهای پزشکی ارائه شده توسط کادر پزشکی را بهبود بخشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->